Искам да кажа...(239) през Февруари 2026

• 3 228
  • 93
  •   4
Отговори
# 60
  • при моите деца .....
Добро утро!
Фонс, прекрасни снимки.
И аз днес на работа....
Настройвам се да излезна в студа.
Хубав ден!

# 61
Добро утро!

Фонс 😍😍

Аз вече излязох в студа. Нищо по-ободряващо няма от това да си пиеш кафето посряд зима на терасата 🤣

Вчера изпратих любимия, прибра се успешно, че много се бях изпритеснила заради времето.

Днешният план като вчерашния- процедури и лежанка 😁

Спокоен ден,  банда!

# 62
Фонс, да се разхладиш малко, да не прегреете 😁

❄️❄️❄️

Може ли да споделиш кой е хотелът. Чудно е при теб 😍

И аз, като Марето как сега да вървя на работа ...

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 21:15 от rummi_pl

# 63
  • на Мелмак
Фонси, мнооого хубаво Heart
Аз нямам намерение да си пия кафето извън леглото, още повече на терасата Grinning
По-късно съм на работа, малко ще си почина и трябва да свърша някои задачки. Трябва да отида да сменя последните левове и стотинки. Да измисля какво да сготвя, ей такива ми ти работи в къщи.
Искам тази учебна година да приключи.
Хубав ден ви желая!

# 64
  • Бургас
Добро утро!

Ети, като измислиш яденето, кажи, моля, че ни обяд, ни вечеря ми идат наум.

Изпих кафето, изпратих всички по направление, разчистих и след час трябва да сляза до центъра по задачи.

Спокойна да е новата седмица!
П.С. Публикувах и се усетих, че тя започна вчера, ама то с тази голяма ваканция от цял ден Wink

# 65
  • на Мелмак
В главата ми се върти пиле със зеленчуци, овчарски пай, пържоли, ребра, зеле ми се яде. Уффф

# 66
  • Бургас
Мусака, винен кебап с картофено пюре, боб и пълнени чушки са ми в менюто до петък.
Децата си идват днес, трябва да ходя и на участие на малката , че ще пеят в библиотеката. ММ е в отпуска тъкмо да ги разкарава напред назад.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 08:21 от lina_bs

# 67
  • Бургас
Мусака ще е. Мерси, градски!

Ети, твоите ребра също отиват в списъка за друг ден. С Вики много ги уважаваме, мъжете пък не, а хич не обичам за всеки отделно да готвя, достатъчно досадно ми е.

# 68
  • някъде другаде
Добро утро!
Отдавна станах , но правих баница за закуска.
Днес менюто е грах с пилешко пиле.
Вчера беше пиле с бял ориз и вратни пържоли с топено сирене и сметана.
Хубав ден.

# 69
  • Бургас
Уредих и подаръчетата за 8 март Simple Smile
Имам идея къде ще е РД на малката през април. Организирам мероприятие през юни. Половината година я опатках Wink

# 70
Миналата седмица спретнах една манджа, която от години не бях правила.
Пилешки гърди в уока без мазнина, после беконче, бейби кисели краставички, сметана и топено сирене. Всичко нарязано на жулиени. Малко сол и черен пипер, нищо друго. Цялата работа за 15-20 мин с рязането.

Оф, сега пак ми се дояде Joy

# 71
Тия манджи ме разядоха и мен рано- рано.
Днес няма да готвя, но няма да стоя гладна. Wink

# 72
Намерих кога да ви прочета -  като съм умряла от глад 🤣 Аз понеже не мога да ям като си отворя окото тепърва ще закусвам и вече вия 🤣

# 73
  • София
Добър ден!

Аз пък няма да готвя днес. Имам от вчера картофена супа със застройка, ще се дояжда. Може едни кюфтаци да пръжна като се прибере ММ. Той не държи да има мръвка всеки ден, но на мен ми се ядат. Smiley
Сутринта правих кекс с моркови. Вкусен се получи, но малко сухичък. Във въпросната рецепта не се слага мляко. Но аз ще сложа другия път, по-добре ще стане.
Фонс, страхотни снимки! Екзотично място, определено!

Хубав ден!

# 74
добър ден, днес го играя отличник - задачите от списъка свършени, снимка на челюсти - направена, монголски с говежда кайма - наготвено.
Фонсе, страхотни снимки. Сами ли си оранизирахте почивката?

Общи условия

Активация на акаунт