Априлски бебчета 2025- тема 5

• 12 447
  • 388
  •   1
Отговори
# 375
При нас зъбите са 10 избили изцяло, 2 частични кътника, които седят така повече от месец, а от тези дни и първи кучешки.
Проходихме преди месец и половина и от там някъде взе да спи много на дремките..Много често се налага да будя и сумарно често прсви по 2:50 дневен сън. Забавихме се с ваксината за 12 месеца и ще я бием другата седмица.
Ядем на държавна кухня делници, събота фуристо, а в неделя пюрета.
Излизаме понякога по три пъти на ден, въпреки жегата. Просто вкъщи рядко запазва добри настроение повече от час и половина до два и е мъка, особено ако и аз не съм съвсем в кондиция. И съответно вкъщи като не е на кеф, все идва при мен да я нося, а кръстът ми вече се обажда.
Казва доста животни как правят, соченето с пръст е отдавна при нас, още не иска много дс маха за чао, само в редки случаи. Ходенето не е съвсем стабилно, но има голям напредък. Навън я пускам на определни площадки и на незаградените все иска да щъка и настрани Simple Smile Водихме я веднъж само на пясъка и веднъж на плаж до водата, ама с бабата, че таткото има много работа. Хареса ѝ много.

# 376
Здравейте! Как са бебчетата в тези горещини? Нашите кътници избиват много бавно. От едната страна пробиха, сега предстои другата. Нощем се буди с плач. Но хубавото е, че успяхме да забравим за бибата. Надявам се да е за постоянно.

# 377
Супер са - пускаме климатик в другата стая и се издържа.
Нашите кътници са избили, като последния израстваше около 2 месеца. И ние вече сме без биба около месец и повече вече.

# 378
Ние също сме в процес на махане на бибата, вече 10ина дни не съм давала. Много се удължава приспиването, но лека-полека свикна. Кътниците още го мъчат и не му се вижда краят. Проходи на година и 2 месеца и вече си щъка.

# 379
Здравейте! След два дена рев и температура, вече имаме кътници. Кога започват да пробиват кучешките, че вече страх ме хваща?

# 380
  • Русе
На Светльо в момента му избиват - виждат се две бели точки.

# 381
И при нас един със сигурност е избил.

# 382
Дарко още преди годинката имаше 8 напълно пробили зъбчета. В момента има почти едновременно пробили цели 6 зъба-четири кътника и два кучешки, като останалите два кучешки също скоро ще се покажат. Общо взето всички зъби растат едновременно и се надявам скоро да излязат напълно, че тези отгоре вече трета седмица растеж започват.

# 383
При нас един кучешки изби преди може би месец, втори преди 1-2 дни сякаш е пробил.

# 384
Моята бебка е само с 4 зъба още🧐Представям си какво ме чака като започнат всички наведнъж😵💫

# 385
Дарко два дни мина предимно на мляко, защото много го болят венците, все пак цели 6 зъба пробиваха едновременно... Определено долните зъби излизат много по-бързо.

# 386
Имам чувството, че напоследък има неистов апетит. Постоянно има едно викане на ам-ам, ходене до хладилника, дори ако е яла солидно преди час и се чудя гладна ли е наистина, от скука ли е, но го прави доста често. Според мен не ѝ давам малко храна. Скок в растежа ли е.... Не знам как ще го изхранвам тояа дете.

# 387
Период е, Дарко по принцип си хапва доста добре, но в един момент имаше огромен апетит. Изведнъж рязко спря да яде заради зъбите няколко дни и си носеше шишето да му правя мляко, което всъщност показва, че все пак има апетит, но не му е комфортно да яде твърда храна.

# 388
И Кая може да яде постоянно. Дай и домати, плодове и солети. Веднъж бяхме при баба и и цял след обяд яде какво ли не с малки паузи. Види ли ядене и веднага започва мрънкане да и дадеш, нищо че сега е станала от стола и е изяла 200 и нещо грама порция.

Общи условия

Активация на акаунт