Мамник - Тема № 3 🪶

• 1 804
  • 45
  •   4
Отговори
# 15
Благодаря за темата! Ами то и рисунка имало на Мамника. Мисля, че няма да им е трудно да докарат голям гарван наистина. Аз по-страшен си го представях. Май по-добре още да забавят появата, че така с музиката, която е брилянтна и държи на тръни, тъмницата и гласовете е далеч по-страшно.

# 16
  • София
Благодаря за темата!
Продължавам да си чакам мамника. Любопитно ми е как са го направили.
Пуснах си този Гринго да го чуя как пее, нали е певец. Не е моето, но може Маги да го покани в Капките. Laughing

# 17
  • София
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus
Сериала ми харесва и следя темата с удоволствие. Не съм чела книгата. Чакам с нетърпение утре епизода и се надявам вече малко по-динамично да започне да се развива. Пък току виж ни разкрили и малко от мамника.

# 18
  • Русе
Бях се настроила, че утре е четвъртък, но уви…

Постът ти е от 00:02 ч. Утре наистина е четвъртък Simple Smile
На Божана за гадже ѝ отива повече Почекаин.
И дъщеря ми каза така. Лазар бил прекалено мек.
Мен не ме е страх толкова от мамника, колкото от
Скрит текст:
човешкия фактор зад него. Като се опули и се развилнее и ще подскоча от страх. Simple Smile
Не съм чела книгата, но четох спойлерите тук.
И ние очакваме с нетърпение следващия епизод и ми се иска да се разбере какво е станало с Делян.

# 19
Значи, ако екранизират Лехуса аз няма да гледам екранизацията, защото на всяка втора страница хортуват за змии, за змейовете отделно, но змиите са на пръв план. А към края на книгата всяка втора дума е змия. Ш'ма извиняват, но аз бия отбой. Отвратна работа ви казвам. А, Митака как се възмущава и попържа не е истина просто. Той е най читав и адекватен в цялата ситуация.
Благодаря за новата тема. Flowers Hibiscus
Чакам си епизода.

# 20
Значи, ако екранизират Лехуса аз няма да гледам екранизацията, защото на всяка втора страница хортуват за змии, за змейовете отделно, но змиите са на пръв план. А към края на книгата всяка втора дума е змия. Ш'ма извиняват, но аз бия отбой. Отвратна работа ви казвам. А, Митака как се възмущава и попържа не е истина просто. Той е най читав и адекватен в цялата ситуация.
Благодаря за новата тема. Flowers Hibiscus
Чакам си епизода.

И краят е много смотан. Аз също не бих си го причинила.

Някъде ми попадна видео на рекламата за сериала, където се виждат кадри на Мамника. Ако го открия ще постна.

# 21
Джаста Праста, Лехуса ми седи още в опаковката на куриера, сигурно към 6м. вече, все ни ме е кеф да я захвана, но тотално ме отказа.
Аз съм в друг филм сега, още като прочетох за случая на Петрохан, и че ена 15 км. от Сръбската граница. Въоръжени мъже, канали, замесени деца, сега издирвали 16г. свидетел. А, и снощи в един коментар във фб някой беше писал, че там е сниман Мамник. Асоциации не правите ли?

# 22
Какви асоциации, мамника е убил хората от хижата ли?

# 23
За да не навлизам в спойлери, дали наистина са снимали там. Ако са снимали не са ли знаели/ видели нещо.

# 24
Малко ми е бавно действието, но го гледам. Определено последния епизод беше излишен. Трябва нещо да се случва, за да държи зрителя в напрежение.

# 25
А в книгата динамично ли е действието? Откъде идва мудността в сериала - коренно различие с динамиката в книгата ли е?

# 26
Книгата е много динамична, нищо общо със сериала.

# 27
  • Бургас
А в книгата динамично ли е действието? Откъде идва мудността в сериала - коренно различие с динамиката в книгата ли е?
Да, в книгата историята е много динамична, не знам защо в сериала върви така мудно и половинчато. Изобщо не разгръщат сюжета. То хубаво няма как всичко да се екранизира, но те ключови моменти пропускат или претупват, което за мен лично коренно променя усещането за историята. Разочарована съм, честно казано. И то като се има предвид, че съм чела книгата преди поне година и половина, може и малко повече и доста детайли ми се губят. Но помня усещането, което имах докато четях, как ме държеше постоянно в напрежение и интерес. Не знам как в 8 серии ще пресъздадат идеята и сюжета, много е наситено в книгата, не мисля, че ще успеят. Ще излезе едно претупано и орязано резюме явно.

# 28
Какви асоциации, мамника е убил хората от хижата ли?

В книгата май не стреляше 😁

# 29
Няма да успеят да пресъздадат напрежението и динамиката в книгата ми се струва. Има поне 5 линии, които търпят голямо развитие и са свързани помежду си, а тук някои ги няма въобще.

Общи условия

Активация на акаунт