Дългото чакане след трансфер - тема 121

• 28 031
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Kitttyy чакам си търпеливо теста! Благодаря, че попита 🙂

# 316
Kitttyy чакам си търпеливо теста! Благодаря, че попита 🙂

Стискаме палци всичко да бъде наред 🙏❤️

# 317
Miracle, аз бих пуснала кръвен утре на 7ми ден, за да не се тормозиш. Стискам палци!

# 318
При мен на 6ти ден нищо(плачевно резултат),на 9ти ден чхг 50 ,А сега гледам близнаци 😊.
Стискам палци да сте много щастливи, мили момичета.

Miracle, аз бих пуснала кръвен утре на 7ми ден, за да не се тормозиш. Стискам палци!

# 319
Това по-скоро е доста нетрадиционно развитие Кити, радвам се, че е завършило добре!

# 320
Kitttyy, на ден 6 беше 0 ЧХГ - така ли?
Направо нереално ми звучи и то с близнаци, но пък явно чудеса се случват!
Дай, Боже скоро всички да прегърнат своето чудо 🙏❤️

# 321
Трябва да потърся ,даже в същата тема, но разбира се много по-малка страница ми бяха отговорили ,че няма шанс . Защото потърсих в групата подкрепа и надежда . Но явно шанса беше на наша страна -моя и на близнаците ми. Всичко не свърши до високите стойности на чхг :започна лудо повръщане ,прокървих в 6та седмица ,лежах за задържане общо 3 пъти(с всички страхове които можете да си представите). Но цялото това приключение беше прекрасно .

# 322
Трябва да потърся ,даже в същата тема, но разбира се много по-малка страница ми бяха отговорили ,че няма шанс . Защото потърсих в групата подкрепа и надежда . Но явно шанса беше на наша страна -моя и на близнаците ми. Всичко не свърши до високите стойности на чхг :започна лудо повръщане ,прокървих в 6та седмица ,лежах за задържане общо 3 пъти(с всички страхове които можете да си представите). Но цялото това приключение беше прекрасно .

Разбирам Ви, но случая е наистина медицинско чудо и се случва толкова рядко..
Поздравявам Ви и се радвам за развръзката!

# 323
Мисля, че 2402 обясняваше в по-задна тема, как се случва ранна имплантация и късна имплантация, ще намеря малко по-късно поста, за мен е напълно реално това стечение. Освен това зависи, и кога са правени и сложени ембриончетата. Дали сутрин или следобед, тогава се добавя още 1 ден към тяхното развитие и към тяхната имплантация.
Кити, радвам се за развитието при теб ❤️.
Хубаво е понякога да грешим, че няма шанс, а то да има.

Прилагам линк към страничката, на която се пише за ранна и късна имплантация - може да си върнете назад или напред.
Дългото чакане след трансфер – тема 116 | Проблемно забременяване | Страница 32 | Мнения от BG-Mamma https://share.google/hld0xV4y8cN5yEbyF

Последна редакция: чт, 12 мар 2026, 08:10 от miki8713

# 324
Миракъл , какво стана с теста ? 💫

# 325
Трия.

Последна редакция: чт, 12 мар 2026, 16:38 от Minnie.Mouse

# 326
Когато имам ще дам новини , може да не го пишете толкова очевидно че чакате.
Аз ако искам мога за себе си да го оставя резултата, предполагам разбирате колко е изнервено да се чака , камо ли някой да любопитства.
Надявам се голяма част от тука , да ме разберат!

# 327
Много груб коментар.

# 328
Разбира се, ще чакаме да споделиш, когато си готова, Miracle.
Аз не искам да давам напразни надежди, но при моята бременност имах точно такова течение. Дано това е твоя признак за успех. Желая ти успех!

# 329
Minnie.Mouse Ако моя коментар е груб , за твоя ще замълча!
Не искам да съм грешно разбрана , просто пътят е труден и всяка една от тук, включително и ти си наясно с този факт. Всяка приема нещата по нейния си начин! Просто това е деликатен момент , поне за мен..колкото и силни да се мъчим да бъдем,тежи!!!

Не исках да те засегна с коментара си , но помисли и малко над твоя. Благодаря, без лоши чувства искам да сме 😇🤗

Общи условия

Активация на акаунт