Бактерии в урината

• 169 335
  • 423
  •   1
Отговори
# 330
Много съм притеснена с това напикаване и ви моля за съвети.

След ехографа, ако се окаже, че няма органична причина, можеш да потърсиш хомеопат, знам, че напишкването се лекува с хомеопатия. Peace

# 331
Dido4ka, това напишкване по всяка вероятност се дължи на бактериалната инфекция и ще отмине като се излекува детето. Дъщеря ми също се е напишквала така и то без да е имала бактерии, а само при лек цистит.

# 332
  • Варна
Благодаря Ви моми4ета за подкрепата и утешителните думи, дано е само от бактерията. Ве4е през деня е добре, не се изтърва и на градината вси4ко е наред, но снощи пак три пъти се напишка Sad Дано с времето и антибиотика отшуми. Другата седмица понеделник ще записваме 4ас при най-добрата във Варна, 4е тази седмица отсъствала. Само се надявам да няма нищо притеснително след прегледа.

# 333
Само се надявам да няма нищо притеснително след прегледа.

Стискам палци да е наред всичко  Simple Smile

По принцип урологичните проблеми при децата се проявяват в по-ранна възраст /от тази на дъщеричката ти/. В смисъл, ако има някакво увреждане или нещо такова, не че никога не биха могли да възникнат в по-късна възраст. При дъщеря ми това стана на 8-месечна възраст още.

# 334
Момичета,само искам да споделя една новина. След 7 месечно ходене по мъките с диагноза Е.коли , без никакви симптоми, се оказа,че детето ги няма тия гадове и най-вероятно от тъпата лаборатория в ДКц-то не са обработвали на време урината . След тестване в лаб . в болницата,където обработват материала веднага, се оказа,че урината е чиста ! Hug

# 335
  • Варна
Да споделя какво се случва с нас-ходихме при д-р Близнакова във Варна, гледа Диана на ехограф и видя възпаление на едното легенче на бъбрека и на пикучния мехур. Стената му била удебелена на 9мм, при норма 5  Sad Сега я водим три пъти в болницата да и слагат антибиотик. Надявам се с това нещата да отшумят и всичко да се оправи. Важното че, че няма вродена аномалия.

# 336
Здравейте мами, така и не остана много време да напиша какво стана с нас. Значи ходихме до София при доц. Лилова, и за наше щастие се оказа, че нямаме вродени аномалии или други подобни проблеми. Посъветва ни ако се появят пак да отидем при нея директно, но според нея всичко ни е наред. Нямаме място за притеснения, което разбира се е много радващо за нас, макар да ни е страх да се зарадваме. По скоро се притесни относно едното тестисче,  и ще трябва да го наблюдавам дали пада в спокойно състояние надолу, ако не паднело трябвало да отидем там за манипулация Rolling Eyes newsm78 Thinking и така това са нашите премеждия за сега..... Поздрави от мен, много слънчеви усмивки за мамчетата, а за вашите дечица големи целувки.  55

# 337
Здравейте мами!
И аз имам въпрос относно е.коли - откриха ми я но казаха че няма нужда от лечение, на границата съм била, но не ми казаха точни стойности. Притеснено ми е след като изчетох до какво може да доведе при бебчо...единственото лечение което ми "изписаха" беше да пия 3л вода на ден и сама щяла да се махне бактерията #Crazy ако може някой да каже това с водата дали го е правил? newsm78

# 338
Здравейте мами!
И аз имам въпрос относно е.коли - откриха ми я но казаха че няма нужда от лечение, на границата съм била, но не ми казаха точни стойности. Притеснено ми е след като изчетох до какво може да доведе при бебчо...единственото лечение което ми "изписаха" беше да пия 3л вода на ден и сама щяла да се махне бактерията #Crazy ако може някой да каже това с водата дали го е правил? newsm78

Не се лекува, когато е 10^4 степен, но при 10^5 трябва да се лекува.
Аз по време на бременноста така послушах гинеколога си, че няма да има проблеми и т.н. и после горко съжалявах, защото имаше проблеми с беба при раждането  Close
Пий повече вода наистина и скоро пак пусни стерилна урина.

# 339
Здравейте мами!

Не се лекува, когато е 10^4 степен, но при 10^5 трябва да се лекува.
Аз по време на бременноста така послушах гинеколога си, че няма да има проблеми и т.н. и после горко съжалявах, защото имаше проблеми с беба при раждането  Close
Пий повече вода наистина и скоро пак пусни стерилна урина.
Само да допълня, гледай да е наистина читава лаборатория,където обработват бързо пробите,защото иначе може да ти даде завишено количество на бактерията,само защотото е престояла пробата. Така се случи при дъщеря ми  Peace

# 340
  • Бургас
Пий и сок от боровинки и според мен си повтори изследването,или поне поискай от лекаря да ти каже какви са стойностите.

# 341
Само да допълня, гледай да е наистина читава лаборатория,където обработват бързо пробите,защото иначе може да ти даде завишено количество на бактерията,само защотото е престояла пробата. Така се случи при дъщеря ми  Peace

Да, аз също наскоро имах много лош резултат от урина /но явно замърсена проба/. После пуснах още 2 стерилни урини в същата и в друга лаборатория и всичко беше наред, само дето се ошашавих първият път  ooooh!

# 342
Много ви благодаря за отговорите! Hug За лабораторията (в Св.София(бившата Тина Киркова) е ) и аз имам съмнения за това наистина ще направя и в друга пък тогава ще видим. Дано не се налага отново да се консултирам с вас Wink а да е било от престояване, Praynig че като чета за тия гадинки какво могат да направят и лошо ми става.

# 343
  • Русе

[/quote]

Вече няма рефлукс  Simple Smile Причината се оказа стеноза /стеснение/ на уретрата. Оперираха я и постепенно нещата си дойдоха на място.
[/quote]

Здравейте!
Включвам се в темата ви,защото на синът ми(3.6г)му откриха вродена аномалия на пикочните канали.Мисля,че се изразиха "вроден рефлукс".
Сега ни пращат в София за консултация и евентуално операция.
Нати,ще съм ти благодарна,ако споделиш кой ви прави операцията и колко ви струваше.
Трябва да дойдем в София тази или другата седмица,а нямам почти никаква информация.Пращат ни само в детска урология.

9

# 344
Нати,ще съм ти благодарна,ако споделиш кой ви прави операцията и колко ви струваше.
Трябва да дойдем в София тази или другата седмица,а нямам почти никаква информация.Пращат ни само в детска урология.

Доц. Кюркчиева оперира дъщеря ми, но на който и да попаднете - всички са добри в детската урология.
По принцип не се плаща, защото се поема от здрвната каса, но това е по принцип... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт