Ново начало

• 1 070
  • 19
  •   3
Отговори
# 15
С нагласата, която имате, със заделените пари и осигурената работа, изглежда като да ви се получат нещата Hands Plus1

Единственото, за което трябва да вложите повече усилия, според мен, е сериозно проучване на училищата и възможностите за прехвърлянето на сина ви. Както във всеки голям град, ножицата между "добрите" и "лошите" училища може да бъде доста голяма, и не е никак без значение в каква среда ще попадне детето ви и как ще се адаптира. Възрастта е критична, влиянието на средата - важно, и трябва да минимизирате рисковете. При една такава промяна детето силно иска да се впише и да си създаде приятели, и не е все едно къде.

Успех в новото начинание, в промените няма нищо страшно, напротив - отварят нови възможности. За позитивни, работливи и мотивирани хора навсякъде има място Hands Plus1

# 16
И бизнесът е предизвикателство, но щом ви харесва, сигурно ще се получи. Аз се сещам за много бизнеси, с които не бих могла да се занимавам, дори да ми ги сервират наготово. Но с желание и учене се постига. Има голямо значение в каква сфера е, какви данъци плаща и т.н.

# 17
Пловдив много ми харесва, бих живяла там. Този бизнес, щом е вървял 20 години и ако е на печалба (прегледай все пак някой и друг баланс, за да си наясно), значи има вероятност да си продължи да се развива. И все пак, ако нещо стане, пък ще си търсиш работа в Пловдив - нали до 44 години нещо си работила, имаш някаква квалификация. Не виждам защо да е наложително план Б да ти е да се върнеш в родния град.
За избора на училище са ти писали, а щом и младежът е оптимистично настроен, се очаква добър старт за вашето семейство.
Майка ти пенсионерка ли е или подработва?
Желая на всички ви успех и много късмет!

# 18
  • София
Детето 8 клас ли е, че не се разбра?

# 19
Аз не бих бързала да продавам/ напускам работа в родния ми град и да купувам жилище в Пловдив, без да съм огледала на място въпросния бизнес. Да бъде съвсем ясно и законно под каква форма ще се получи бизнеса/ работата/ магазина или там каквото е. Всичко на светло ли е, данъци платени ли са, дългове има ли? Какви са отношенията с клиенти и доставчици и каквото друго специфично има за уточняване. Доста съм скептична някой да си остави ей така работещ и носещ печалба бизнес, защото е захванал нещо друго, ама и то е изключително вървежно. Освен ако не е фризьорски салон, маникюр,магазин за нещо, там където трябват лични умения и клиентелата може да се разбяга по други места, ако не е същата собственичка.

Общи условия

Активация на акаунт