Отговори
# 225
  • Банско
Много разговори и подкрепа. Съвети, които само една майка може да даде.

# 226
  • София
Толкова много любими моменти имахме. Веднъж закъсахме с колата и беше толкова топло, че ядохме зарзали, защото и водата привършваше. Нямам идея защо ми е толкова любимо Heart

# 227
Екскурзията ни до Рим ми е любима.

# 228
Любимите моменти с мама често не са големи събития, а просто времето, в което съм се чувствала разбрана и сме били заедно.
Това са безброй семейни почивки, празници, дори мили разговори.
Мамо, много ми липсваш!

# 229
Любими моменти с мама сме имали много, но за съжаление в момента времето прекарано заедно е много натоварващо( физически и психически)- от 9 месеца е на легло и само с моите грижи...борим се и двете...с деменция и характеропатия. Утеха са ми хубавите спомени от някога.

# 230
  • София
Всеки момент прекаран с мама е незабравим. Много я обичам и с годините оценявам всеки момент, който прекарваме заедно.

# 231
Вечният град Рим и един незабравим момент с мама 🌹
Има моменти, които времето не може да изличи, а само прави по-ценни. За мен такъв е онзи престой в Рим – градът, който сякаш дишаше заедно с нас.

Спомням си как вървяхме по калдъръмените улички, обгърнати от топлия аромат на прясно изпечено кафе и вековна история. Нямаше значение колко големи са Колизеумът или Пантеонът; светът се свиваше до нас двете, до нашите разговори и смеха ни, който отекна край фонтана Треви.

Мама е специална жена за мен, обожавам я!

# 232
Всички моменти са ми любими, но най- вече топлите и спокойни разговори и безценните й житейски съвети

# 233
Всички празници, споделени с моята майка са любими за мен моменти.

# 234
Всички празници на трапезата. Моята майка готви прекрасно и винаги събира семейството. Тя създава домашнен уют. Винаги изпълнена с разбиране и топлина. Моята най-добра приятелка.

# 235
Кой е любимият ви момент, който сте преживели заедно с майка си?

Нямам определен любим момент, защото имам страхотни отношения с майка ми и всички моменти с нея са прекрасни.
Имам обаче незабравими моменти, в които е изпълвала сърцето ми с щастие и с гордост мога да я наричам своя майка.
Последният случай, в който се опрях на нея и разчитах на прегръдката й като малко дете, беше когато загубих своето неродено такова и трябваше да взема епикризата си от болницата. И за нея беше тежко, но като майка - постави моята нужда и болка на първо място и се погрижи за мен, както го е правила откакто ме е родила!

Затова, огромно ❤️БЛАГОДАРЯ❤️ за всички майки!

# 236
Когато бях малка и прекарвахме време заедно да си говорим.

# 237
Всеки момент с мама ми е любим. Може би приготовленията около семейни празници като коледните са оставали най-дълбока следа.

# 238

Изтеглени са късметлиите, които печелят пакет пробиотици за цялото семейство от Bulgar Biotic. Това са:

Butterfly:3
RobinEllacott
leprikon

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 02.03.2026 г. и да посочат, че са победители в играта на Bulgar Biotic. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  адрес за доставка
-  телефон за връзка

Общи условия

Активация на акаунт