Искам да кажа...(239) през Февруари 2026

• 10 628
  • 326
  •   3
Отговори
# 285
  • Бургас
Ели,много красиви снимки!
Весело да си изкарате!

Аз цял ден правих палачинки Simple Smile , понеже една тава баница не им стигна на моите Simple Smile

# 286
  • някъде ... тук ...
Да, Ети. Спокойно беше. 1 час на Сърбо-Хърватската граница, нощувка в Хърватия и накрая тунел Фрежус (13км). Пътищата в курорта са на асфалт въпреки, че има сняг.

# 287
  • на Мелмак
Супер, Ели! Много се радвам Simple Smile
Но пък доста сте почакали на тази граница. Ние на сърбо - унгарската минахме за 5 минути. А лятото, заради гастербайтерите, наистина си се чака.
Нищо, де, прекрасна почивка ви желая!

# 288
  • при моите деца .....
Ели, прекрасни снимки.
Не карам ски, никога не съм се качвала.... и на почни 50 ми е късно да се уча....
но бих ги обходила с удоволствие, ако съм там.
Днес спокоен, традиционенн женски неделен ден... перални, съдове, домашни...
не ми остана време за прахосмукачка, но.... имам нуда от моите бягства в планината.... и други любими занимания...

# 289
  • София
Ели, зимна приказка! Чудни снимки!
Днес се изморих. Не сме правили нищо необичайно. Малко по магазините, разходка навън. ММ пусна прахосмукачка, аз сготвих и изкъпах Гоги. Но направо заспивам права. Искам да си върна да гледам Властелинът и Троя, но не виждам как ще стане. Не че не съм ги гледала, ама искам. Simple Smile

Спокойна нощ да имате!

# 290
  • някъде ... тук ...
Много е красиво!
Боби, моите ме убедиха да се кача на 37 години Simple Smile Тук има много и пеш. Имат си отделни маршрути и пътеки.
Нацелихме френската ваканция, та и хора си има и въпреки това е ОК и не чакаш по съоръженията.
Ети, миналата година на сърбо-унгарската имаше хора, указващи къде да се наредиш за гишето за ЕС граждани. Тук - тц. Всеки се реди където реши и чак като наближи се вижда кое гише за къде е и се почва едно въртене и вмъкване по различните опашки А и нали неЕС слизат за снимка вече, та ... не е кой знае колко 1 час. Хубавото е, че бях букнала със self checking.

# 291
Елит, цените как са?
На един магазин в Сегед има толкова вкусни пилешки хапки по китайски, че всеки път, когато минем от там, взимаме по много. Последният път ги изпуснахме, много ме беше яд🥴.

# 292
  • Canada
Добро утро!

Отпразнувахме младежа вчера, изненадаха ни от хотела и му пяха на закуска, мн трогателно беше 🤩 После го заведох да си получи подаръка, а той мен да почерпи вечерта.

Ели, приятно, страхотно изглежда 🤩

Хубава и успешна седмица на всички 🍀

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 14:59 от Foncé

# 293
Добро утро!

Фонсче, честит да е младежът! Да е много,  много здрав!

Много хубава вечеринка си спретнахме с момичетата снощи 🤩

Днес - на офис.

Спокоен ден,  банда!

# 294
  • при моите деца .....
Добро утро!
Фонс, честит да е младежът!
Все на прекрасни места да посреща РД.
Недостатъчно сън....
Трябва дапсе организирам и да лягам до 22.30 ч
Спорна седмица!

# 295
Добро утро.
Фонс, честит да е мъжът ти е все на хубави места да посрещате личните си празници.
Понаспах се, но може още.
Хубава и успешна седмица.

# 296
Добро утро и от мен.
ЕлиТ, приятно да ви е. Притесненията бяха напразни, нали?
Фонсе, честит да е ТМ! Да продължавате на екзотични места да празнувате. Мид да ме прощава, но при тази компания в тоалетната прибързано ще свърша работата.
Хубав ден да имате, момичета!

# 297
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Щерката не е добре, дано и размине.
Днес няма да е на училище.
На мама голямото дете.
Хубав ден ви желая и спорна седмица!

# 298
  • Germany
Добро утро!
Фонс, честит да е мъжът ти! Здраве и късмет да има и все на хубави места да празнувате!
Аз не можах да различа какво е това долу в дясно на снимката.
Ети, да се оправя бъро щерката! И у нас малкият пак е със сополи и ще си остане днес вкъщи.
Тази нощ спах добре, но още ми е уморено. Днес ще е лудница в работата и от сега съм се напрегнала...
Спокойна седмица на всички!

# 299
Мони, не трябваше ли да си отпуска?
Етти, бързо да мине на щерката.
Ох, офлянквам се, а трябва да правя гимнастика, Вчера пропуснах, но днес няма как.

Общи условия

Активация на акаунт