Аааа, аз ще се постарая да ги заместя достойно!

.Тя моята щерка изглежда като малечка палечка в сравнение с нейната,..... нейната имах чувството че всеки момент ще рипне от количката да гони гълабите. Ние ли сме назад нещо или те са много напред с килограмите. 
Проблема е с транспорта, само 67 минава от тук, а тръгва от симинарията, а за други не знам, също Студентски град е близо, но има малко за вървене пеша.
Защото и аз живея там където минава само 67?
виждат ми се множко за 3 месе4но бебе 

.Тя моята щерка изглежда като малечка палечка в сравнение с нейната,..... нейната имах чувството че всеки момент ще рипне от количката да гони гълабите. Ние ли сме назад нещо или те са много напред с килограмите.

а не раздразнена и зачервена, както преди. Днес пак бяхме на преглед, докито каза да продължим с тези неща още малко и ни даде рецепта да забъркаме мехлем, с който да мажем само гънките и силно зачервените места.
. Ние пък през почивните дни ще ходим в Пловдив на гости на наши приятели, за 1-ви път с Ивета извън София на чуждо място. Смятам да шофирам до Пловдив (докато бях бременна карах шофьорски курс и сега ми е тръпка
) Но преди това в събота ще трябва да измия всички прозорци в къщи, че няма кой
А те хич не са малко и малки ...