Сина ми е от често боледуващите ,като от юни до септември е приел 8 антибиотика
Винаги е едно и също ангина,гнойна
Педиатърката предприе по драстични мерки за да спрем с антибиотиците и лежането в болницата
При моето дете главния проблем е ,че когато боледува стига до 41• темп и въпреки температуропонижаващите тя се покачва отново на всеки час ,което убива детето и разбира се стигаме до антибиотик вкъщи или болница на система ..
За това педи започна да му предписва Медрол за да овладеем температурата и лечението да премине без антибиотик
Медрол а е първите 2-3 дни по 1 табл или 2 табл, тя преценя в зависимост от състоянието
Проблема ми е друг , притеснява ме приема на Медрол ,въпреки че е 2-3 дни само ,
Всеки път повдигам въпроса при педи и нейния отговор , е че няма да му навреди по никакъв начин за 3 дни +това е хормон който се произвежда от надбъбречните жлези и ние просто подпомагаме процеса за да спре температурата . Казва че в нашия случай това е най-доброто решение иначе ще продължим с антибиотиците ,което е по-вредно
От октомври при боледуване сме с Медрол и веднага спира температурата и детето е като здраво ,хапва си ,играе си ,което ме радва
Ще се радвам да чуя мнение и от вас
На 3 г е детето