Дългото чакане след трансфер - тема 121

• 28 031
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Хориомон съм вземала от различни места, навсякъде с поръчка тъй като е скъп. Не свърши работа при мен, биха ми двойна доза 2-3 пъти.
Аз се записвам днес с чхг 230 на 9ти ден след трансфер на 2 5дневни, в петък беше почти 54.
Преди няколко месеца спонтанно забременях и стигна до 240, после падна, така че съм много на тръни.

# 286
Тихичко Честито, Омайниче! 💫Бъди положителна и вярвай в успешния финал!Това е прекрасно начало ! 🍀 Нека темата се напълни с положителни тестове ! 🤍

# 287
Сърдечно благодаря! След 6 трансфера без грам имплантация почнах да губя вяра. Направиха диагностична хистероскопия, нищо не откриха, но може и да е помогнало надраскването.

# 288
Обикновено се намират в аптеките в близост до клиниките за инвитро.
Но, ако се обадите в аптеката, да ви поръчат, мисля, че няма да откажат
Проблемът е че няма никъде.

# 289
Не знам дали би могло да има, но може да питате в аптека Промахон.
Може да проверите тук, ако е същото.

# 290
Омайниче, много стиснати палци всичко да е наред този път 🤞

Лира, ако си в София, опитай в аптеката на Неоклиник - можеш да звъннеш да попиташ. Също и аптеката към Щерев.

# 291
  • Sofia
Сърдечно благодаря! След 6 трансфера без грам имплантация почнах да губя вяра. Направиха диагностична хистероскопия, нищо не откриха, но може и да е помогнало надраскването.
Всичко ще е наред, пожелавам на 12 ден ЧХГ да е над 2000 🤫😉 и близнаците са в кърпа вързано. Аз също съм с поне толкова бройки без грам имплантация и после на 10 ден над
1000 ЧХГ. Сега ставам на три часа през нощта за две гладни гърла.

Последна редакция: вт, 10 мар 2026, 13:16 от kroche

# 292
Здравейте,

записвам се и аз при вас.
Днес ще правя ЗЕТ трансфер на 2 ембриончета.
За съжаление нямам големи очаквания, защото за 4CC. Аз даже не исках да ги използвам заради качеството, но двама лекари от различни клиники настояват да ги върнем и се съгласих.
Това ми е 8 или 9 трансфер, от 2 стимулации. С мъжки фактор сме - обструктивна азооспермия.
Имам едно момченце на 4 и един аборт в 15-та седмица по мед. причини.
Успех на всички ви!

Последна редакция: вт, 10 мар 2026, 10:00 от li92

# 293
Здравейте момичета, моля за някакви насоки и съвети, предстои ми втори ЗЕТ на 1 ембрион от втора стимулация, при първиата отново имахме само 1 замразен емрбион на 5ти ден, та бих искала да се подготвя и с въпроси и за бъдещето ако имаме нов неуспех разбирасе, при първия нямаше имплантация дори. Единствено при първия ни опит за свеж трансфер съм пускала прогестерон деня преди вероятния трансфер (не успя да премине катетъра тогава) реално успяхме да направим трансфер след 3 замразявания и раьмразявания тъй като и втория път имаше проблем, а на третия опит почти в последната секунда се случиха нещата с преминаването на катетъра. Та този път преди да пристъпим към ЗЕТ ще направим хистероскопия за да се види каквото е необходимо и да се поразшири канала. Притеснява ме факта че отново имаме само 1 ембрион и качеството му. Клиниката в която опитваме до колкото знам на този етап не прави ПИД.
Пожелавам на всички ни положителни резултати и емоции 🤞🍀

# 294
Не се настройвайте за какво да говорите след неуспех преди опита. Simple Smile
Иначе е хубаво да направите тази хистероскопия преди ЗЕТа, аз имах един полип в цервикалния канал.
И все пак в случай на неуспех, аз бих сменила клиниката с такава, в която се прави ПИД. Да не правят ПИД не е признак на качествена ембриология. А тя за мен е основната съставка за успех в инвитрото.

# 295
Здравейте. Нова съм във форума и пиша за първи път при вас. На 23 февруари ми беше направен трансфер на 2 шестдневни бластоцида ,пуснах кръвен на 6 март и ЧХГ отчете 1407,9 и прогестерон 108 . Не е ли много висок този резултат за 11 ден? Доктора нищо не ми каза,освен да отида след 10 дена на преглед. От клиниката ме поздравиха само за високия резултат.Нямам никакви симптоми освен леко придърпване отвреме на време. Чета ви от доста време и такова ЧХГ не съм засичала и започнах да се притеснявам.  Благодаря! 🙂

# 296
Не е високо, моето беше подобно. Не беше моларна, не бяха близнаци. Всичко беше ок. При два бластоциста пък може и да са близнаци при вас. Идете на преглед скоро, с тези стойности вече може.

# 297
Не е високо, моето беше подобно. Не беше моларна, не бяха близнаци. Всичко беше ок. При два бластоциста пък може и да са близнаци при вас. Идете на преглед скоро, с тези стойности вече може.
Благодаря. Успокоихте ме. След седмица имам записан час за преглед. Дано всичко да е наред.

# 298
Тихичко честито! При мен на 1 петдневен на 10ти ден чхг беше 806, на 14ти- 5290. Според мен резултата ти е страхотен!

# 299
  • Sofia
Здравейте. Нова съм във форума и пиша за първи път при вас. На 23 февруари ми беше направен трансфер на 2 шестдневни бластоцида ,пуснах кръвен на 6 март и ЧХГ отчете 1407,9 и прогестерон 108 . Не е ли много висок този резултат за 11 ден? Доктора нищо не ми каза,освен да отида след 10 дена на преглед. От клиниката ме поздравиха само за високия резултат.Нямам никакви симптоми освен леко придърпване отвреме на време. Чета ви от доста време и такова ЧХГ не съм засичала и започнах да се притеснявам.  Благодаря! 🙂
При мен на 12 ден беше този резултат

Имам близнаци. Успех и на теб, много е вълнуващо!

Последна редакция: вт, 10 мар 2026, 20:33 от kroche

Общи условия

Активация на акаунт