Отговори
Добре дошли в новата тема!

Пред камината седнете,
бутилка вино отворете,
"Наздраве" кажете,
и в СПАМА се разпишете!

Линк към старата тема!

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 23:29 от Джаста Праста

# 1
Добро утро в снежно и ледено утро!
Време е за кафе, размразяване на каляската и да ги мятаме задачите.
Хубава и спорна седмица!

# 2
  • Варна
Не ми пречи да карам по сняг, пречи ми да чистя колата сутрин и да ми мръзнат ръцете. Иначе днес е купон по улиците. Колата е бетон на пътя, но наоколо беше купон. Спрях да си купя закуска и само дето не се пребих на заледения тротоар. Какъв е изводът? Не слизай от колата.

Ай добро утро Simple Smile

# 3
  • София
Добро утро!
Тенк ю за новата тема Джасте!
И на мен не ми се слизаше от колата сутринта. Тъкмо се бях затоплила и влязох в студения офис.
Да са ни честити петленцата! Да им се чува хубавия глас!

# 4
И аз така си мислех вчера вечерта, Джасте - как ще се пързаляме навън утре, попътно за работа, ама не би. Киша е, топи се засега. Щото май няма да се качват температурите днес, по-скоро ще слизат надолу. Grinning Ами пък зима е, все пак. Пък колко снимки направих попътно за работата. И вчера снимах - щото откъм предиобеда заваля едно хубаво ... ами атракция си е снегът. Grinning Обаче днес гледам и доста счупени клони от дърветата - от малки до доста огромни. Та, да внимавати! И от покривите се изсипва ... та, така - живи и здрави да сме, другото е почти идеално. Joy

# 5
  • Далечният изток
Аз пък си останах вкъщи Grinning Изплаши ме снегът...

# 6
Мен Джастев ме закара до където имах да свърша работа, свърших плануваното, после викнах едно такси и айде у нас. Писах го снежен и леден и се наработих за днес. Joy

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 11:01 от Джаста Праста

# 7
  • Далечният изток
И аз бях запланувала малко работа, ама както се казва - не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш вдругиден Simple Smile

# 8
  • София
Добър ден. Аз все още пия кафе, имам работа чак следобед. Писна ми тая зима!
Ха, Вселената ме е чула! От утре температурите ще се повишават до към 13 градуса, а на 14.02 ще е слънчево.

# 9
И аз мислех куту вас вчера, ама днес като се поразходих 15-на минути до работата и друго приказвам. Хубаво е навън. Па и аз обичам да чистя сняг. И понеже чистиш 2 минути - колко е тротоара пред аптеката - и се прибираш - няма замръзване, а само разкършване. Joy Та, зорът е веднъж да излезеш. После може и в снега да се потъркаляш. Joy
Скрит текст:
Помня една игра на детето, като беше малък - в съседския двор, с едно негово приятелче и с кучето им - такава игра падна, аз от терасата ги гледах, чак на мен ми се прииска да отида да се въргалям с тях. Joy

# 10
Инче, виж само как котките се радват на снега Wink

# 11
Лане, всеки вид с неговите си нрави. Не мож го промени.

# 12
  • София
Общината се беше погрижила, хвала.

Хелоу, итс ми.

# 13
Общината се беше погрижила, хвала.

Хелоу, итс ми.
Вилкомен Wink

# 14
  • София
О, Лане мое, коме ста?

Общи условия