Искам да кажа...(239) през Февруари 2026

• 8 708
  • 278
  •   4
Отговори
# 255
Селесте, здраве пожелавам на рожденика!

Добре сме, момичета, второто мнение е за образно изследване, за да отхвърлим диагнозата, още го обмисляме.

# 256
Карз, ще ти мине, пък и не за пръв път те ядосват.
Роди, ние имаме кареоки ( няколко микрофона), машина за цветомузика и за пушел. Сега са във Варна, че нали там е ваканционната ни къща и я караме на купонен принцип. ММ купи някаква за купонджийския апартамент ( решихме, че няма нужда стадо тийнове да ни разрушават апартамента, аз повече се притесних за картините си , ако трябва да съм честна, и ...имаме един малък апартамент, дето е за купони). Сега Калин ми е заръчал диско топки. Докато живеехме в Хюстън правихме много купони, тематични, и за това първото нещо, което си взехме след урагана беше...кареоке....нямахме къща, ама на. Как ми липсва това време, за това като си отидем във Варна, и имаме гости нон-стоп.
Тути - аз бих направила образна диагностика.

# 257
  • Варна
Прегръдки за Монката и Тути!
За Сави, Никитка.
Карзче, споко!
Фонси, Ели, приятна почивка!
Поздрави на всички!
Днес бях на ден на Корея във Варна.
2 в 1, ти нямаше ли да пътуваш за Корея този месец?

# 258
  • Germany
Тути, и аз бих направила диагностиката. Скенер ли ви предлагат? Не може ли да се види на ЯМР? Продължавам да стискам палци!
Титина, радвам се, че не съм ви съседка на купонджийският апартамент😉 Аз едно време правех як купон у нас веднъж годишно за рождения си ден и се чудя как са ме търпяли съседите. После почнахме да наемаме барове и беше доста по добре.

# 259
  • на Мелмак
Тит, апартамент за купони викаш? М? Grinning
Аз в Банско приемам, посрещам, изпращам. Тук ми е такова, в София - поводи, празници, вижданки по заведенията.
Караоке нямаме, а много искам. Пяла съм по чужди къщи само.
Аз мушнах месото. Чийзкейк направих, две салати. И съм готова.
Аз искам примерно следващите празници-Коледа, нова година да отидем някъде като Фонс, на остров, на топло. Пусти ММ страх от летене има.
Фонси, ако имаш нови снимки, моля да ги споделиш Hug
Тути, какво те притеснява в образната диагностика?

# 260
  • Сливен
Карз, правилно си решила, строй ги, тъкмо да отметнат нещо вкъщи, да те отменят. Ама деца са, спокойно, пак ще те ядосат.  На тях това им е "работата", деца са,  на теб е да ги коригираш... и така вървят годините  Grinning
Ммм, излизах няколко пъти миналите седмици, направо съм отвикнала Rolling Eyes не се и събираме вече често - все някой е някъде, изскачат ангажименти, като бяха малки децата просто ги вземаме и готово.
Тути, и аз бих направила допълнителни изследвания. На малката, като бебе, през няколко месеца й гледаха главата на нещо като ехо граф, точно заради някаква течност.  Слава Богу, всичко мина и замина...

# 261
А те днешните купонджии не са като нас. Като ходих да нося пиците даже не се чуваше музика. Иначе бях предупредила съседите. Приятели под нас казаха, че само тъщата ще е там. Съседите до нас, питаха дали не се бил отложил купона… аз на неговите години какви купони правех, епични и целия квартал разбираше.

# 262
Тути, все пак установиха ли от какво е проблема?
Тит, самопоканвам се да ти дойда нагости на текс мекс парти с караоке във Варна. Stuck Out Tongue Winking Eye От мен ще са коктейлите. (Страшни коктейли правя. Sunglasses )
Днес беше 13-14 градуса, видяхме се с приятели, хапнахме вкусно, направихме една дълга разходка. Сега трябва да стягам багаж - моя и на детето, то на детето само ръчния е повече отколкото нашия. То пюрета, формула, одеялце, играчки, карти, памперси, 3-4 чифта резервни дрехи за всеки случай … и това само ръчния, за другия няма да отварям дума. Реших и въпроса с детската количка по време на почивката, че и това ми беше дерт. За мен най-трудната част на пътуването с малко дете е багажа. Не знам, аз ли прекалявам, ама много обем, много нещо… Nerd

# 263
Ще се научиш, Ем, с опита. Приятно да си изкарате.
Етти, точно днес с приятелка си говорихме за бягство. Пожелахме си да е скоро, а не в някой рехабилитационен санаториум на дърти години. И на вас приятно да е.

# 264
Тит, самопоканвам се да ти дойда нагости на текс мекс парти с караоке във Варна. Stuck Out Tongue Winking Eye От мен ще са коктейлите. (Страшни коктейли правя. Sunglasses )
Буквана си...на 5 май- Синко ди майо

# 265
Тути, направете изследването, за да сте спокойни. Иначе все ще го мислиш.

Ем, спокойно. Където и да отивате все ще има магазини. Важно е да не забравите банковите карти Stuck Out Tongue Winking Eye.
Когато ходихме във Виена с децата познай какво бяха забравили. Куфара с дрехите, за който дори бяха платили допълнително. Да видиш как със слизането от самолета се навряхме в първия МОЛ.

Стейси, в края на март заминавам за ЮК.

# 266
  • при моите деца .....
Привет!
Селесте, здрав да е!
Имах прекрасен ден!
Първо поход в планината, бърз душ, тоалет и хайде София....
Лежерна раннна вечеря / късен обяд в Хепи и после невероятен концерт!

# 267
  • София
Прибрахме се и ние. Чудесно парти се получи. Първо готвихме, докато замезваме, говорихме. После децата ни потанцуваха да покажат как стават нещата. Joy
Най-малкото на 8 год до преди малко не искаше да си ляга, че с нас било весело. В крайна сметка и двете семейства искат да си поръчат такава колона и микрофони.
Боби, чудесен ден си имала! Страхотни снимки! Heart Eyes

# 268
Емиии, наспала съм се явно и вече пия кафе.
Плоневете са за чистене, готвене, и подобни битовизми, а между тях- разкрасяване.
Хубав ден от мен!

# 269
Добро утро.
Вчера видях, че в Берьозка правят крем кафе, което много ми напомня на едно сицилиянско такова. Та плавовете са, ако се вдигне гнусната мъгла до към 10 да ходя да си взема едно кафе и да се разходя. После с книжка в леглото. Днес освен готвене, което планирам да е бързо, друго няма да домакинствам. Имам нужда от почивка и този уикенд го карам лежерно.
Хубава неделя.

Общи условия

Активация на акаунт