Дългото чакане след трансфер - тема 121

• 28 023
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Стис палци за по-високи показатели.

# 361
Здравейте,

това са моите резултати на 7 ми и на 9ти ден.
Не смея да се зарадвам защото имам лош спомен с не толкова голямо покачване....
Имам притеснение за прогестерона....
Успех на всички!

# 362
Прогестерона е много нисък, свържете се с лекаря, да ви го увеличи.

# 363
Прогестерона е много нисък, свържете се с лекаря, да ви го увеличи.

Може ли да кажете в какви граници е хубаво да е прогестерона. Не съм наясно Simple Smile

# 364
Не ги знам с точност, но 12 ng е ниско. В норма е за бременност, но е добре да е поне 15-20 ng.
Под 10 ng,  вече има опасност от аборт. Така мисля.
За това писах, да се свърже с лекаря, той ще каже със сигурност.
Тъй като сме инвитро, нямаме жълто тяло, което да произвежда хормона. От 10 г.с. вече плацентата поема функцията, а до тогава се набавя допълнително.

# 365
Не ги знам с точност, но 12 ng е ниско. В норма е за бременност, но е добре да е поне 15-20 ng.
Под 10 ng,  вече има опасност от аборт. Така мисля.
За това писах, да се свърже с лекаря, той ще каже със сигурност.
Тъй като сме инвитро, нямаме жълто тяло, което да произвежда хормона. От 10 г.с. вече плацентата поема функцията, а до тогава се набавя допълнително.

И аз мисля, че е ниско. Изписаха ми:
пролутекс -  2 по 25 мг
утрогестан 4 пъти по 2 бр

# 366
Предния път ми беше 4( трябва да е над 2.5) и в 5г.с. е спряло развитие. После ме посъветваха, че трябва да е над 20.
И според мен се свържете с лекар. Успех!

# 367
Li92, терапията е добра. Може да се вдигне в следващите дни, следете го, заедно с ЧХГ.
Аз доколкото съм чела тук във форума, таблетките се усвояват, но не излиза изцяло на кръвния. А инжекционния би трябвало да излизат на кръвния.
Важното е да нямате болки. Всичко ще е наред!

Akiral, 4ng ли?

# 368
Да, вдигна се до 5, и после ЧХГ спря да се удвоява и лигавицата почна да пада. Пиех 3х 1 дуфаст0н. На този опит съм на мускулни инжекции, ако е положителен теста ще мина на инжекции в корема.

# 369
Аз се записвам с първи неуспешен ЗЕТ. Днес е 8ми ден от трансфер на 5 дневен ембрион и резултата е 0,11. Замислям се преди следващия трансфер да направя хистероскопия с възможни всички биопсии които могат да се вземат от там ..

# 370
Аз се записвам с първи неуспешен ЗЕТ. Днес е 8ми ден от трансфер на 5 дневен ембрион и резултата е 0,11. Замислям се преди следващия трансфер да направя хистероскопия с възможни всички биопсии които могат да се вземат от там ..

Съжелаявам за неуспеха. Пожелавам ти следващия път да е твоят! Hands Pray

# 371
  • Sofia

Съжалявам за неуспеха. Да, следваща стъпка може да бъде хистероскопия, с биопсии и евентуално имунология, ако не е правена. На мен също ми предстои да направим биопсии след около месец - 2 за подготовка на ЗЕТ. Стискам палци всичко да излезе чисто при вас и да има успех при следващ опит.

# 372
Здравейте момичета днес бях на преглед 6г.с. сак 16.8 мм с жълтъчно мехурче  на 12.03 сакчето беше 8 мм и беше само 1
Днес се видя и второ но вътре няма нищо .
Също така доктора каза , че имам и леко отлепяне многоо се притеснавам....
Трансфера ми беше на 21.02 на 2 3 дневни .

# 373
Тъкмо щях да пиша, че има две сакчета.
Отлепяне на това с ембриончето ли?

# 374
На мен ми бяха обяснили, че от самата стимулация, ако е свеж трансфер, често се получават хематомчета. При мен имаше 2-3 като един беше засегнал леко сакчето и също се водеше леко отлепяне, казаха ми, че може да имам кървене от него. В 8ма седмица имах еднократно зацапване и се оказа, че хематома се е спукал. Не съм имала други неразположения във връзка с това.
А втория сак видимо е по-малък, може да се е имплантирал малко по-късно и да е рано да се види нещо. В началото буквално за 1-2 дни разлика може да се види или да не се види нещо. Пожелавам ви успех!

Общи условия

Активация на акаунт