Дългото чакане след трансфер - тема 121

• 28 023
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета, малко да разведря обстановката: чхг 7 ден 54, 10ти 230, 14ти 1519 - близнаци ли са как мислите?

И две думи от мен - нека се опитаме поне тук да се отнасяме с разбиране и съчувствие, останалият свят си няма и идея какво ни е.

Казвам го като човек, който 45 години е бил от другата страна (две здрави успешни бременности от раз) и последните две години се сблъска (1 мисед, 1 БХ) с трудния трънлив път на инвитро процедурите. Трябваше да направя 7 трансфера с 9 5дневни ембриона за този резултат - борбата беше брутална само и само да го докараме да не е 0 резултата какво всеки път досега.

Поздрави и бъдете здрави и силни! Само ако се откажете битката е загубена.

# 346
Salsera 😑😑😑😑

Бъдете живи и здрави, както всеки може да пише каквото му дойде ...Така и аз си позволих!
Не всички трябва да имаме едно мнение.

Понеже голяма врява настана...
От вътре ми идва да Ви се извиня публично на всички, които съм засегнала по някакъв начин от отчаянието ми за пореден провал..
Дано ми бъде простено!
Амин

Няма да ви притеснявам под какъвто и да е аспект , успех на всички желая🌹

Последна редакция: пт, 13 мар 2026, 17:51 от Miracle 🌠

# 347
Омайниче, супер са резултатите, не се знае дали са близнаци, може и едничко да е. Засега вървят добре като стойности.

Miracle, недей така, винаги си добре дошла в тази тема да споделиш. По поста ти разбирам, че нямаш положителен резултат, и е нормално да се подразниш, че те питаме как си. Всичко ще се нареди. Просто беше неочаквано, но наистина тук се вълнуваме от всеки резултат, независимо дали е положителен или отрицателен.
Ще се радвам да споделиш някой ден, че всичко е наред, и имаш бебче.

Искам да добавя, че за мен лично всяка една от вас има история, и за мен тя си прилича по дългия път, по който минаваме. Рядко е да има жени от първия път да им се получи. Аз познавам момичета, на които им се е получило от първия път. Но не са много. За съжаление повечето минаваме по доста пъти, за да стигнем до нашата мечта.
И колкото и да е трудно, трябва да се радваме, че живеем в днешно време с толкова възможности, с толкова напреднала медицина.
Имаме шанс.

Последна редакция: пт, 13 мар 2026, 21:25 от miki8713

# 348
Омайниче, моите резултати бяха по-високи (гд по 2) и си беше 1. Та не се знае.

# 349
Момичета здравейте ,
4 дни след първия ми ЗЕТ съм на 5 дневен ембрион. От вчера насам и особено тази вечер получих доста интензивни болки в корема. Направо като менструални болки си ги усетих и много се отчаях Sad
Знам, че е рано още за менструация, но някакси усещам, че опита е неуспешен и са си точно маточни “контракции”… някоя дама от вас дали е имала подобни оплаквания в този ден след трансфер и какъв беше резултата ви?

# 350
  • Be realistic - plan for a miracle.
Авокадо, аз не съм имала положителен резултат с такива болки, но из форума съм чела за много момичета, които твърдят, че са имали и тестът е бил положителен.
Съветът ми е да се обадиш на лекаря си (да помолиш да ти звънне, ако нямаш директен контакт) и да кажеш, че имаш контракции, за да има информацията и да вземе мерки. Ако вече пиеш но шпа, може да ти включи още нещо. Аз за всяко нещо звъня вече… Не знаеш кое какво означава, а залозите са големи. Особено както описваш силата на болката, трябва да си кажеш.

Важно също така е да не се предаваш предварително психически!! Ти можеш. Стискам палци много.

# 351
Момичета здравейте ,
4 дни след първия ми ЗЕТ съм на 5 дневен ембрион. От вчера насам и особено тази вечер получих доста интензивни болки в корема. Направо като менструални болки си ги усетих и много се отчаях Sad
Знам, че е рано още за менструация, но някакси усещам, че опита е неуспешен и са си точно маточни “контракции”… някоя дама от вас дали е имала подобни оплаквания в този ден след трансфер и какъв беше резултата ви?
На последният ми трансфер , който беше положителен теста , 5 ден от трансфера  имах ужасни болки. Продължиха близо 5-6 часа. Не знам защо и какво се е случвало. Теста беше положителен. След това нещата не се развиха както трябва, но това е друга тема.

# 352
Авокадо, аз не съм имала положителен резултат с такива болки, но из форума съм чела за много момичета, които твърдят, че са имали и тестът е бил положителен.
Съветът ми е да се обадиш на лекаря си (да помолиш да ти звънне, ако нямаш директен контакт) и да кажеш, че имаш контракции, за да има информацията и да вземе мерки. Ако вече пиеш но шпа, може да ти включи още нещо. Аз за всяко нещо звъня вече… Не знаеш кое какво означава, а залозите са големи. Особено както описваш силата на болката, трябва да си кажеш.

Важно също така е да не се предаваш предварително психически!! Ти можеш. Стискам палци много.
Много Благдоаря за окуражителните думи 🍀❤
Сега леко ме поотпусна от но- шпа то, ако утре съм паk така ще се обадя , просто днес ми е неудобно, че стана късно.
Между временно ти изпращам много поздрави от новия член на семейството ни 🐶

Скрит текст:

Sunny_00 благодаря за информацията 🍀

# 353
Здравейте. Имам поставено “лепило” в деня на трансфера. Не знам какво е. На първа страница прочетох мнение, че може да повлияе на теста. Докторът каза да пусна  тест  на 12ти ден. Ако пусна на 10ти може ли да даде фалшиво положителен тест?

# 354
Аз имах поставено лепило, не е повлияло . Беше си положителен.
Успех  ☺️
Здравейте. Имам поставено “лепило” в деня на трансфера. Не знам какво е. На първа страница прочетох мнение, че може да повлияе на теста. Докторът каза да пусна  тест  на 12ти ден. Ако пусна на 10ти може ли да даде фалшиво положителен тест?

# 355
Благодаря!

# 356
Здравейте!
На 6.03 направихме СЕТ на две 5-дневни ембриончета. Избързах и вместо на 14тия ден, пуснах на 12тия чхг и прогестерон, въпреки че него никога досега не са ми го искали, приемам само циклогест 2х1. В деня на трансфер бе >60, а сега е по-нисък.
Това ни е трети трансфер и за първи път стигаме до имплантация. Не смеем и да се зарадваме, защото ни е страх, да не падне изведнъж. Може би е ниско чхг за 12ти ден...в петък ще го пуснем наново.

# 357
  • Be realistic - plan for a miracle.
Честито! Не мисля, че е ниско RelaxedRelaxed

# 358
Много хубаво 😊.
В петък ще е по- високо.
Бъдете спокойна и щастлива.
Здравейте!
На 6.03 направихме СЕТ на две 5-дневни ембриончета. Избързах и вместо на 14тия ден, пуснах на 12тия чхг и прогестерон, въпреки че него никога досега не са ми го искали, приемам само циклогест 2х1. В деня на трансфер бе >60, а сега е по-нисък.
Това ни е трети трансфер и за първи път стигаме до имплантация. Не смеем и да се зарадваме, защото ни е страх, да не падне изведнъж. Може би е ниско чхг за 12ти ден...в петък ще го пуснем наново.

# 359
Стискам палци всичко да бъде наред 🙏❤️

Общи условия

Активация на акаунт