Изпитани сайтове за парфюми - Февруари 2026

• 15 976
  • 142
  •   7
Отговори
# 120
# 121
# 122
Някой дали е попадал на добра оферта за Ganymede?
Взех през септември, от https://www.parfumi-shop.net/
Скрит текст:

# 123
За parfium.bg, освен Love - друг код има ли?

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 13:21 от Ellinor*

# 124
Ако става дума за parfium.bg, пробвайте Addicted.

# 125
# 126
Четох мнения от преди за сайта Елинор и са все положителни. Сега така ли е, доволни ли сте, оригинални ли са парфюмите? Цените иначе са много добри!...

# 127
Четох мнения от преди за сайта Елинор и са все положителни. Сега така ли е, доволни ли сте, оригинални ли са парфюмите? Цените иначе са много добри!...
Да, моят опит с Елинор е изцяло положителен. Понякога се бавят с изпращането на поръчките, но като изключим това, не съм имал никакви други проблеми с тях.

# 128
Подкрепям за Елинор. В апогея на парфюмната си лудост (преди 1-2-3 години) съм направила наистина много поръчки от тях и никога не съм имала проблем от какъвто и да било характер. Като поръчвам гледам винаги "Приблизителен срок на доставка" и смея да твърдя, че са го спазвали винаги - понякога 2, 3 дни, седмица или две, но аз съм била наясно с този срок, съгласила съм се и съм преценила, че мога да изчакам. Последните месеци май имам само 1 поръчка, всичко беше наред. Надявам се да не са променили стандартите си. 😊☀️

# 129
  • на последния етаж
Реших да купя 50мл Chanel Splendide, но цените са безумни. Дали сте го срещали някъде изгодно?

# 130
Във flaconi.de  с превозвач.

# 131
Аз поръчах от официалният им сайт. Знам че идва по-скъпо но пък ще имам доста мостри.
Първо поръчах https://www.essentialparfums.com/en/collection/discovery-set
на 37 евро с доставката
В рамките на минути получих код за 28 евро и поръчах https://www.essentialparfums.com/en/product/bois-imperial-eau-de … able-spray-100-ml - автоматично 10 мл подарък Orange X Santal  и успях да добавя и 4 мостри подарък. С кода за отстъпка и доставката ми е 79 евро.
И в крайна сметка за 116 евро ще имам Bois Impérial  100 мл ,Orange X Santal 10 мл, мостри над 15 бр
Само споделям, че поръчката е при мен за 5 дни. Доволна съм. Няма нещо допълнително като изненади, освен картичка - но не е ли ароматна не ми я хвали Gift Heart Сега имаме 15 мостри които да проучваме. Мога да препоръчам сайта. Единствен минус, че няма безплатна доставка.

# 132
# 133
Поръчах си преди една седмица от тях, доставката беше светкавична. За първи път поръчвам от тях, парфюмът е ок. Имат и доставка до техния магазин на бул. Черни връх,София,  която е безплатна. В магазина имат много тестери, може да се пробва,а не като в големите вериги- къде има, къде няма, къде са празни.

# 134

Общи условия

Активация на акаунт