Искам да кажа...(239) през Февруари 2026

• 14 426
  • 419
  •   2
Отговори
# 405
  • Сливен
Красота! Foncé, страхотно изживяване! Направо с Мони ни пренасяте при вас! Благодаря!
Честит рожден ден, на патерици, на момичето ти, Боби! Да бъде здрава на първо място, винаги усмихната и позитивна!
Браво и на госпожиците на Ети и Лин! Предстоят им интересни предизвикателства!   
Не съм суеверна, въпреки че днес трябваше и аз да пътувам и да имам други емоции, а не да пера и чистя, нооо датата и деня нямат нищо общо. Неприятното е, че деня ще си има и продължение, но явно такъв е живота...
Belle_, не им е лесно и на мъжете днес /на равноправие ли да заложат, на кавалерство ли/, та може би жените затова поемат инициативата Grinning
Няма да празнувам св. Валентин, повече съм настроена за Хелоуин Rage
Усмихнат ден! Аз ще си поразходя настроението под дъжда, ако дойдат гръмотевици, ще съм в унисон.

# 406
  • Бургас
На мен ми е много уморено, отпуснато и заспало днес! И това мрачно, дъждовно и студено време, допринася още повече!
Мисля да си легна рано, да се наспя поне!'И ми дойде мц и ме удари яко в кръста и ставите. Всичко ме боли.....

# 407
  • Germany
Малко снимки за настроение 🙂

# 408
  • Бургас
Мони, благодаря! Много е хубава снимката с чадърите!

# 409
  • Сливен
Прекрасни градини! Благодаря, Мони! Дърветата от петунии и пауна са прелест Heart Eyes

# 410
  • при моите деца .....
Фонс, невероятна красота.
Мони, фонтанити и градината ме впечатлиха най-много....
Почти съм събрала багажа.
Но сега вечеряме и пием вино.
Наздраве!

# 411
  • на Мелмак
Уауу!
Колко красота! И от двете дестинации Heart
Много хубаво!
Радвам се, че приключи денят.
Утре ще ходим до Пловдив, може и до Асеновград, да гледаме рокли. Трябва да гледаме и за плоскости, за вътрешна облицовка. Дано имаме времето за всичко.
Лин, страхотно за голямата! Много хубаво. Тези програми дават хубави възможности и спомени Simple Smile

# 412
  • Euskal Herria
На времето от Асеновград взехме роклята за моята дъщеря. А отидохме уж само да разгледаме. Но попаднахме на страхотна продавачка, просто си разбираше от работата. Не настояваше, не се налагаше. Единственото, което каза, когато влязохме в магазина, бе "Виж, моето момиче, сега ти е паднало - мери всичко, което ти допадне. Ако нещо ти хареса, хубаво, ако не - поне ще знаеш какво няма да ти стои добре".
Ами, точно за 15 минути си намери роклята. И то нещо, за което никога преди не беше мислила като вариант.

Ети, дано намерите и вашата си рокля.
Момичета, страхотни снимки показвате. Хубави ваканции ви желая! И както каза и Карз - не ни жалете, показвайте! Simple Smile

# 413
Ети, като имате път насам, мога да дам адрес на модна къща. Това, ако не харесате нищо утре де.
Не съм ги пробвала лично, на приятелка дъщеря ѝ си ши там балната рокля.

Търся си кола, експертът вкъщи не одобрява почти нищо, от това, което му пращам, уви.

Готвя се задушница и една година на баща ми утре, гроги съм, а имам още работи за довършване.

Благодаря за хубавите снимки, сгрявате ми сърчицето.

# 414
Благодаря за снимките. Определено имах нужда от красота.
Иаз много се чудих какво да направя за задушница, накрая избрах нещо ново и нетипично, дано да става.

# 415
  • на Мелмак
И ние заради задушница утре ще сме там. Тази седмица какви сънища сънувах....
Тути, благодаря!

# 416
  • някъде ... тук ...
Ние потегляме утре на обратно. Свърши ски ваканцията. По път ще пробвам да пусна налко снимки. Супер много сняг. Не бях виждала скоро толкова...
Фонс, Мони, благодаря и аз за страхотните снимки!

# 417
Много красиви снимки в темата последните дни 🥰.

Ети, успех в търсенето утре, май нямаме много магазини за рокли в Пловдив или поне аз не ги знам. Дано да намери точната.
И аз ще трябва да ходя някой ден с мама и брат ми за костюм, ама при момчетата е по-лесно или поне така се надявам.

Ние утре ще излизаме да обядваме с родата по женски. Най-малката присъстваща ще е на 4, а най-голямата на 85 😁.

По повод Задушница пак един бисер. На миналата малката беше при баба ѝ и ходили до гробищата. Прибира се с пълна чанта със сладко и ми обяснява: Бяхме на ЛЕГОВИЩЕТО, имаше празник, всички ми даваха почерпка, много беше хубаво..

# 418
Сладурка е Мишето. Във всичко си намира позитивизъм детето.

# 419
  • София
Аз съм доволна, че нашата поръчана рокля от Щатите дойде. Че и размера улучихме и е точно това, което искахме и тук не можахме да намерим. Сега останаха чанта и обувки.
Мишето е невероятен сладкиш. Какви забавни неща им идват на ума на децата.
Аз утре вечер мисля да отдадем почит на липсващите сред нас и след това на Трифон Зарезан. Любовта всеки ден така или иначе си я показваме. Blush
Вече и аз лягам, че съм гроги.

Общи условия

Активация на акаунт