Жена ми си има любовник

• 4 614
  • 134
  •   5
Отговори
# 60
Скрит текст:
Да бе ... те прелюбодейците така във вайбър си пишат ..
"Хакнах и телефона и намерих скрит/ таен чат, заключен с друга парола. Отне ми два дни да хакна паролата на чата ..."

Да, да ... и един мармот завива ... ските

Мармотите дето завиват са си само в твоята глава.
Тъпо или не, това се случва. Вайбър има опция за скрити чатове с парола и хората я използват. И да, баш за такива неща.

Ами явно ти знаеш само за вайбър, но и WhatsApp, месинджър и т.н. имат скрити и тайни чатове. И не разбирам какво ми обясняваш, че има скрити чатове. Има, да! И не може някой да цъка и ОП разкодирал паролите! Много е наивно да се вярва на такива писанки.
Да, много уместно е как видиш ли 2 дни е имал досъп до телефона и!

Това не е баш по темата, но в кой свят живееш? Те и Майкрософт влагат милиарди, и уиндоус е като решетка. Хакването на телефони и компютри при подходящия софтуер отнема 10-15 мин ако имаш достъп до телефона. Дори си има доста голям бизнес с такива услуги. Да не говорим, че има и фирми, които правят мръсно на други фирми, за да ги забавят или извадят от бизнеса.
За справка:
- една от последните уязвимости в офис пакета на майкрософт - получаваш мейл, дори няма нужда да натискаш нищо, само отваряш мейла, за да видиш какво пише и си хакнат
- една от последните уязвимости в андроид - получаваш смс и си чао
- дори Линукс, имаш ли физически достъп, минаваш през процеса на възстановяване и се сдобиваш с root достъп и правиш всичко.

# 61
Историята знае и за по-лоши изневери без да се развалят семейства, дори се заздравяват, та авторе помисли си обичаш ли я тази жена и искаш ли да си с нея. Ако я обичаш всичко е поправимо.

# 62
  • SF
Колкото и да обичам един човек, ако ми изневери, вече не го обичам.
Щом тя знае как да си сложи таен код за таен чат, значи той може да знае как да го разкодира.
Например аз не знам как да си направя отделна парола за чат в Whatsapp  или Viber

# 63
Авторе, на твое място бих се развела по най-бързия начин и бих настоявала за споделено родителство, така че никой да не дължи издръжка на другия. Една седмица при майката, една седмица при теб. Хем няма да плащаш, хем ще разполагаш с времето си, когато не са при теб.

Изневярата е едно от нещата, които аз по никакъв начин не бих могла да преглътна. Дори ме учудват хора, които дават втори-трети-пети шансове. Хората не се променят и ако сега й се размине развода, след известно време драмата ще се повтори. Колеги под път и над път. Както Манди Бо каза, простиш ли й, ще те намрази. А ти как ще я гледаш и ще си лягаш с нея не мога и да си представя даже.
Прекратявай тази сапунка и си уреждай живота без нея.

Той, ако толкова ги гледаше, споделеното родителство щеше да е първото нещо, което да му дойде наум, а не как жената, която очевидно трябва да си ги вземе децата, нямало да му ги дава да ги вижда.

# 64
  • Далечният изток
3-4 години хладни отношения, караници, никакъв секс, той самият мислил за развод, и накрая жената си намира любовник. Не знам той при това положение защо не го е очаквал това развитие...

# 65
Спокойно може да се разведеш с нея и да се постараеш да бъдеш добър баща. Остави я да се справя сама с живота, грижите по децата, отношенията с женения и любовник. Много бързо ще разбере каква е ралността. Проблемите в едно семейство се решават с разговори, промени, компромиси, опити за подобряване на положението, романтика, пътувания, малко повече старание и от двмата... А не с любовник и унижения.

# 66
Ж 23
За да е стигнала до тук, значи го е искала. Според мен няма смисъл да заблуждаваш себе си и да търсиш отново “любовта й”. За да си легне с друг много добре знае какво е направила и прави в конкретния момент. Не иска да се развеждате, защото има финансова сигурност от твоя страна.
Ако имаш достатъчно себеуважение ще сложиш точката. Веднъж има ли изневяра, нещата никога не могат да бъдат същите според мен. Ти си млад и можеш да намериш твоя човек, с който да си истински щастлив. Тя е взела решението вътрешно още откакто е започнала цялата сага с нейния колега.

# 67
Абе и той май не гори от желание да се развежда, удобно му е хем да е в брак, хем да не бръсне жена си за слива. Егото му е наранено, щото друг е й обрулил сливата... Която той е пренебрегвал години наред.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 10:28 от Прекрасная Василиса

# 68
3-4 години хладни отношения, караници, никакъв секс, той самият мислил за развод, и накрая жената си намира любовник. Не знам той при това положение защо не го е очаквал това развитие...

И е нагло шокиран как може да има любовник Joy
Ми ако не си оправяш градинката, все ще се намери градинар.

# 69
Каквото си реши пича, да си го прави, но аз да попитам само: как се хаква телефон? За един прЕател питам...  Ill

# 70
Като го чета автора – той е човек на навика и реда. Няма да се разведе.
Ходете на семеен терапевт тогава.
Ще се загладят нещата. Вероятно временно. Но тази жена, ако е по-жив, страстен тип пак ще избие в един момент. Различни темпераменти имате.

# 71
Моято чудене е малко по-различно. Какви са тези мъже, които нямат близки приятели-мъже, та си правят регистрации във форуми с преобладаващ брой жени, за да търсят "съвети" (разбирай съжаление) Rolling Eyes
Като се поогледам около себе си, всички мъже си имат поне по един много близък приятел, или брат, или друг близък, с когото споделят, обсъждат, и се подкрепят. Някои имат и повече от един. Това е основна човешка потребност, да имаш доверен приятел. Дори и най-най-смотаните и интровертни мъже, които познавам, си имат. И си обсъждат проблемите с тях, а не анонимно по форуми и платформи.

Тук се наводни в последно време с такива - кой яде шамари, на кой му оскверняват тавичката, на кой му взимат чаршафите... Някакви жалейки на килограм, с многословни обяснения, и не че се хвалят, ама - и пари изкарват, и дома въртят, и едни такива целите в бяло.

Дано са пързалки, или някакви неумели опити за вдигане на активността. Защото ако има такива реални мъже, значи доста сме го закъсали.

# 72
Ако до пета страница авторът не се е появил,значи е пързалка.  Ако след пета страница се появи и даде нови шокиращи подробности - примерно как жена му го е била, или му е казвала да пукне, значи е пързалка.

Ако случайно не е, дадени са вече много хубави съвети и в двете посоки. Аз лично не вярвам, че за изневяра били виновни и двамата, виновен е тоя дето изневерява, че на всичкото отгоре е и нагъл, ако иска да прехвърли вината на рогоносеца, който уж не му бил осигурявал нещо си и го тласнал към тая поквара.  Никой не е длъжен нищо да ти осигурява на макс,  само защото си въобразяваш, че заслужаваш, една връзка се крепи на взаимна обич и унажение, а изневярата е възможно най-драстичната заявка за липсата у изневерителя и на двете.

Но има случаи и не се разделят на момента, след време си намират друг(а) и тогава. При положение, че толкова много бракове завършват с развод, на мен ми се вижда излишно да се протака, но всеки си знае.

# 73
Не всеки обсъжда интимния си живот с приятелите си, не всеки споделя всичко на близките си. На някои хора им е по-лесно и удобно да поискат менние от непознат. Освен това близките имат отношение и няма как винаги да бъдат добър съветник.

# 74
Дори само очакването жената да си вземе дребните и да се измита, вече ме поставя в нейния отбор. А такова очакване има, щом има опасения, че няма да му дава децата. От това си правя и изводите докъде точно му се простира участието в семейството. Проблемът не е в секса, любовникът е черешката на една вкисната торта.

Общи условия

Активация на акаунт