Мама по МОЛ-овете митка,ЯНУАРЧЕТО във кенгурото ритка !!!

• 11 771
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
За режима - ние се къпем към 8.30- 9 часа. После се храним и към 10 часа заспиваме. Сега се обучаваме да заспива сама в леглото и дано да се получи. Събуждаме се към 12-1 часа и хапваме малко. После пак се събуждаме към 3-4 и пак хапваме малко. И най - късно 6 - 6.30 сме станали. Просто не издържа повече в леглото. Храненето през нощта е от около 60гр АМ, като тя не винаги изпива всичко.
barbi, дано всичко се оправи и да изчизнат тези обриви.

# 31
  • София; Дружбето
Ним, че аз винаги си го изкарвам на милото. Ако не е той то трябва да си събирам гадорията в мен, така че той е свикнал и ми прощава Blush Сега пък изобщо не се впечатлява. Е, казва ми от време на време, че съм МноУ гадна понякога Mr. Green ма щом е понякога, значи се живее
 пак сме в скок в растежа и цяла нощ яде на 2 часа Crazy Пробвах да давам биба. но не ми мина номера

# 32
Ним, Евангелина беше в такъв период за няколко дни. Направо бях пощуряла - цял ден мрънкане, рев - няма угодия.  ooooh!  Вчера обаче беше много добра, не заплака изобщо целия ден, само ми се усмихва и се глези. Дано и при вас да мине скоро, че верно не се трае.  Crazy

# 33
  • София
Ним, аз ВИНАГИ си го изкарвам на мъжа ми. Свикнал е. Обикновено мълчи и ме гледа състрадателно.  Joy Случвало се е за 5 години заедно да избухне и той 2-3 пъти, при което аз съм надувала гайдата и той ме е успокоявал.  Confused  Обяснила съм му, че той ми е най-близкия и съответно е нормално на него да си го изкарам, разбира го. Така че споко, това май е най-честия сценарий.

# 34
  • София
И Мими заспива към 22, а се буди сутрин към 9-10, като през нощта яде в 4 и сутрин в 6.30-7.00, ама само си хапва и си спи. Имаче през деня си има бодърстване по около час, час и половина между храненията, които са средно на три часа.
За слънцезащитен крем и аз изчаквам, днес сме на консултация и ще питам педи-то таз' чувствителната кожа с какво да я клепам.

Нимски, дано този период отмине бързо!

Ха честито първо зъбче на Йоана!

# 35
Момичета, може ли някой да ми каже - нашата педиатърка я няма до другата седмица, има една, която я замества. Днес трябваше да отидем да й бият втората ваксина по Здравната каса. Не ми се ходи обаче при тая дето я  замества, съмнителна ми е и не съм чувала хубави работи за нея. Дали мога да изчакам до другата седмица с ваксината и да си отида при нашата?  newsm78

# 36
  • София
Саша, как ви е шарката?

Елеонора, можеш да изчакаш седмица с ваксината, няма проблем.

# 37
  • София
Мина и замина шарката за няколко дни, без температури и пр. Мими имаше само десетина пъпки и толкоз. Даже сутрин ако се появеше някоя пъпка до вечерта вече спадаше и ставаше на коричка. Леко беше.

Момичета, помагайте. Не мога да вмъквам усмивки или да цитирам и т.н,
Какво да правя? Някъде по настройките на експлорера ли да търся проблема?

# 38
Добър ден и от нас с Тоти  newsm51 

Азсега чакам да спре пералнята и да просна  wash hang и междувременно ще си направя едно кафенцеее  kaffeetrmker_2  с една Сигарка и после татито иска да го чакам вкъщи за обяд-явно не му се готви и затова   food002 

Саша и на мен ми се е случвало,но след няколко опита като че ли от самосебе си се оправвя hit

# 39
  Dobito,твоята малка,дълго спи,добре наддава,пу-пу! Grinning
  Нашия момък ляга късно,яде през нощта по 2-3 пъти,става рано и си иска компания(в мое лице,разбира се,то друго и няма в този час Simple Smile)
  За пижамите.....вечер след баня винаги му слагам памучно гащеризонче,от тези,с копчета отгоре до долу.Имаме си няколко такива,ползвам ги за ''пижамни'' цели,защото се махат много бързо  само с разкопчаване,и са супер удобни за случай на нощно преобличане.

# 40
  Слънцезащитен крем не слагам.....разхождаме се в сянка. Sunglasses

# 41
  • У дома... някъде
Днес имам рожден ден и затова ви черпя виртуално кой с каквото обича! beer smile3510 Coffee
Най-щастлива съм,че най-обичания подарък е до мен и спи сладко в креватчето newsm07

# 42

честито,valeria81

# 43
  • Willebroek, Belgium
valeria81  4естит рожден ден newsm59 желая ти вси4ко най хубаво и нека винаги това което те радва най много в живота ти да не те напуска никога  bigdance2  Gift

# 44
  • София
Честит Рожден ден! Да си най-обичаната жена, майка и съпруга!!!

Общи условия

Активация на акаунт