Мама по МОЛ-овете митка,ЯНУАРЧЕТО във кенгурото ритка !!!

• 11 790
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
# 76
 Какво става?Какво е това ранно озъбяване? tooth tooth
 Браво на вашите бебета! smile3501

# 77
  • София; Дружбето
Честит рожден ден Валерия! Tada newsm59
И Миша имаше бяло петънце, но педито каза, че не е зъб и миналата седмица изчезна. И аз мислех, че ще се озъбим рано, ама за сега няма.

# 78
# 79
Мислили ли сте, когато детето ви проговори и не каже първо ма-ма, а е нещо от рода на та - та или ба - ба, дали ще ви е гадно  newsm78 Щото аз сега се замислих като ми гукаше и реших че трябва да му предавам уроци за правилната първа думичка  Twisted Evil

Mоите наблюдения върху бебетата показват, че ма-ма, та-та, ба-ба, дя-дя, тля-тля и пр. не са осъзнати названия на определен човек (това идва на малко по-късен етап), а просто най- лесно възпроизведените срички, доколкото речевия апарат е готов за това.

Но няма нищо по-хубаво от това да чуеш от бебето си най-напред ма-ма. Mr. Green

# 80
Днес преживях нещо кошмарно...Както снощи бяхме на луд купон в Пловдив до 4 сутринта, така днес щеше да стане голяма беля. Вчера веселба, а на другия ден......
Отидох да си взема голямата дъщеря от свеки и като тръгнахме с колата долових някаква миризма. Добре, че се усетих навреме и спрях(това става на ул. Евлоги Георгиев, в близост до стадиона, на обяд), блокирах леко движението, но миризмата се засилваше и колата започна да пуши...Аз веднага слезних и започнах да вадя децата, но докато ги вадих пушъкът вече беше доста сериозен и започна да се топи боята на предния капак. Абе с една дума, колата гореше, а аз вадех децата. Хората минаваха и гледаха безучастно, а колата можеше да си гръмне всеки момент. Добре, че някакъв мъж се появи и отвори капака, а оттам като лумна един огън....Ужас ви казвам, толкова ме беше страх за децата. След няколко минути потушиха огъня, но аз повече не стъпвам в тази кола. А най-страшното е, че колата е с газова уредба. Някакви хоара само ме гледаха и се вайкаха, че сме извдили страшен късмет...Можело е да гръмнем за секунди, но съм реагирала много бързо. Та така, ще се прави курбан...

# 81
  • У дома... някъде
Оле,Стиляна,много лошо.....Слава на Бога,че сте добре ти и дечицата PraynigНадявам се този кошмар на никого да не се случва

# 82
  • София; Дружбето
Лелееее, горкичката. Добре, че всички сте наред и не е станала беля.   

# 83
  • София
Стилияна, добре, че сте добре!  Praynig Верно си е за курбан това!

# 84
Наистина голяма беля е можело да стане, никога не съм се страхувала толкова много, после само си ги гушках и целувах мишлетата

# 85
  • София
Стилянооу, сопри купоните!

Сериозно: добре, че сте имали късмет! Другият сценарий не ща да го знам!!!! Hug

# 86
  Ох,Боже!Стилиана,нямам думи..... #Crazy
  Слава Богу,че сте добре ти и децата! Praynig

# 87
  • В офиса
Стиляна, слава богу, че се е разминало само с уплаха  Hug

# 88
Стилиана, голям късмет сте имали и браво за бързата реакция!

За поведението на околните, гледящи безучастно как майка измъква двете си дечица от пушеща кола, толкова тежки думи не мога да намеря!!!........ Close

# 89
  • София
 Praynig Радвам се, че сте добре. Каката уплаши ли се много?  Cry

Общи условия

Активация на акаунт