Жена ми си има любовник

• 1 100
  • 49
  •   18
Отговори
# 15
Значи въпросната е  писала на онзи, че го обича.
Ами автора да я праща при него да се обичат.
Нещата са прости.

# 16
Ами може и да го обича, като живее със счетоводител на чувства и грижи.
Колегата е усетил, че има нужди и е "нападнал".

# 17
Ама как се подминава такава хубава пързалка. Нареждам се за още.

Както каза съфорумката, висока позиция, деен, способен, платежоспособен, уредил си живота, пък капацитет за вземане на важни решения -тцъ. Може, може.
Поне добре се похвали, ако случайно е истина бързо ще си намериш нова жена. А децата като стигнат пубертета ще стоплят кой дава парите, спокойно.

# 18
Най ги "обичам" тия дето не си участват в темите.

# 19
  • София
Аз съм още на хакването...

# 20
Е, то човека може да си разбира от хакване Grinning

# 21
Изчезнала е тръпката между вас и тя се е замотала с оргазматора.
Класика като натежи бита и децата.
Честен и личен разговор - сядате и решавате как е по-добре за вас и децата.
Вие сте наясно, че вазата е счупена и няма да е същото, дори и да останете заедно. Много е възможно вие да започнете да компенсирате с други жени или път на нея този да ѝ писне. Варианти има.

# 22
Ти дори да изгониш тази тъй описана беднячка, дето я издържаш и си ù купил живота, после децата пак трябва да ги издържаш, а вероятно и жилището ще остане да го ползват до пълнолетие. Няма да си на особен плюс финансово.

# 23
Четейки повечето отговори, разбирам защо положението в държавата ни е плачевно, пожелавам на всички ви следващата нова валута да е JPY😂
Толкова ограничен народ надали съществува някъде другаде както българският, който  не вижда по-далеч от носа си, който не разбира как една парола може да бъде хакната- ще ви разочаровам-може... Особено , когато човек създава приложения.

Към автора- Дайте си шанс! Идете на терапевт-заслужавате го всички!
Не смятам, че хората , висящи по форумите, може да ви дадат адекватен съвет, след като повечето от тях са от години в токсични връзки и дори не смеят да посетят семеен специалист и все още се чудят как може да се разбива парола и че това е пързалка- такова мислене дори не е смешно, а жалко!

# 24
  • Далечният изток
Мен пък ми прави впечатление, че всички пишещи тук, с високите заплати и високите позиции във високовлиятелните корпорации, са все неграмотни и както вече се писа, не могат да вземат решения за собствения си живот, а идват да питат непознати лели. И разбира се, са взели за жени някакви леки жени със слаби ангели, а горките им богати мъже се налага да домакинстват.
Хакването на паролите вече беше черешката на тортата ...

# 25
И на мен ми прилича на пързалка, но да предположим, че не е.

Хакване на пароли - ще се учудите колко лесно се хакват пароли. Всеки човек, който е учил малко IT, може да хакне парола на начинаещ, стига да знае имената на близките и важни дати от живота на човека. Само да примпомня как беше хакнат НАП - парола "admin".

Авторе, това е голям проблем. Решаваш го като всеки друг проблем (нали си на ръководна позиция). Почваш с информация:

1. Среща с адвокат - за развода и дали има шанс децата да останат при теб.
2. Какво ще правиш с децата - при теб, при нея или споделено родителство.
3. Кой къде ще живее в 3-те варианта от т.2
4. Финанси в бъдеще - пак смяташ за 3-те варианта.
До тук си наясно кой вариант можеш да си позволиш, нали знаеш, че поддържане на 2 домакинства е доста трудно.

5. И идва момента да анализираш чувствата си - обичаш ли още тази жена и можеш ли да простиш изневярата.
- Ако отговориш 2 пъти да - отивате на терапевт.
- При поне едно не - по-добре да се разделяте. И тогава знаеш какво да й предложиш за родителски права и жилището.

Успех!

# 26
Bg-татко през деня, хакер през ноща…
😂

# 27
На мен ми се набоде на очите, че няма да може да си вижда децата. Съд, адвокат, споделено родителство... тези неща не ги ли знае един човек на висока позиция? Даже може и да иска децата да останат при него - има жилище, финансова възможност, има доказателства за изневяра, при добър адвокат е напълно възможно.

# 28
Българите дори най-простите са  с   по-голяма обща култура от нискоквалифицираната прослойка англичани, които са пълен потрес. Тъпите хора на развитите държави, са по-тъпи от нашите. Joy България е на това положение, заради робската ни психика, но това е друга тема.
Хакването не ме.впечатли, като процес, а като акт на самоунижение. Не бих го направила, нито бих следва и ровила.
Пък и той нищо не каза за секс. Заплатата висока, чисти, готви, децата гледа. Не прочетох никъде " надарен съм", "издържлив съм",  " колкото и да съм уморен, болен..... уважавам жена си"

# 29
Ако можеш да простиш изневяра, но не от тези изневери, а изневери с чувства и оргазми, опитайте отново.
То ако няма оргазми, каква изневяра е.

Общи условия

Активация на акаунт