Екскурзия в Одрин

• 126
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте, прегледах форум-а, но не успях да намеря информацията която ми е необходима. Предстои ми екскурзия до Одрин с личен автомобил и вече заплатени нощувки. Има ли някакви по-особени изисквания при преминаване на границата с Турция? Дължат ли се някакви такси за винетки или нещо подобно след преминаването на границата? Можете ли да препоръчате някакви забележителности които е хубаво да се видят докато сме там, както и горе-долу какви пари ще са ни необходими за тридневен престой в града? Препоръчайте добри заведения за хранене в които има и вегетарианска кухня. Интересувам се и как стой въпроса с употребата на бездимни цигари, къде може и къде не може да се използват и всъщност от всички съвети които бихте могли да ми дадете за да бъде почивката ни там възможно най-безпроблемна и приятна. Нямам намерение да пазарувам, най-много някакви сувенири за близки и познати да взема, но не ми е това целта на пътуванто. Благодаря предврително на всички за отговорите.

# 1
  • here and now
Отговори на почти всички въпроси може да получите тук https://www.bg-mamma.com/?topic=1778485

Общи условия

Активация на акаунт