Хайде на театър - №19 🎭

• 44 852
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Коса, ще гостува в НДК на 17.04
https://www.facebook.com/100044367278744/posts/1469062744582621/?app=fbl

# 151
  • гр. Шумен
Вчера гледах "Извънредно неудобно" със Стефания Колева, Богдана Трифонова и Здрава Каменова. Хареса ми! 😍😍 Много забавни бяха и трите, но някакси най ми хареса Здрава Каменова! 💙💙💙

# 152
"Код жълто" много ми хареса. Лека, разтоварваща и забавна постановка. Четирите актриси играят много добре. Весела Бабинова е във вихъра си, Екатерина Лазаревска ме изненада приятно, имайки предвид, че в "Мамник" ми е някак безлична.

# 153
В момента го играят с Йоана Буковска, гледах го.

Бихте ли споделили повече за постановката с Йоана Буковска?

Има ли някой, който вече да сподели впечатления за " Домът на нашите мечти" и " Годината на магическото мислене" в 199?
[/quote]

Домът на нашите мечти много ми хареса, не усетих кога мина времето, завладяваща постановка!

# 154
Гледах повторно Деветдесет снощи. Странно как, но ми хареса повече от първия път. И отново ме разчувства. Кристина Янева беше като вихър. Не мога да повярвам чак каква разлика имаше между двете представления.

*

Последна редакция: пт, 20 фев 2026, 14:04 от Аня

# 155
Гледах повторно Деветдесет снощи. Странно как, но ми хареса повече от първия път. И отново ме разчувства. Кристина Янева беше като вихър. Не мога да повярвам чак каква разлика имаше между двете представления.

И аз съм го набелязала за гледане. Може ли някой да ме ориентира кога излиза програмата за м. април за Младежкия театър, че за март няма билети?
За "Асансьорът" как са мненията?

# 156
Велик е този форум! Аня, благодаря. Както се приготвях да тръгвам за Народен от работата и си викам: я да погледна културния афиш и хоп Аня писала за отмяна на Лисичета днес! Благодаря, Аня. Ами за втори път се разминавам с тая постановка и няма за друга да си презаверявам билетите: ще я чакам.

# 157
Аз трябваше да съм на Празникът. И то е отменено. Не е комуникирано никъде. На входа на театъра осведомяваха. Безумно.
На Списък на всички страхотни неща се озовах.

# 158
  • Beyond the stars
Аз трябваше да съм на Празникът. И то е отменено. Не е комуникирано никъде. На входа на театъра осведомяваха. Безумно.
На Списък на всички страхотни неща се озовах.

Може ли мнението ти за него? Blush

Иначе е абсолютно недопустимо като знам на мен какви чудеса ми коства организационно намирането на време за театър и да ме изненадат така на входа. Поне дано страхотните неща са компенсирали малко неприятната емоция Heart

# 159
Истинска емоция е Списък на всички страхотни неща.
Добре е да се знае, че има активна интеракция с публиката и да отидете подготвени, че може и да сте участници, не само зрители.
Много е смешно и е много трогателно. Разплаках се, а са малко представленията, които са ми въздвйствали така.
Този Милко Йовчев е страхотен.
Яд ме е за Празникът, но пък това представление (макар и опция) беше буквален празник за душата.

# 160
Добре е да се знае, че има активна интеракция с публиката и да отидете подготвени, че може и да сте участници, не само зрители.
Много е смешно и е много трогателно. Разплаках се, а са малко представленията, които са ми въздвйствали така.
Яд ме е за Празникът, но пък това представление (макар и опция) беше буквален празник за душата.

Ох, де да можеше и аз като ходих на "Празникът" да го бяха отменили. 😀

# 161
  • Галифрей

Аз съм гледала това представление с Бойко Кръстанов, неговата версия беше много готина и аз бях за малко част от него ❤
Не се съмнявам,че версията на Милко също с хубава. А неговата жена Боряна играе Жената -конбини.

# 162
Сега разглеждам програмата на Малък градски и се чудя с какво да заменя Празникът. Имате ли препоръки за представления там?

# 163
  • София
...

Ох, де да можеше и аз като ходих на "Празникът" да го бяха отменили. 😀

А какво му е на Празникът? Не съм го гледала и вероятно съм пропуснала мнението ти - изглежда интересно - режисьор Явор Гърдев, страхотни актьори, има номинации... Не е добър самият спектакъл, или е много тежък?

# 164
За днес пък това пада:

Общи условия

Активация на акаунт