Искам да кажа...(239) през Февруари 2026

• 9 786
  • 305
  •   7
Отговори
# 270
Добро утро!

И тук страшна мъгла, нищо се не види...

Бавно, но славно ще стягаме дисагите към дома. Имам среща с момичетата за вечеря. Честно казано не ми се тръгва, много ми е хубаво тук...

# 271
  • някъде другаде
Добро утро!
Концерта снощи беше много хубав.
Днес ще се прибера по обяд и ще видя , каква ще я върша.
Хубав ден!

# 272
  • при моите деца .....
Добро утро!
Наспах се...
Планираме разходка с Тони, пазар....
Кафе с приятелки....
Хубав ден!

# 273
  • Бургас
Добро утро!

Събудих се, направих си кафе и пак легнах. Мързеливо ми е, а и няма какво да правя. Излишно е да казвам, че се прибрахме снощи с кутиите, така че храна има, гладните поне до обед ще спят, няма закъде да бързам. Имам малко работа, но все ще я свърша цял ден.

Съвсем бях забравила, че така и не съм изгледала последните серии на La casa de papel и снощи си направих един маратон. Те ми останали две серии, ама като не помня, изгледах оттук-оттам няколко от предходните. Продължавам днес с предисторията за Berlin.

Спокоен да е денят ви!

# 274
  • София
Добро утро!

До 7:30 спахме днес. Не се е случвало скоро и се чувствам отпочинала.
Планът е да идем до Джъмбо или някой мол. Не търсим нищо конкретно, малко разнообразие за Гоги.
Има мъгла, която малко се поразсея. Но е гадно - мокро и кално.
Боби, Тони, радвам се, че сте прекарали добре на концерта. И ние искахме да идем, но на този етап нямаше как.

Хубава неделя!

# 275
  • при моите деца .....
Мъфин, следващата година, на 24 април ще има отново концирт в Зала 1 на НДК, анонсира Николина Чаърдъкова

# 276
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
В Банско няма мъгла, вчера беше страхотно приятно, слънчево. Разбира се не става за ски. Моите маймуни се радваха, че не са изпуснали.
И нашето гости се получи добре.
И на мен не ми се тръгва.
Ще отида до пазара тук, не че имам какво да взема, но ми е колоритно и ми харесва.
Имам и едно, две магазинчета да посетя, разходка и към Софето.

# 277
  • На брега на реката
Добро утро!

При нас е страхотно слънчице! Не сме го виждали от много време. Все мрачно и мъгливо!

Плана за деня е да сготвя, че ще идват децата и това е. Другото са обичайни неща!

Хубава неделя, момичета!

# 278
  • Germany
Добро утро!
И при нас е мъгла и студ, а вчера беше чудесно пролетно време. Чудесна вечер се получи снощи, до към 1 откарахме и аз днес пак в 6.30 се събудих. Довечера ще лягам рано.
Хубава неделя на всички!

# 279
  • Бургас
Добро утро!
Пека баница и пия кафе, спокойствие...домочадието спи.
Радвам се, че всички сте си прекарали супер! Само това да чета!

Вчера навън беше пролет и ми се отпусна душата, чистейки на слънчице и слушайки песента на птичетата пред терасите!
Днес е влажно и мрачно...
Протестирвам!

# 280
Перални, сушилни...имам да гладя, ама по-късно.
Днес извадих машината и...и там се бяха събрали доста неща за шиене/оправяне. Та свърших ги
И пих кафе, и книга четох.....отивам да гладя.

# 281
И при нас беше страхотно времето. Остана ми педикюра, но май утре ще го отмятам. А трябва и да се къносам, но пак утре.

# 282
Прибрахме се ние. Е, аз колкото да разтоваря багажа и отивам на вечер с дружките.

# 283
  • някъде ... тук ...
Добър вечер след първия ни ден ски днес.
Скрит текст:

А в обществения външен басейн има дрескод
Много е хубаво тук!
Отиваме на welcome drink, организиран от туристическия офис на курорта за всички желаещи...

# 284
  • на Мелмак
Лелеее, колко много сняг, много добре изглежда Grinning
Ели, добре пътувахте, нали?
Днес ММ ми промени плановете, заведе ме в гръцко. Там в ресторанта ми объркаха поръчката, вместо ципура ми донесоха много вкусни скариди, мммм.
Та много съм доволна. Беше много слънчево, топло, истинска пролет Simple Smile
Сега съм с едни прозаични перални, добре, че се сетих за е баг, та  и пазара отметнах.
И утре пак в коловоза Wink

Общи условия

Активация на акаунт