Искам да кажа...(239) през Февруари 2026

• 12 522
  • 372
  •   3
Отговори
# 345
Боби, честита да е щерката!
КАкто е тръгнало няма да успея да страдам на РД си на Малдивите, както бях планирала още преди 3 години, но за сметка на това имам възможност да празнувам рд и половина на друга екзотика. Треньорката е виновна, след разтягането се развъртяха едни телефони, достатъчно щура група сме.

# 346
Боби, честита да е Марти! Все така с усмивка да го превзема този живот!

# 347
  • София
Фонс, голяма красота! Не съм била на толкова екзотично място. Дано отида някой ден.
Нещо рязко ми се доспа. Не знам защо, починах си на обяд. Сега варя една леща, че е най-бързо и лесно. ММ се занимава с Гоги. Simple Smile

# 348
  • Бургас
Фонс, прииска ми се топна  и разходя на тези плажове! Голяма красота!
Благодаря ти,че ги сподели с нас!

# 349
  • на Мелмак
Честита да е Марти! Много щастие и успехи!
Фонси, страхотно!
Аз се чудя на едни кюфтенца от Лидъл с какво да ги направя - имам зеленчуци. Само да ми дойде музата Grinning

# 350
  • при моите деца .....
Благодаря, момичета!
Днес Марти излиза с приятелки, а утре посреща най-близката си приятелка от Германия, та истинското празнуване ще е утре.
В четвъртък момичето от Испания ще посети Етрополе....
Ще трябва да говоря на английски, а повече от 20-30 години не съм говорила...
Фонс, невероятна красата.
Благодаря, че ни пренасяш на прекрасни места.
Аз не съм планирала РД, но не обичам да планирам напред.
На 18 април (ден преди РД) планирах един връх да изкача, но Митето ще е на изпет на Кеймбридж...
Та не правя планове вече 🤣

# 351
  • Бургас
Боби, моята дружка Ники може да ти удари едно рамо с испанския Simple Smile

Нещо след последния масаж бая чакри са ми се разбудили, вече седмица ме наболяват кръст и ръка.

Мъфин, по същата причина ние пък обядвахме леща Simple Smile

# 352
Боби, имате си колега с испанска филология😁.

# 353
  • София
боби, здрава, щастлива, обичана и много успешна да бъде Марти!

# 354
  • при моите деца .....
А, ще комуникираме на английски Wink
Тя основно Марти ще е с нея...
Митето и ММ говорят свободно английски, само аз се притеснявам...

# 355
  • София
Фонс, невероятна красота! Вие на тази лодка от снимката ли плавахте?  Heart Eyes
Аника, аз миналата седмица подменях скъсани 100лв и 100€ в банка. Нямаше никакъв проблем. Може би в служителя е бил проблема. Grinning
Ние си правим планове за цялата година напред. Правим резервации, купуваме билети. Рядко стават нещата изведнъж в последния момент. Ако нещо непредвидено се случи, действаме според ситуацията.

# 356
Добро утро, момичета. Легнах си с кокошките, станах с алармата- наспах се. Щерката снощи ми се обади да каже, че е получила алергична реакция от проба на щоколадова вафла, аман.
Хубав ден от мен.

# 357
Добро утро!

Днес съм скокнала рано, че ще ходя до София.  И ще изпращам любимия за Турция.  Дано ни е лек пътят и на двамата. 

Спокоен ден,  банда!

# 358
  • На брега на реката
Добро утро!

Боби, интересна седмица ви очаква!

Относно парите предупредиха, че скъсани или надраскани евро, че няма да се обменят!  Да се внимава, като се приема ресто.

Мари, много страшно ми звучи, това с алергиите. Споделяла си, че е имала проблеми, но се надявах да ги е надраснала някак си.

Лек път, Али!

Хубав ден, момичета!

# 359
О, Буб, с хранителните алергии не е така. Проблемът е, че на 95% от асортимента пише, че може да съдържа следи от ядки. Случаят е такъв.
Али, лек път на вас. Днес май и Мони запрашваш на топличко- ще чакаме снимки.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 10:40 от mariat

Общи условия

Активация на акаунт