Хайде на театър - №19 🎭

• 5 152
  • 120
  •   7
Отговори
# 105
Въпросът е какво да се гледа във Възраждане, че нищо не ме влече...

"Каин" изобщо не беше моето. Дори участието на Ръсин не спаси положението...

# 106
Има дати за април във театър Възраждане,  но може би не е пълната програма. 12те гневни се играе в последния ден на март.
Защо ли този сезон не играят "Зимна Приказка" ми е странно, страхотна постановка е.

# 107
Въпросът е какво да се гледа във Възраждане, че нищо не ме влече...

Това, което съм гледала там:
• Ало, ало! - На мен ми хареса много и се посмяхме, но вече Свежен не участва
• Защото на мама така й харесва - На мен не ми допадна никак, доста се лигавеха, не ми е по вкуса
• Лабиринт - Заслужава си заради интересната история и играта на Свежен
• Обикновено чудо - Не беше лошо, Йордан Ръсин и Ивайло Драгиев бяха страхотни
• 12-те гневни - Много ми хареса, държи те в напрежение до края, готин актьорски състав и интересни образи.
• Къщата на гнева - Много, много ми хареса, но е тежка и драматична.

Предстои ми да гледам "Те бяха 10", във форума има добри мнения.

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 17:36 от buldoka1

# 108
Те бяха 10 е приятно. Класика по Агата Кристи. Лабиринт го няма до края на март; за 12 гневни места няма.

# 109
Къщата на гнева гледам пак я няма в програмата, но се е завърнал Три сестри. Отзиви, някой?

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 21:30 от Flo Ann

# 110
"Три сестри" е класически прочит на Чехов. Аз я препоръчвам,защото обичам класика

# 111
Благодаря, ще опитам утре да се възползвам от промоцията тогава.

# 112
Къщата на гнева гледам пак я няма в програмата, но се е завърнал Три сестри. Отзиви, някой?

И аз исках да го гледам, но тъй като Свежен вече го няма, а всички, които са го гледали, казват че той там прави невероятна роля, ми се изгуби желанието...

# 113
Също без Свежен Младенов вече.......

# 114
*добавям, че в Народния са пуснали програмата за май месец, макар че все още е непълна*

Да ви споделя и от мен един отзив за "Албион" в Младежкия театър.

Определено една от много силните и добри постановки в репертоара на театъра. Интересен сюжет, чудесна актьорска игра, ефектна сценография и оригинални режисьорски решения. Личи си, че Зафир Раджаб и екипа му много са се потрудили в създаването на този спектакъл. Приятно съм изненадана от положителното развитие на Зафир като режисьор - мисля че с всеки следващ проект става все по-добър и прогресира, за разлика от доста други театрални режисьори.

Пиесата засяга изключително много теми и повдига доста въпроси. Тези дни все я мисля, което за мен е признак, че ме е развълнувала достатъчно. Койна Русева беше истинска фурия на сцената, но всички останали също бяха страхотни и като цяло играта им беше органична и балансирана. Дългичка е - 2 часа и 30 мин (без антракт), но е интересна и времето минава бързо като цяло.

Много силно впечатление ми направи, че през цялото време в залата имаше служители, които следяха за реда и не позволяваха хората да си зяпат в телефоните или да говорят. Това помага човек наистина да се изключи от всичко и да се концентрира в онова, което се случва на сцената. Браво на Младежкия театър!

Препоръчвам ви постановката, за мен си струва да се преживее!

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 02:22 от buldoka1

# 115
Споделям мнение за "Деведест" в Младежки театър. Цялостно ми хареса- много инересен сюжет, преплитане на моменти от миналото и настоящето, страхотна сценография- много ми хареса, както и страхотна игра на Владо Карамазов. Както бяхме коментирали наскоро, той наистина задобрява все повече на сцената, освен че е толкова красив Grinning но явно, намирайки себе си с фотографията, успява повече да се развихри на сцената. Но Кристина Янева въобще не ми хареса и за секунда не успях да и повярвам, доста посредствена игра и някак все едно и се искаше да свърши по-бързо пиесата. Може би в някоя друга постановка, в друга роля ще се справи по-добре, но това определено не беше нейната.

# 116
  • София
buldoka, Албион подходящо ли е за младежи 19-20 годишни? Чудя се дали да взема и за тях билети или да си отидем само по-възрастните - темата ще им бъде ли интересна?

Жената-конбини в НТ - брилянтна игра и на двамата, интересна сценография и режисьорски решения, даже не ми беше твърде японска, както каза Звънче, но определено не е лесно смилаема постановка.

# 117
Албион и аз я мислех с дни. Колкото повече време мина, толкова повече оценявах представлението.

Къщата на гнева я има в програмата за април. На 21.4.

# 118
  • София
Албион и аз я мислех с дни. Колкото повече време мина, толкова повече оценявах представлението.

Къщата на гнева я има в програмата за април. На 21.4.

И почти няма билети, успях да грабна един.

# 119
А може ли код, за да се възползвам от намалението във Възраждане? Искам онлайн да купя.

Общи условия

Активация на акаунт