Деветокласници 2025/2026 - втори срок и тема №3

• 499
  • 23
  •   2
Отговори
# 15
,Благодаря за темата!!!
Набора не си харесва програмата в Петък. Последните 4 часа са 2ка МАТ и 2ка физика.
Ще им сменят учителя по МАТ, чакам с нетърпение отзиви.

# 16
  • София
Lúthien, благодаря за темата Kissing Heart

Наборът ме изненада, че чакал с нетърпение първата смяна, ще го видя същото ли говори и другата седмица Joy Наборката пък е нощна птица - тази сутрин в 4 часА писала на батко си. Скоро имах и среднощни снимки - наборите на партия шах в хола, в 1:28 Joy То и аз свикнах да поспивам, ще ми се отели волът.

sanaka, той юнакът се роди голям, ще изпреварва отвсякъде неговите си набори, сладурррр Kissing Heart

# 17
  • Sofia
Привет в новата тема и благодарности за нея Flowers Hibiscus

Ако ще са на смени, първи срок да е втора, а втори срок - първа. Ние с наборката сме точно обратното и като се запролети, ще гледаме тъжно през прозореца на класната стая хубавото време навън.

Санака, с умиление чета споделеното за внука Revolving Hearts Аз много помагах на сестра ми в отглеждането на близначките (вече на 9) и все говоря, че не ми се гледат бебета, но замирише ли на бебе... друга песен ще запея. Все пак му е рано на моя големия пък и той твърди, че нямало да ме ангажират с гледане SatisfiedSatisfiedSatisfied

Да са честити всички изминали и скорошни рожденици! Сериозна възраст е това Revolving Hearts

# 18
Благодаря за новата тема! 💐
Наборът е втора смяна този срок, но предпочита първата.
Честито на скорошните рожденици! Да за много здрави и успешни!

# 19
  • София
Наборът се прибра от ски лагера. Забравил си е портфейла в хотела. Звъняха на рецепцията, дано го намерят, че като си представя - нова лична карта, нова карта за ГТ, нов бадж, нов Револют... бррр. Оказа се, че има по-тежки случаи обаче. Има забравено яке, сак и куфар. Flushed

# 20
  • София
И моя сладур сега се прибра от ски , но без телефон. Щели да то търсят в хотела.

# 21
  • София
Ще си забравят главата някъде, ако не е трайно прикачена към тялото. Smirk

# 22
На прибиране от Прага моят си забрави чантичката с документи и т.н. в самолета. Естествено се сети когато се прибрахме в къщи и почна да си търси зарядното. Звъннахме на другата сутрин и я намерихме.
Пожелавам документи, телефони да се намерят!

# 23
  • София
Цял куфар? Еха.
Моите са губили телефони и дрехи. За щастие не е имало проблем със забравени документи. Дано така да си продължат. Че двама имат екскурзии в чужбина в края на март.

Общи условия

Активация на акаунт