Жена ми си има любовник

• 1 632
  • 62
  •   13
Отговори
# 30
На мен ми се набоде на очите, че няма да може да си вижда децата. Съд, адвокат, споделено родителство... тези неща не ги ли знае един човек на висока позиция? Даже може и да иска децата да останат при него - има жилище, финансова възможност, има доказателства за изневяра, при добър адвокат е напълно възможно.
5 пъти разлика в доходите не се получават от равенство.

# 31
Ако можеш да простиш изневяра, но не от тези изневери, а изневери с чувства и оргазми, опитайте отново.
То ако няма оргазми, каква изневяра е.

Ама много си права, не е изневяра Joy

# 32
Аз пък съм впечатлена от всички прозорливи мега форум писателки, които веднага обявяват, че темата е пързалка, ама ако не била пързалка- колко бил смотан авторът да се изтъква, че именно той издържа семейството си и освен това обръща внимание на децата и домакинството. Пълен смотаняк- как смее да го заявява, никой не му вярва, че го прави, нали.
Бил много обяснителен и описателен и в защитна позиция, това само една беге мама може да го напише, беге баща в никакъв случай. Те не са хора, само мучат и плащат сметки.
И не се излагайте, да хакнеш телефон е лесно, ако някой има знания и желание, 2 дни даже са си много.
Сори, мен ме кефят хора със самочувствие, които смело заявяват какво дават и правят за семейството си, и е жалко, че има такива, които се възмущават от смелостта на тези, които се заявяват.
Авторът казва, че в чата пише как тея двамата се били обичали безкрайно, освен темата за оргазмите. Еми това не е мимолетна забежка, това си е мега залитане- направо троен тулуп.
Отново казвам, че няма смисъл и е редно да се разделят. Според мен.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 20:43 от Rose Madder

# 33
Ако можеш да простиш изневяра, но не от тези изневери, а изневери с чувства и оргазми, опитайте отново.
То ако няма оргазми, каква изневяра е.
Нали?

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 21:26 от biborana

# 34
Моля автора или обясняващите колко лесно е да хакнеш парола да ми пуснат на лични оферта за влизане в няколко мейла и заключени чата. Даже повече от 2 дни ще ви дам време!
Явно сте гениални, защото дори и на професионалистите това им клони към невъзможно.

Ако бе толкова възможно или дори финансово достъпно, като услуга - половината семейства на планетата /притежаващи телефони/ вече нямаше да са заедно ... А за контрол на децата и следене на колеги съвсем ...

# 35
  • София
На хакването на телефона ме загуби тоз шеф- готвач- чистач- детегледач- предприемач и майка!

# 36
Висока позиция в международна компания, висока заплата нерядко предполагат и висока заетост, но супер татко гледа и децата и домакинството върти. И майката от скука....
Това последното беше черна шега.
Обаче боде в очите мистър съвършенство върсъс прелюбодейката.
 Е, малко е затъмнено съвършенството от бърникането в чуждия телефон, хакването на пароли и подобни, но...

А иначе, не знам как се очаква съвет от чужди хора. Вие си знаете дали да прекратите брака, или да дадете шанс. Тези решения са наистина лични.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 21:23 от NellyN

# 37
Опитайте, пък ако не стане, се разделете. Две деца имате.

# 38
Моля автора или обясняващите колко лесно е да хакнеш парола да ми пуснат на лични оферта за влизане в няколко мейла и заключени чата. Даже повече от 2 дни ще ви дам време!
Явно сте гениални, защото дори и на професионалистите това им клони към невъзможно.

Ако бе толкова възможно или дори финансово достъпно, като услуга - половината семейства на планетата /притежаващи телефони/ вече нямаше да са заедно ... А за контрол на децата и следене на колеги съвсем ...

За какви услуги и колеги бълнуваш, тези хора живеят заедно от години и е ясно, че акаунти и пароли много трудно могат да останат мега скрити и недостъпни. Вайбър се достъпва през телефон и лаптоп и успееш ли да влезеш в  някое от устройствата, другото си е лесно.

# 39
^ Вие правите ли разлика между “хакване” и отгатване на парола или влизане в логнато устройство 😂

# 40
Да бе ... те прелюбодейците така във вайбър си пишат ..
"Хакнах и телефона и намерих скрит/ таен чат, заключен с друга парола. Отне ми два дни да хакна паролата на чата ..."

Да, да ... и един мармот завива ... ските

# 41
  • София
Скрити съобщения от скрит номер, хакната парола на телефона, вътре скрит таен чат с парола, хакнал и тази парола...
Мен ме мързи да си помня паролата на дебитната карта, а как им се занимава на хората с такива сложни и затормозяващи неща.

# 42
Да бе ... те прелюбодейците така във вайбър си пишат ..
"Хакнах и телефона и намерих скрит/ таен чат, заключен с друга парола. Отне ми два дни да хакна паролата на чата ..."

Да, да ... и един мармот завива ... ските

Мармотите дето завиват са си само в твоята глава.
Тъпо или не, това се случва. Вайбър има опция за скрити чатове с парола и хората я използват. И да, баш за такива неща.

# 43
Много скучно три страници да се обсъжда възможно ли е да е хакнал парола… Както и да е…

“През последните няколко години, след раждането на най-малкото ни дете (4г), отношенията ни поохладняха, покрай работата, грижите за децата и други битовизми. Започнаха и караници. Съответно и интимният ни живот хич го няма. Въпреки това до този момент аз не съм си и помислял за друга жена, макар и да започнаха да ми се прокрадват мисли за евентуален развод”. Авторът си е написал и за липсата на сексуален живот, и за караниците, и за мислите за развод. Нещата не вървят отпреди изневярата. Според мен в този случай няма смисъл от спасяване.
Аз смятам, че човекът, който наранява/изневерява има нужда да бъде наказан. Ако тръгнем да му прощаваме, той губи уважение и ни намразва. На жената най-вероятно хич не й се занимава сама с грижите по децата, битовизмите и с намален доход, а и гаджето е женен, иначе досега да си е тръгнала.

Бих препоръчала на автора раздяла и след време, кой знае, ако ви е писано ще се преоткриете отново.

# 44
  • Далечният изток
Ама телефонът ѝ трябва ли физически да е у него 2 дена или той нацелва паролите - 2 броя, от разстояние?

Ами не е незначително това с паролите. На мен ми е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт