Мамник - Тема № 3 🪶

• 6 981
  • 245
  •   15
Отговори
# 60
Групата във форума оредява.

Много бавен и муден епизод, важното мога да го синтезирам в 10 минути. Останалото е: Гринго и Лазаревска 5 минути обикалят гробищата, после още 10 минути се въртят в гората, т.н. Постоянно си гледах часовника на телефона, за да видя кога ще приключи серията като в скучен час в училище.
Минаха пет епизода и още нямаме даже перо от чудовището.
Сърбинът говори по-добре български от Лазаревска.
Съжалявам, но не мога да кажа нищо хубаво за продукцията.

Защо си го причиняваш, насила ли те кара някой?

Аз съм влюбена в кучето, а съм коткарка.

# 61
  • България
Перото и кракът ще са в следващия епизод. Конкретно този крак го въртят от месец в рекламите.
Харесвам много книгата и заради нея го гледам, а и за да мога после да критикувам НАТФИЗ на база реални факти. Твърде много се разводни основата.

# 62
Перо ще има в другият епизод . Епизода този път беше по интересен от предишният , но някак си очаквах малко повече динамика , другият епизод явно вече ще видим малко от Мамника, само крачето но пак е нещо  . Писъкът на Владо Пенев ми беше леко фалшив .

# 63
Омешали са работите. Почват сериозно да се отклоняват от книгата. Някои неща са дословно от нея, но други се движат в неизвестна посока.

# 64
Това беше първата серия, която ми хареса. Дори крака на Мамника видяхме.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 65
Ама за вас това ли е кулминацията в продукцията - да се види мамника или поне част от него?

# 66
Много задушевен епизод Kissing Heart Хареса ми.
Толкова е сладко как Лазар всеки път става при влизането на Божана... И този архаичен български е толкова напевен, мек и задушевен...

Стана ми жал за Митака, обаче Rolling Eyes

Имаме си и срамежливо краченце накрая Joy

# 67
  • Галифрей
Хареса ми епизода, но пак има пълнеж и  няколко ненужни сцени. Естествено най-интересно стана на края. Явно ще се окажете прави,че последните два епизода всичко ще покажат. Ама поне трейлъра за другата седмица изглежда динамичен. Май вече ще го покажат Мамника в пълното си величие.
Поне показаха някой важни неща да не е без нищо.
Сега ще си напиша своето недоволство. Продукцията ама какви са тия истории на бг версия  стил Йоринда и Йорингел?
Защо развалихте сцената с бръсненето и другата когато Лазар видя очите й? Тази сцената в книгата беше много красива и романтична, а те…….уъх нищо. 😑

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 22:31 от Диана Бишоп

# 68
  • Бургас

Защо развалихте сцената с бръсненето и другата когато Лазар видя очите й? Тази сцената в книгата беше много красива и романтична, а те…….уъх нищо. 😑
За да може повече хора да прочетат книгата, след финала на сериала.

# 69
  • България
Ама за вас това ли е кулминацията в продукцията - да се види мамника или поне част от него?
Кулминацията ще дойде напред в сериала, може би в третия сезон.

За сериал с името "Мамник" очаквам мамникът да се появи още във втори епизод, заедно с прилежащата сцена, в която е главен участник, и да видим зрелище.

# 70
  • Sofia
Групата във форума оредява.

Много бавен и муден епизод, важното мога да го синтезирам в 10 минути. Останалото е: Гринго и Лазаревска 5 минути обикалят гробищата, после още 10 минути се въртят в гората, т.н. Постоянно си гледах часовника на телефона, за да видя кога ще приключи серията като в скучен час в училище.
Минаха пет епизода и още нямаме даже перо от чудовището.
Сърбинът говори по-добре български от Лазаревска.
Съжалявам, но не мога да кажа нищо хубаво за продукцията.
Абсолютно.
Вече тотално ме изгубиха.
5-ти епизод и... нищо.
Само обикалят като мухи без глави. Все търсят нещо/някой - то не бяха бежанци, мечка, кучета, сега и Делян.
И понеже няма какво да покажат, ни пробутват ПП.
Резил!

Да, сцената с бръсненето... просто липсваше. Както всичко останало в този сериал го оставят на фантазията ни.

# 71
А кое трябва да е кулминацията в сериал с името "Мамник"? Досега дори не са споменали за такъв, само ходят по горите без цел и посока. Не мога да повярвам, че от толкова динамична книга са успели да направят толкова заспал филм.

# 72
  • България
Още един минус - сцената, когато Божана и Митко се карат в дома му. Изпуснаха важни реплики, култови, ключови. Страшно недоволна съм!

# 73
А в книгата мамника на всяка страница ли се появява? Според книгата кога, в кой епизод, трябваше да го видим?

# 74
  • Галифрей
Положението е миш маш. Бонус,че изпускат пак ключови моменти и кадри, ама не те трябва да покажат как ходят пет дена по тия  гори. Онези двамата влюбени в Божана… 😒  Важното,че поне показаха клада и там  нещат в къщата на Бай Венци.
Яд ме че развалиха хубавите сцени

Общи условия

Активация на акаунт