Бактерии в урината

• 169 416
  • 423
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте на всички,
скоро никой не е писал как върви "борбата" с бактерийте.
Ние утре ще даваме поредната контролна урина за да видим как върви лечението.  smile3506

# 136
Ами на нас утре ни е последния ден на прием на Нелидикс-а  и после ще даваме контролна урина  Confused

# 137
Здравейте и от нас Simple Smile
И ние тези дни приключваме с Нелидикса и след празниците ще даваме стерилна урина, явно всички сме в очакване. Надявам се при всички резултатите да са добри  Hug

# 138
Здравейте Hug,
днес станаха готови резултатите от стерилната урина. Новините са добри: нямаме бактерииnewsm44 Ще продължим да пием Нелидикса и ще видим какво ще стане след като го спрем. Надявам се всичко е наред.

# 139
браво-радвам се за вас  Grinning дано да нямате повече проблеми  Peace

# 140
благодаря nano,
Вие как сте? Пиете ли уростим. Доволна ли си newsm78

# 141
не,реших нищо да не давам и дано да не съм сбъркала... вчера каза ,че му е червена пишката и ми се изправи косата.тези дни ще давам пак стерилна урина,но чак не ми се дава от страх да не намерят нещо  Simple Smile

# 142
ох, напълно те разбирам nano. И аз като чуя че трябва да изследваме урина и .........  smile3518. Дано всичко е наред и при вас. На мен ми казаха да правя седящи бани в смрадлика на малката. Защо не се консултираш, да пробваш и ти за малкия. Може да има ефект newsm12

# 143
бани правехме всяка вечер-редувах калиев перманганат и тетра.после започнах да разреждам през вечер или две/тогава мием само с вода/изтъркахме я тази пишка от миене и киснене  Laughing ,но ме е страх да престана с процедурите

# 144
pomba11 поздравления  Hug все така да продължавате!
nano страх не страх, по-добре давай урина за изследване, че поне да се разбере какво е и да се лекува. Пък дано да излезе че ви няма нищо.  Hug
А аз да питам за баните със смрадлика и калиев перманганат - колко продължително време в дни трябва да се прави, после трябва ли да има някаква почивка  newsm78. Аз го киснах само 3 дни преди изследването и сега преди да дадем нова стерилна урина за изследване пак мисля да му правя бани с калиев перманганат. Държа го по 10ина минути, надявам се че е достатъчно. Я кажете вие как процедирате.  Thinking

# 145
Sunsunny, относно баните със смрадлика аз кисна малката, всяка вечер за около 5-7мин. Това е от 03.05. когато ходихме на консултация при д-р Буева в София. Тя ми каза да правя седящи бани, но не ми е казала да правя почивки. Мисля да продължа така докъто отидем пак на контролен преглед към 10.06.

# 146
и аз го карам да се кисне около 5 мин или поне вместо вода да се полее с тетра-просто за дезинфекция.може би ,ако детето няма проблеми трябва да се спрат или ако сте с памперс да се правят за всеки случай от време на време...

# 147
Благодаря за бързите отговори, момичета  Hug
Не знам защо си мислех, че трябва да има почивка между баните  newsm78 Този път тогава ще направя по-дълъг курс на киснене Wink

# 148
Здравейте момичета!
Честит празник на бебоците! Hug
На нас вчера ни излезнаха резултатите от стерилната урина и сме без микроби. Поотдъхнах си малко, сега остава пак да идем на лекар да видим дали ще правим микционна снимка, надявам се да ни се размине.
Лек и приятен ден на всички и много целувки на малките ни съкровища! Hug

# 149
много се радвам за вас Sunsunny! newsm44
Ние пием още Нелидикс и в края на другата седмица ще изследваме стерилна урина. Надявам се и при нас новините да са добри, за да мога и аз да си отдъхна малко. Weary

Общи условия

Активация на акаунт