Дългото чакане след трансфер - тема 121

• 28 019
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
На мен ми излезе HHV-6 при изследване на менструална тъкан преди третия трансфер. Три месеца преди това бях правила същото изследване, тогава го нямаше, но пък имаше бактерия в матката.
Доктора изобщо не се впечатли от този HHV-6 , не назначи никакви лечение и /или друго изследване.
Направихме трансфер на ЕЦ малко след това, като единствено ми назначи Интралипид вливка, но тя не беше свързана с херпеса.
Това беше и единственият ми трансфер с имплантация, но завърши с биохимична.
Аз си взех някакви общи укрепващи витамини тогава и продължих да си пия другите добавки, но едва ли съм вдигнала имунитета за две седмици.

След като се преместих при новия лекар го попитах за този херпес и той също не му обърна никакво внимание и изобщо не се впечатли. Явно не е толкова рисковано или и аз не знам. 🤷

# 226
Като мина преглед ще пиша ! Какво са ми казали

# 227
Здравейте 9 ден след трансфер на 2
3 дневни ембриона
Как ви се струва ?

# 228
На мен ми се струва идеално. Честито!

# 229
Супер е резултатът. Честито, Марияна!

# 230
Тихичко честито ❤️

# 231
  • Sofia
Марияна, честито начало на приказката ❤️

# 232
Добро утро, момичета!
Честит 3 март на всички!
Писала съм и преди, но сега ще карам на кратко - 13 ден след овитрел съм, 8 ден от трансфер на едно 3 дневно ембрионче. В денят на трансфера беше осем клетъчно, без никакви фрагментации. Трябва да направя кръвен тест на 9 март, ама то трае ли се? На 1 март реших да започна с тест лентички, евентуално да свиквам отдалеч с резултатите. Ще прикача снимка. Толкова се зарадвах, че чак след няколко часа се сетих, че на 18.02 (22:00 часа) сложих овитрел 250. Според вас този резултат от Овитрела ли? За колко време се изчисти от организма при вас? Благодаря предварително за помощта!

# 233
Чертата се насища леко, но това не е гаранция. Пуснете кръвен през 48ч и ще стане ясно. Не е нужно да чакате до 9ти. Днес ако работи лаб и след 2 дни е ок.

# 234
Овитрел се изчиства за 10 до 14 дни. Така че не е от него.
Пуснете си кръвен при първа възможност, щом имате втора чертичка,  кръвния ще покаже. Както Семира ви е обяснила. Желая ви успех!

# 235
Здравейте 9 ден след трансфер на 2
3 дневни ембриона
Как ви се струва ?

Момичета повторих днес чхг и е 393

# 236
Здравейте. При ЗЕТ траснфер на 5 дневен ембрион на 10 ден имах ЧХГ 220, 12 ден беше почивен ден и нямаше работеща лаборатория в града. Направих още един на 13 ден с резултат на ЧХГ 985 и прогестерон 27 ng/ml.  Но от днес 15 ден придърпванията намаляха. Усещам все още леко болезнени гърди, но не толкова, колкото бяха предните дни. Прегледът ми е след 5 дни. Според вас има ли повод за притеснение, че нещо не е наред?

Последна редакция: ср, 04 мар 2026, 11:07 от Demetra5

# 237
Деметра няма място за притеснение, симптомите идват и си отиват. Всичко е наред. Изчакай си прегледа спокойно. Честито!

Марияна резултата е супер. Честито!

# 238
Честито момичета!
Demetra, аз придърпвания имах само на 7ми и 8ми ден от трансфера (по календар 2 дни преди МЦ). Вече съм в 4ти месец и все още не съм имала други придърпвания, а гърдите ме боляха 1 ден, после 3 не ги усещах примерно. И аз малко се бях притеснила, но изобщо не са показателни тези симотоми.

# 239
Момичета, много се радвам за вас! Пожелавам все повече положителни тестове да завалят в темата! 🙏

Общи условия

Активация на акаунт