Мойто мъж го нема и аз изкърках цялата бира ...
Сега предполагам ще накърмиш Миша и утре в 10 ще се похвалиш, че си спала като пън и туй доброто дете какво е спокойно и пу-пу да ти е все такова.

Честито 

ВНИМАВАЙТЕ на кого поверявате децата си-за доктор става дума. Моята прехвалена педиатърка ми предписа един крем от който малката тотално се обрина. И от тогава започна едно ходене по мъките демек по дерматолозите. Полужението беше отчайващо и ни предписаха един крем с антибиотици и кортикостероиди които са много вредни и понеже се противопоставих ме обвиниха че не искам да облекча детето си. Склоних но не можах да се примиря и потърсих друг лекар оказа се че лекарството и дозите които са ни предписали са прекалено тежки за тримесечно бебе.Изумена съм от некадърност и некомпетентност 
, а май бях и последната спряла..., от месец вече си ходя на работа, ама само следобад, за половин работен ден, та ще видим докога ще е така. Ама, като си имам помощ вкъщи по 24часа е лесно
Септември като останем сами, ще видим кон боб яде ли....
В 2 през нощта беше готова за ставане, обаче я чаках да се размрънка, за да я нахраня, пък тя взе, че заспа. 

, че трябва да се притесняваш, а да се радваш. Нали твойта мома добре наддава, значи и стига.