Процесът срещу Мариус Борг Хьойби

• 29 261
  • 557
  •   1
Отговори
# 555
Как така чак сега я изписват от болницата Мете, ами онази снимка от преди седмица, където сгъната в поза лотос с Хокон гледаха световното (нищо, че се виждаше, че е ден) откъде е била, мислех, че е от дома им?
О, страхотно и прокуратурата се отказва да обжалва. Наистина хепиенд за норвежките рояли. Как да повярваш, че не се влияят чий син е това леке.
Изключително нагло и неприятно е и как Хокон и семейство през тези седмици се възползват от еуфорията от доброто представяне на националния им отбор за подобряване на собствения имидж. Демонстрации на близост и прегръдки с футболистите, бурна радост пред камерите, поканата за мащабното събиране пред двореца, появата на Хокон и заставането му начело на феновете. Много фалшиво, насилено и преиграно ми изглеждаше всичко предвид всички скандали от последната година около тях.

# 556
Тия та оперирани от морал. Не виждам обаче народът да прави нещо по въпроса. Кучетата си лаят, керванът си върви. Мете живее пореден живот, изнасилвачът-наркоман отива вкъщи, ингри е тука има, тука нема с университета, летят едни пари на данъкоплатците и никой не му пука.

# 557
На мен ми е интересно има ли някакъв отзвук сред норвежците тази наглост. Защото ние тук се дразним, дето въобще не ни бърка, нито нашите данъци харчат, нито ни представляват по някакъв начин. Ама обикновените норвежци дали реагират или всичко е потулено от успеха им на световното?
При всички положения май гледахме в развитие една не много добра, но все пак успешна пи ар кампания.

Общи условия

Активация на акаунт