Какъв крем за лице използвате? – 26

• 43 655
  • 497
  •   5
Отговори
# 495
За една  безпроблемна кожа няма никакъв проблем да се опита...макар, че цената от 35 евро не ми се струва много ниска за "проба"...казвам ти моите наблюдения върху марката да го имаш предвид преди да си хвърлиш парите. Ползването на по бюджетна козметика също не е проблем, има доста добри разрботки и там. Ив Роше за мен не са евтини за качеството, което предлагат и за тази цена има отлични кремове.

# 496
  • София
И аз не ги харесвам Yves Rocher. Преди години сякаш бяха една идея по-добре, сега са си ширпотреба и ги продават в супермаркетите. Лосионите и спрейовете им за тяло са ми много неприятни - лепкави и с химична миризма. Но все пак кожите, възрастта, както и изискванията ни са различни, така че нормално е да не харесваме едни и същи продукти.
Аз примерно на Shiseido и Sisley не харесвам бялата козметика.  От декоративната единствено червилата, но и те не са ми сред фаворитите. Обичам Chanel и след това Guerlain, макар че признавам, че всичко е в главата ми Stuck Out Tongue (и вероятно не е само при мен).
За тяло много харесвам лосионите на Hempz - ухаят страхотно и хидратират без да лепнат и мазнеят. Но понякога си ползвам добрата стара Nivea.

# 497
Шисейдо кремовете и аз НЕ харесвам. Харесвам серумът и околоочния от серията Ultimune и тази разкошна емулсия.

Червилата в червената гилза също много ми допадат.
Моята любима бяла козметика е Герлен. Това е 😉
Шанелите много малко от тях ми харесват, червилата никак.
Сисли и Диор не съм ползвала като маски серуми и бяла козметика! Все още... 🙂

Общи условия

Активация на акаунт