Искам да кажа...(239) през Февруари 2026

• 13 154
  • 385
  •   2
Отговори
# 375
  • при моите деца .....
Добро утро!
Мони, Фонс, прекрасни снимки!
Днес ме очаква натоварен ден, ще завърши със средиземноморска вечеря, приготвена от свекървата.
Хубав ден!

# 376
  • София
Добро утро!
Чудесни топли снимки, момичета!
Фонс, там е друг свят направо. Сутрешните практики са много зареждащи вероятно . Не като нас тук - все бързаме, бързаме за някъде. За НГ там би било също чудесно.
Ние довечера имаме среща със стари колежки. Едната живее в чужбина. Не е виждала децата от доста години. Ще се изненада колко са пораснали на живо. Grinning
Чудесен ден да имате!

# 377
Добро утро!

Вчерашния ден го броим успешен.  Аз си свърших срещата и се прибрах по живо, по здраво. Любимият и той пристигна на местоназначението.

Пия кафе вече аз, после малко гимнастика и ще поработя.

Спокоен ден,  банда!

# 378
  • някъде другаде
Добро утро!
Мони , Фонс , страхотни снимки.
За първи път виждам коза с дрешка.
Хубав ден!

# 379
  • Бургас
Добро утро! Прекрасни снимки, различен и красив свят!
Хубав ден да имате,момичета!

# 380
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Благодаря за снимките Hug
Много са зареждащи сутрин Simple Smile
Ясно, благодаря, Етти! Мислех, че визираш пигментните петна- моята болка.
Мари, ако седнем една до друга ще сме с шарени петна Wink

# 381
  • Canada
Петната дори не ги отразявам вече 😅

Виж как ми е тръгнал контура стремително надолу, особено на линията на челюстта и брадата ме влудява. Но гравитацията никой не я е спрял, здраве да е!

Част от рускините тук ме изумяват, с грим от - до са на плажа 😅 Букли, мигли, вамп червила, фдт. Не знам как го правят на 40 градуса 😂😂😂

Роди, тогава е адска лудница.

# 382
Добро утро, прекрасни снимки видях😘 при мен нищо ново, подписах, но чакам да ми излезе договора. Вчера си пуснах кръвни изследвания, а другата седмица съм на ЕМГ изследване. Дойде чашката на щерката, върти ми из главата и за една тортичка за вторник. 🥰 хубав ден😘

# 383
Сави, честит договор!
Чашката е страхотна. Много хубав жест. И тортата ще бъде оценена.
Фонсе, за контура платих трета Скулптра. Искрено се надявам да има малко лифтиране.
А петната, ох, заради тях това лято ще си пазя освен лицето И тялото от слънцето, а не харесвам целулит без тен.

# 384
  • София
Добър ден!

Най-сетне да седна. Сутринта чистих, излизахме с Гоги и вече е време за сън. И обяд за мен. От снощи имам пържени кюфтенца с картофена салата, та това ще ям. Има и супа, днес никакво готвене.
Много съм изморена тези дни...
Ще си сложа маска после и ще пия кафе.
Фонс, снимките са страхотни! Много ми хареса козичката! Simple Smile
Савина, много интересна чаша! Не съм виждала подобни.

Хубав ден на всички!

# 385
  • Бургас
Благодаря на пътуващите, че ни "водят" напред-назад!

Видях се с близка дружка, с която повече от година не сме се виждали, много ни беше хубаво. Отивам сега за Марто и обичайните ангажименти.

Общи условия

Активация на акаунт