Жена ми си има любовник

• 3 237
  • 114
  •   9
Отговори
# 90
И да има, и да няма забежка, развод наистина е най-добре. Просто е нелепо след 3 майчинства да си мериш заплатата с жената. А и той, както си го представя жената да си вземе децата и той да хвърля издръжка колкото прецени, може и да не стане. В международна компания с доходи на светло, частни училища и пр. (приемаме, че е реален просперитетът му) може бая да го обръснат. Деца в училищна възраст ще ги питат за мнение. Ако се споразумеят доброволно за прилична издръжка и жилище, подходящо за 3 деца, или да останат в семейното, жената сигурно ще му дава да ги вижда колкото си иска. В противен случай може да му остави минимум двете по-големи да си ги гледа колкото си иска, в голямото жилище, което си е купил.

# 91
Направил 3 деца на жената и след раждането на най-малкото дете се замислил за развод, понеже интимният им живот поувехнал.
Е, това би било некоректно от негова страна, ако жената нямаше сили и желание за секс от деца и грижи, а тя има, просто не с него.
По тая логика можем да кажем направила му три деца, всички в частни училища, поискала голям дом и нови коли, накрая му спряла секса и започнала да спи с колегата.
Ако съм на мястото на автора, всякакви мои съжаления и вини си ги опрощавам, щом съм я хванала в крачка. Нито ще търся вината в себе си, че тя се праска с колегата, нито ще ходя по терапевти. Да ходи тя.

# 92
Да бе, естествено, че не е хубаво нещо изневярата, но той и преди това си е мислел за развод. Просто да постъпят цивилизовано и коректно спрямо децата, а не да си се представя ерген след развода и да брои какво си имал само той - жилище, коли, заплата, при положение, че тази жена очевидно е основният фактор при грижата за три деца.

# 93
Абе скритите чатове са често срещано явление. Постоянно се ползват точно за такива цели и познавам хора, които и вкъщи да са си позволяват да си пишат с любовниците. Изобщо реплика от типа - Ленче, хайде да те прасна не са начина, по който Ленчето ще се върже. Семейните също се обясняват в любов, дори в един момент наистина хлътват. Казва ли го кака ви от опит.

# 94
Направил 3 деца на жената и след раждането на най-малкото дете се замислил за развод, понеже интимният им живот поувехнал.
Е, това би било некоректно от негова страна, ако жената нямаше сили и желание за секс от деца и грижи, а тя има, просто не с него.
По тая логика можем да кажем направила му три деца, всички в частни училища, поискала голям дом и нови коли, накрая му спряла секса и започнала да спи с колегата.
Ако съм на мястото на автора, всякакви мои съжаления и вини си ги опрощавам, щом съм я хванала в крачка. Нито ще търся вината в себе си, че тя се праска с колегата, нито ще ходя по терапевти. Да ходи тя.

Много го белосваш.
Първо - жилището го е купил именно за децата си.
Парите ги изкарва предимно за децата си и дори това да ги прати в частни у-ща е също за тях.
Мъж, който е сериозно в търговията е обигран психолог и манипулатор, иначе никога не би издържал и ден на проветрива позиция в международната кланница, където директорските прозорци са от 3 до 5 годишен мандат и после ако не си оплетеш добре кошницата, летиш надолу по пързалката.
Но дори да е някое забутано ИТ с нелош доход свъртял гнездо с някое неугледна женица , пак развода не му е опция.
Изобщо развода не е опция, да не говорим какво клане ще падне с пари/деца/имоти и роднини. Много гобямо меле е развода и рядко хората се решават на него.
Принципно най-добре е да се опитат да си оправят отношенията, да се подложат на терапия и да видят къде се е счупило колелото.
С три деца трябва да си улта умела в мултитаскинга, че и любовник да свъртиш, като знам колко време отнема само да търчиш с колата нагоре-надолу по децата и техните нужди, но да кажем, успяла, свъртяла.
Разбира се ако той смята, че терапията няма да даде резултат, тогава да се развежда. Пък ако иска и той да завърти една любовница и така.

Злоди - не знам да ти кажа, моите наблюдения са, че когато искат секс обикновенно се събират така. Сега ако те удари стрелата купидонова на дърти години сигурно си е гадно, но тогава според мен път назад няма. Честно ще се смея на глас ако Жоро от счетоводството почне да ми ги каканиже - Ти си слънцето на моя живот, единственото същество, което огрява дните ми.
Хората на средна възраст вече са доста по.цинични и преслетливи, че така лесно да вържат, но хора всякакви -да. Ако си живял в тежка, емоционална суша.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 16:28 от Chuby

# 95
Ако си поеме функциите на баща със споделено родителство, може и рязко да му намалеят доходите - край на извънредния труд, постоянното разположение за допълнителни задачи, срещи и проекти, започват болничните и воденето по занимания, лекари и т.н. Но това е рискът на разпадането на добре смазаната семейна машина. Ще им е трудно, после ще свикнат. Ама това ще е, ако имат споделено родителство. Ако ги вижда децата два пъти месечно за уикенда хич няма да му е зле. Не го плашете. Но за жена му - силно ме съмнява да не му ги дава да ги вижда, най-вероятно ще му звъни "ела да ги вземеш, че са болни и шефът ще ме уволни при още едно отсъствие".

# 96

С три деца трябва да си улта умела в мултитаскинга, че и любовник да свъртиш, като знам колко време отнема само да търчиш с колата нагоре-надолу по децата и техните нужди, но да кажем, успяла, свъртяла.
Разбира се ако той смята, че терапията няма да даде резултат, тогава да се развежда. Пък ако иска и той да завърти една любовница и така.
Той мъжът ги гледа, затова има време за любовник. Да ти кажа не е лошо да се разберат за отворен брак.

# 97
Манди ми той се изкарва топ баща и домакиня - такъв типаж няма да си вижда децата два пъти в месеца.
Пък може и съда на него да ги хариже изцяло и жена му да ходи да си развява байряка.
Справка - Крамър срещу Крамър

# 98
Той може и затова да не се решава на развод, защото мисис Джийвс ще изчезне, а нова в тая конфигурация ще му излезе златна.

# 99
Нарци ти представяш ли си - топ кариера, пет цифри заплата, топ домакиня, ултра баща. Сал остана да е красив като Ален Делон на млади години и бормашина като Уорън Бийти също на млади години / и неква мръхла да земе се влюби в колегата и да си го тури с него, па той на сухо Grinning Grinning Grinning То ясно, че тва е некъв тотален нонсенс

# 100
Не винаги успешните кариерно хора са успешни в любовния си живот.

# 101
Скрит текст:
Манди ми той се изкарва топ баща и домакиня - такъв типаж няма да си вижда децата два пъти в месеца.
Пък може и съда на него да ги хариже изцяло и жена му да ходи да си развява байряка.
Скрит текст:
Справка - Крамър срещу Крамър
Шансът е минимален, ако тя не иска да му ги харизва. В крайна сметка най-малкото е на 4 години, тя има работа, не е наркоманка.

# 102
Тук съм съгласен, че разводът при наличие на 3 деца и много общо имущество е някакъв ад, квото и да правиш реално си оставаш свързан с този човек. Поправянето на отношенията обаче ако нашия човек е бил отдаден на семейството си както описва просто не е реалистично, терапевти и квото и да е друго не знам колко би помогнало. По скоро да поддържат служебно битови отношения да могат да си гледат децата без много близост помежду си, да спят в отделни стаи, разделяне на финансите, да си намери странични занимания и естествено той да чука нещо навън. Кофти звучи, по скоро като наказание за всички участници включително и за децата, но раздялата също не би била лека. Стига да могат да си карат така без да се стига до ексцесии и непоносимост, също си е вариант. Истинска прошка и запазване на топли отношения след такова нещо не съм убеден че е възможно, сега може и да има такива, но аз не си го представям, виждал съм и какво е развитието след уж прошката, заради децата и кво ще кажат хората, ми нищо не е както преди

# 103
Kak стигнахте до извода, че децата са 3?

# 104
Дорис, не внимаваш.
след раждането на най-малкото ни дете (4г),
Осигурил съм семейството си със голям апаратамент в хубав квартал, закупен изцяло с мои трудови доходи, автомобили, плащам за частните училища и заниманята на децата и т.н.
Училища (множествено число) и занималня (ед.ч) - децата са поне 3!
Заедно са от студентски години, т.е. 20+ години - тамън време за 3 деца, 2 по-големи (на училище) и 1 в ДГ.
Скрит текст:
Тук съм съгласен, че разводът при наличие на 3 деца и много общо имущество е някакъв ад, квото и да правиш реално си оставаш свързан с този човек. Поправянето на отношенията обаче ако нашия човек е бил отдаден на семейството си както описва просто не е реалистично, терапевти и квото и да е друго не знам колко би помогнало. По скоро да поддържат служебно битови отношения да могат да си гледат децата без много близост помежду си, да спят в отделни стаи, разделяне на финансите, да си намери странични занимания и естествено той да чука нещо навън. Кофти звучи, по скоро като наказание за всички участници включително и за децата, но раздялата също не би била лека. Стига да могат да си карат така без да се стига до ексцесии и непоносимост, също си е вариант. Истинска прошка и запазване на топли отношения след такова нещо не съм убеден че е възможно, сега може и да има такива, но аз не си го представям, виждал съм и какво е развитието след уж прошката, заради децата и кво ще кажат хората, ми нищо не е както преди
+1 за фиктивен брак е добро решение, особено ако никой не планира ново семейство. Както е казал народът "Мир вкъщи, любов навън". Сещам се за едни познати, жената си хвана 10+ г. по-млад "колега" - ерген, който поддържаше огъня 7-8 години. После ергенът я заряза, защото се влюби в по-млада. Гаранция за вечна любов няма

По-моралните правят таен развод - развеждат се тихомълком, но  остават в голямото жилище в отделни стаи. Никой не навира връзките си, просто единият казва утре ще излизам и няма да се прибера. Даже на децата не казват, поне докато някой от двамата не се ожени набързо.
Отстрани изглеждат хармонични семейства, даже съмнително хармонични. Но като се замисля, свързват ги деца и финанси, та няма за какво да се карат.

Общи условия

Активация на акаунт