Процесът срещу Мариус Борг Хьойби

• 33 384
  • 595
  •   1
Отговори
# 585
Че кой като него още почти половин година ще си седи в двореца, ще го обслужват, пък нека си има гривна на крака и да се води осъден.. 
Дето се вика маминка и наркотици може да му осигури.. Нямам думи каква издънка е това за кралското семейство. Чак не знам как Хокон има високо одобрение от народа.

# 586
Поддръжниците на монархията са предимно старите хора. А тях няма да ги има след 20-30 години. На младите не им пука или са директно против.
Най-вероятно монархията ще изчезне преди Ингри Александра да стане кралица.

# 587
Ако майка ѝ и брат ѝ се постараят още малко - със сигурност.
Аз си мисля, че не само норвежците след 20-30 години ще премахнат монархията..

# 588
Няма да изчезне.
Краличката няма да се появава много-много и никой не може да има претенции да го прави заради здравословните й проблеми. Ще си живурка привилегировано с нулеви задължения и скрита, няма да дразни.
Оня льохман все ще полежи, но то така ще се размие във времето, че пак няма да дразни толкова липсата на справедливо наказание.
Чехълът ще снове тук и там и ще си прави кралските работи, а Ингри ще се принуди да покрива оная цървулана майка й. Сигурно и брат й ще завлекат, вместо да си гледа поне той студентстването.
Всяко чудо за три дни - ако и Марта и шаманбой не шават много, никакви ядове няма да има кралят чехъл.

# 589
  • 🌊
Ако има нещо вярно в клюките за Ингрид още дълго ще им гърми котлона. Един Свер Магнус остава относително нормален и странящ.

Стане ли нещо с намаляне на присъдата или помилване, веднага Мете ще се влоши и всички ще са лоши и злобни задето са задавали въпроси. Ингрид вече го каза в стори, че едва ли не им развалят хубавото семейство.

# 590
Ирена, когато поддръжниците измрат и в Парламента се изберат достатъчно непукисти или анти-монархисти, с тях е свършено.
Сега се греят на подкрепата от старото поколение, но не могат да пробият сред младите. Така като им измре ''електората'' след 20-30 години, няма да има достатъчно подкрепа да продължат. Надявам се да доживея деня, в който това семейство няма да срами страната от тази позиция на власт и влияние и ще бъдем Република Норвегия.

# 591
Какви клюки има за Ингри? Пропуснала съм, всичко клюкарско все за едни други клоуни пишат.

# 592
Какви клюки има за Ингри? Пропуснала съм, всичко клюкарско все за едни други клоуни пишат.
За наркотици.

# 593
Най-вече за кокаин. Това е малко стара информация, де. Поне 2-3 години. Може и да е спряла. Но се е движила в компания, която активно е ползвала кокаин и ... тя също.

# 594
  • 🌊
Наричат я снежно зайче или снегорин, защото употребявала доста. Отделно била доста злобна, помагала и за унищожаването на доказателства с мама, сексуална разкрепостеност от училище. Редовна силна подкрепа за брат ѝ.
Цялата работа с това да почна да търся се случи след като имаше някакво детско клипче където яде сняг и норвежци масово почнаха да се хилят на мой коментар и да коментират с "от малка я влече".

Това, че сега ѝ плащат безплатния университет, защото правят хватки е най-дребния проблем.

# 595
Не се изненадвам, поведението на Ингрид е отражение на невероятно здравата семейна среда, в която. Е растяла. Секс, наркотици, алкохол и булинг на други хора си е типично поведение на невероятно семейно възпитание.

Общи условия

Активация на акаунт