Евровизия (тема 33) - Vienna 2026 United by Music

• 8 336
  • 270
  •   12
Отговори
# 210
Браво на Дара, че не се отказа! Тя е боец въпреки целия хейт!
Ще й стискам палци, дано и напишат хубава песенл

# 211
И още едно мнение от Рут Колева Simple Smile
Рут Колева

·
Последване
1 ч
 ·
Дара не е проблемът.
Дара е просто най-удобната мишена.
Тя лично е напълно невинна в цялата тази ситуация. Това, което виждаме като „обществена реакция“, всъщност е болест на социума. И най-малкото е отвратително, защото става дума за млада жена, която реално нищо лошо не е направила.
Да - очевидно има проблем.
Но когато има проблем, той се адресира директно, а не се излива омраза върху артиста - най-лесния и най-видим субпродукт на една счупена система.
Система, управлявана от остарели модели на музикални компании, които от години държат статуквото, не искат реална промяна и действат задкулисно, но почти винаги остават извън обсега на обществената критика.
И нещо важно, което удобно се пропуска:
грешките на музикални продуценти и лейбъли не задължително са грешки на артистите.
Хейтът не е позиция, а липса на аргументи.
А изкарването на една певица виновна за всичко е просто грозно.
Ако искаме промяна - тя не минава през линч.
Минава през ясно назоваване на механизмите, които не работят...дори когато това е неудобно.
И накрая - пожелавам на Дара късмет и сила.
Надявам се това участие да я откъсне от тази счупена система, а не да я закотви в нея.
И да ѝ отвори нови врати, извън местните комплекси, дребнавост и цикли на самоунищожение.

# 212
Браво на Дара. Дано това я амбицира и нахъса да докаже, че има качества.

# 213
  • sofia
Тя явно е в чувствителен период, иначе е  мъжко момиче и лесно не се отказва.В Х фактор отнесе и много солени критики, но тя си знаеше цената и целта и се връщаше по-силна.

# 214
Изгледах Дара по бтв. Дожаля ми, но ми хареса как се държа. Умно, работливо момиче. Имала е проблеми с тревожността, хейтена е и преди, ходи на психолог. За хейтърите е страшно лесно - плюе и се снишава или се опива от последователите в плюенето. Явно нямат други таланти.
За първи път гледах и водещите, изглеждат обикновени, но естествени. Харесаха ми и те.

# 215
Тя явно е в чувствителен период, иначе е  мъжко момиче и лесно не се отказва.В Х фактор отнесе и много солени критики, но тя си знаеше цената и целта и се връщаше по-силна.

Страшна глупост е с това по-силното връщане! Изхабява, уморява, въобще аре нема нужда от такива клишета.
Просто човек започва да си преценява битките, узряване.
Рут Колева пък както се опитва да яхне вълната, мърлява женица, бррр.
Мисля, че Дара няма да се откаже - така и трябва. Готина е, цветна е, талантлива е и хората много я харесват.

# 216
Не трябва да се отказва, разбира се. И на мен ми дожаля, но си беше факт, че пя фалшиво и двата пъти, две поредни съботи не пя добре. На високите тонове гласът изчезваше. А редом до певица като Миxaела Маринова, разликата беше просто ушеизвадна (ако има такава дума). Визуално е готина , ексцентрична е, в танците е топ... може да се измисли добро представяне.

p.s. сигурно леля Саня й е звъннала днес след сутрешния блок на БТВ да й нашока канчето. "Никакво отказване, да си гледат работата".

# 217
  • sofia

Страшна глупост е с това по-силното връщане! Изхабява, уморява, въобще аре нема нужда от такива клишета.
Просто човек започва да си преценява битките, узряване.
Рут Колева пък както се опитва да яхне вълната, мърлява женица, бррр.
Мисля, че Дара няма да се откаже - така и трябва. Готина е, цветна е, талантлива е и хората много я харесват.
  Не е клише, означава , че в бъдеще не реагираш на същите дразнители по същия начин. Тя вече е минавала през това. Иначе всеки може да си пише, както му харесва - клише, конспирации, кой е готин, кой не е, изобщо пълна свобода.

# 218
Не реагираш еднакво не означава, че си по-силен. След натрупване ставаш по-лабилен. Клише за замазване, глупости.

# 219
  • в сърцето на един мъж...
Радвам се, че Дара няма да се откаже. Харесвам я много - позитивна, млада, има хубава музика, надявам се да й напишат добра песен и да се представи добре.
Ние сме ужасно племе, не случайно казват, че нашия казан в ада е единственият без пазачи Sad

# 220
И аз се радвам, че Дара е обявила, че няма да се отказва. Така и трябва! Пожелавам и' успех!
Много ми е неясно обаче по каква схема ще се избира една от три песни в края на февруари...🤔 Дали ще има значение мнението на Дара, дали ще има пак жури и зрителски вот...Какво ли шоу ще ни спретнат този път?!😂

# 221
А, така , Дара - браво. Simple Smile

Аз май разбрах, че като направят песните (с участието или одобрението на изпълнителя), зрителите ще гласуват?

А пък Венци Мицов какъв е трол... Така най-мразя - знам, ама няма да ви кажа. Ами не казвай, че знаеш тогава!

# 222
Венци Мицов и куп глупости е написал. Че е "смешен конкурс"... ами тогава защо се изказва? Че ни бил "подарен"? Дооообре, БНТ затова e платила милиони за излъчване и за участие. Xeйта по големите музикални компании е нормален за бездарници като него и  групата му, защото никой не я пуска по нито едно радио. Та е нормално да xeйти по големите, които никога не биxa му предложили да работят заедно. "Аз знам, ама няма да ви кажа" е супер смешно. Какво "знаеш"? Нито партията му (Глас народен) някога ще влезе в НС, нито групата му (Xиподил) някой ще я пусне по радио или тв.

# 223
На 28-ми очакваме следващата порция цирк. Нали помните 2013-та, когато избирахме песен за Елица и Стунджи? То спечели една "Кисмет", но имаше някакви разногласия с нейните права. Смениха я с "Шампионите", Криско недоволстваше, че много са му я променили...

# 224
Споко, няма да се откаже. Кризисния пи ар се е намесил. Затова бяха и драмите сутринта по бтв. За да нашокат канчето на всички, на които им е писнало от манипулирани политически избори, предварително свирени мачове и нагласени конкурси. За да ги накарат да се срамуват, че имат собствено мнение и то не съвпада с уреденото.

П.П. След като водещата и зададе въпрос относно песента, която ще изпълни на Евровизия, какъв екип участва в създаването и, тя се оживи и отговаряше енергично и въодушевено. Което ме наведе на мисълта, която изложих по-горе.
П.П.2 Жал ми е за нея. Много. Надявам се да намери себе си и да започне да се изявява и изразява себе си без някой нещо да и натрапва и да и слага думи в устата.
П.П. 3. Иво Димчев! Искам го на Евровизия.

Общи условия

Активация на акаунт