Досиетата Епстийн

• 858
  • 18
  •   6
Отговори
Не видях такава дискусия, а темата свата все по-интересна и общественозначима, особено след като се откри и българска следа там. Та коя е Принцесата и кой е Докторът? Има доказателства и за връзки между бащата на Максуел - Робърт с Луканов. Има ли връзка между доказателствените имейли за отношенията на Епстейн с България през 2010-2011та и многото изчезнали безследно малки момичета през онези години?

Слагам скрийншоти в скрит текст

Скрит текст:

Британския Дейли Мейл намира връзка между досиетата и КГБ. Много неща изглеждат логични и дават обяснение за доста събития, случващи се напоследък.

Отделно препоръчвам на всеки, който още не е гледал документалния сериал на Нетфликс за Есптейн, да го направи. Въпреки че, както се оказва, той показва само една прашинка от цялата гнусотия, колкото и да е брутален сам по себе си.

Тепърва ще излизат още неща и то ежедневно, така че нека си почешем езиците тук.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 02:11 от -True Blue-

# 1
Отгоре, отгоре знам за какво става дума. В днешно време каква ли информация не излиза, отделно сложна геополитика, кое по-напред да следиш.Кои са тези Принцесата и Доктора? Едвам намирам време за сериал по Нетфликс, ще погледна и за този извратеняк и останалите около него. Ще чета тук ако има синтезирана информация.

# 2
Това засега са май само спекулации. Може “Принцесата” да е псевдоним някакъв.

# 3
Д. Чернева , К. Евтимова.
https://www.vesti.bg/sviat/novi-shokirashti-podrobnosti-okolo-do … bylgariia-6250793
5:09
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/22205641

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 09:31 от Solomon

# 4
Тази статия на 24 часа е потресаваща! Пълен ужас. Накрая всички конспирации ще се окажат истина. Ако и след тези разкрития не направят импийчмънт на Тръмп ще си променя коренно мнението за американската народопсихология.

# 5
Тръмп най-вероятно ще остане пожизнен президент като Путин след някои промени в законите.

# 6
След като има 3 млн страници събрани, аз толкова нито мога, нито искам да чета. Да вземат да пресеят какво е доказуемо и какво е само кьор фишек. И който се е занимавал с педофилски изпълнения, да го арестуват и - в затвора, за дълго.

# 7
  • Berlin
И аз се чудя какво може да е истина, кое не... накрая да не стане като с П. Диди, макар че тук вече толкова години се води това разузнаване, но пък "основният" заподозрян не е жив вече. Има ли нови обвинения, ще има ли дела, арести?

# 8
Благодаря за темата .Надявам се и аз на филтрация в най-скоро време,в момента всичко е страшно разводнено.Следя със интерес .

# 9
Тръмп най-вероятно ще остане пожизнен президент като Путин след някои промени в законите.

На някое крило на някои затвор при прилагане на закона.

# 10
Честно казано като чуя, че някоя жена в България я наричат "Принцесата" и си мисля за Жени Живкова. Очевидно е. Друг е въпросът, че надали Епстийн и кликата му биха използвали толкова очевиден прякор.

Друга, която ми идва наум, е Жени Калканджиева (идея си нямам защо) и предвид връзките ѝ с мутри и нейната "агенция за модели" хич няма да се учудя ако имат нея предвид.

# 11
# 12
Честно казано като чуя, че някоя жена в България я наричат "Принцесата" и си мисля за Жени Живкова. Очевидно е. Друг е въпросът, че надали Епстийн и кликата му биха използвали толкова очевиден прякор.

Още по-очевидно е 2010 година срещи с държавни служители да урежда принцесата и да не е прякор.   Чудя се някой изобщо ще тръгне ли да рови и дали има смисъл.

ПП Това с Р Максуел и Луканов не го разбрах, какви доказателства за нещо, което не е тайна? Или има нещо друго?

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 12:58 от Vapor

# 13
  • До хладилника, който обичам
Следя новините за досиетата Епстийн в чуждата преса във връзка с чуждите държавници и богаташи. Сефте чувам за родна връзка - но не съм учудена никак, тая гадост е навсякъде.

А американците няма да импийчнат Тръмп. Докато е президент, е защитен, затова и намеква за трети мандат.

# 14

Вече и аз така си мисля. A и ситуацията е  Mutually Assured Destruction - всички по веригата ще пострадат, щото всички важни хора са в тези файлове и си пазят гърба един на друг. Вече вярвам, че КГБ стои в основата и Епстийн е работел за тях.  Навсякъде е имало камери (скрити), всички участници са снимани. С това си обяснявам нелогичните действия на Тръмп. И очаквам да нападнат Иран скоро, за да се отвлече пак вниманието от файловете. Затова бяха и събитията във Венецуела. Както при Клинтън отвлякоха вниманието от Люински.

Общи условия

Активация на акаунт