🐎 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета -Февруари '26

• 1 370
  • 36
  •   3
Отговори
# 30
Света, благодаря, че пусна нова тема!
У дома 75 % сме Кози рог.
Момата е Телец.
Не разбирам и не се интересувам от зодии, но с годините съм разбрала, че с Лъв и Везни, особено от женски пол, хич не мелим брашно.
Аз по принцип не харесвам хора с изявено самочувствие, без значение дали имат покритие или не.
На козите им харесвам това, че имат изключително силно развито чувство за справедливост и факта, че са реалисти.
Всички прилики с действителни хора са случайни.

# 31
Света, много женственост, свежи цветове, нежност и ефирност !
Прекрасни!
Аз съм Стрелец, на 25 Ноември, нО точно стрелец! Стрелям хапливо та в годините де научих да броя до 3… В моя род по майчина линия има много! Стрелци! Баба, братовчеди близки и далечни. Ироничното е, че съм родена на 1 дата с баща ми, НО  това е болезнена тема. И както казваше познат стрелец : аз не вървя бе, те краката ми сами тръгват Wink разбирате нали Wink
Синът ми е риби, ММ дева. И всеки е типичен представител! Как се разбираме Simple Smile
Как се определя асцендент?

# 32
Мариета, по часа на раждане определят асцендент, доколкото зная.
А колекцията е наистина много хубава и лека. Mного от показаните модели са съвсем носими, не само по повод, а и в ежедневието /което не може да каже за много колекции out couture/ и интересно представена.

Магни, визиите, които показа много ми харесаха и си точно в темата - класически стил Chanel, отива ти! Hands Plus1

Аз съм зодия скорпион, в ежедневни хороскопи грам не вярвам, не слушам, не чета. В специално направени хороскопи - не зная, не съм правила. Като цяло съм скептично настроена, но не съвсем.
С удоволствие  ви прочетох и ми беше интересно. Едва ли щях да позная нечия зодия, но както се описвате и от беглите ми познания за зодиите, виждам някакви прилики със съответния знак /за които познавам лично и от публикациите на по редовно пишещите/.  Two Hearts

Мими и аз мисля, че асцендента ти ще да е нещо огнено - бих казала лъв, както не познавам може и да не е  Simple Smile.

Мими88, мислех да те поздравя за хубавото ти решение да тръгнеш на фитнес, нещо ме разсея. Сега като прочетох, че в годината на коня трябва да се действа и ако имаш желание за нещо, да се направи - за теб се сетих, точно си в енергията на годината!

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 01:50 от Sweta

# 33
Света, благодаря за новата тема и за ревюто на Шанел!

Аз съм Риби с асцендент Телец. На разни дневни хороскопи не вярвам, но иначе по-скоро вярвам в астрологията.

Мариета, ако си знаеш часа на раждане, можеш да си изчислиш асцендента и в интернет, оказва се . https://www.beinsadouno.com/old/astro/my_ascendant.php

Магни, винаги си много стилна и елегнтна.

# 34
Благодаря за прекрасно оформената февруарска тема! 🤗
Телец в Дракон съм аз. Асцендент не зная.
Със зодиите съм 50:50, но има такива, с които определено не се спогаждам. Явно някои типични за тях черти надушвам и ме отблъскват ва съвсем подсъзнателно ниво. Да не решите, че при запознанство се интересувам кой кога е роден. 😄 Но винаги (наистина винаги) когато с някой имаме сериозни разминавания по съществени въпроси, впоследствие се оказва, че е една от “онези” зодии. Отначало се дърпах и го отдавах на мнителността си, с времето и опита се оказа, че съм си била права.
Вярвам в някои типични за зодиите черти. В домове, Меркурии и подобни- не.
Агент, да оздравяваш! 🤗

# 35
Магни, как може да си толкова прекрасна!! 🤩
Разгледах Шанелките и аз...и както съм казвала и преди Шанел си е Шанел! Напоследък козметично съм по фенка на  Диор!
Света, с лъв много се разбирам ще смятам утре асценденти! 😀

# 36
Цитат
Света, с лъв много се разбирам ще смятам утре асценденти! 😀
Смятай, Мими - виж линка по горе, който е пуснала Фенси.
Аз досега нищо не познах за теб - нито за парфюма, нито нещо друго /не помня какво беше/, ама да видим Simple Smile.
Утре да кажеш

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 02:28 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт