Мамник - Тема № 3 🪶

• 8 632
  • 285
  •   6
Отговори
# 180
  • София
Митко също много ми харесва. Много беше сладък как викаше на входа на пещерата "Ехо, има ли някой!". Толкова ясно пролича страхът му.
Лазар се държи като някакво софийско конте. Не ми се връзва толкова плах и префинен. И не харесвам мъже с дълги прави коси (ама това си е мой проблем).
Продължавам да харесвам играта на майката на Божана, като изключим диалекта, и на Венци.
За първи път Божана не ми хареса в тази серия, твърде много се пулеше.

# 181
Не харесвам и аз мъже с дълги коси , леко ме дразнят , но плешиво теме още повече ме напряга . Гринго е симпатяга , не е мой тип , но в никакъв случай не е грозен .

# 182
Точно това си мислех вчера, подразнена от нелепото завъртане на мъжки апетити към Божана - тя е единствената жена във фертилна възраст, която виждаме в сериала/селото, как няма всички да ѝ точат лиги Grinning
Глупаво сценаристко решение де, не ми допада.

# 183
Предполагам, че не виждаме да се събират други хора от селото, защото по Ковид хората си седяха повече вкъщи.  Аз живея на село (е, доста по-голямо) и повечето хора наистина си бяха по дворовете, особено най-старите. А то изглежда да е застаряващо село.

# 184
Ковид, ковид, ама прекалено пусто е. Трябваше да има малко живот в селото, да е реално.

# 185
Изгледах (само заради дъщеря ми и този епизод)и почти умрях от скука.Много тегаво действие,последните 10минути се разви всичко.Божана не говори с Лазар по най-важната тема -падането и набождането.Гледаха се глупаво на гробището 5 минути и мълчаха,як съспен🤣Лазар използва думата "конкретно"-силно ме съмнява 1800г по селата да са знаели какво означава,ама карай.Труповете на ичезналите кози бяха като в гнездото на ти -рекс от "Джурасик",а как беше набита главата на козата на дървото (от мамника се предполага) не става ясно.Крадени сцени от други филми вършат работа в киното,ама само когато са добре адаптирани към сценария.Никаква химия между Божана и Лазар,при два хладилника има повече химия .Раздвижват филма само сцените с Митака и Почекаин,поне разговори и свежи лафове има.От какво се уплаши Митко не стана ясно,той не беше в мината като децата,разговора му с Божана недовършен остана.Автентично беше само посрещането на Божана от сръбския циганин,както си трябва-с ракия .За сцените с ковид не ми се говори,и ПП на лекарството,дето никой не го е чувал-изкуствени от всякъде.Владо Пенев влиза в необитаема  от 20г къща и на печката чайник седи,чистичко ,няма паяжини,прах,даже стъклата на къщата чисти.Поне да бъдат малко реалистични тия сцени,а то ей така снимано.Колкото и да е интересна книгата,филма ще ме накара да не я чета.Огромен напредък на финала на епизода-ще видим перо и крак от пилето в еп.6.А защо мамника напада ,явно във втори сезон ще разберем,ако се развива с тази скорост филма.

# 186
Това с Ковида е достоверно , но и всички точещи лиги мъже по Божана също , те обаче и други по млади жени не показват , освен Анита която беше убита . Иначе другият избор на мъжете са Майката на Божана и Леля Дана . Нямат голям избор и за това си падат по Божана . А и Екатерина е хубавка , и това ми допада че има тяло , не е слаба и изпита тип "точилка"  като  Дария Симеонова или Неда Спасова и другите тем подобни кльощави актриси .

# 187
На мен ми е странно, че няма и кмет. Simple Smile Къде без кмета?! Simple Smile
Но доколкото видях, и самият Васил Попов не се е погрижил да има такъв образ.

# 188
То в тази Вракола явно няма друга млада жена, освен Божана. Анита пък я убиха. Кого да харесат Митко и Камен?

Е сигурно са имали и други съученички де  Joy  На село хората/мъжете  се женят млади. И е съвсем нормално да си пийват. В реалността такъв като Митака ако не е женен/разведен, ще го говорят.

Иначе да, няма никаква масовка, но нали е епидемия, седят си по къщите.

# 189
  • България
Според мен Гринго и Йордан Ръсин си приличат външно, особено Ръсин като е бил по-млад. В НАТФИЗ ги избират подобни.

Скрит текст:

# 190
  • Пловдив
Ковид, ковид, ама прекалено пусто е. Трябваше да има малко живот в селото, да е реално.

видяхме...в циганската махала Grin
Сега ше повярват ли на децата дето разказаха...и Мамника що не ги взе като излезе?
А и чак сега мина през решетките, а преди това от де е излизал?

# 191
  • София
Аз уж гледах всички серии, но не разбрах коя е Венета. Спомена се няколко пъти тук.

# 192
Бабата, която лежи парализирана в стаята на Емил и Венци.

# 193
Жената на количка в стаята в старческия дом, която е почти незабележима.

# 194
  • В полите на Пирин планина
Сега ше повярват ли на децата дето разказаха...и Мамника що не ги взе като излезе?
А и чак сега мина през решетките, а преди това от де е излизал?

Ще е спойлер, ако се каже защо Мамникът не е убил циганчетата... А също кога и как е излетял, а и защо.

Общи условия

Активация на акаунт