Бременна

• 2 668
  • 119
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Bored, когато отговаряш с цитат, пиши извън цитата, не вътре в него, защото така излиза, че този, когото цитираш, е писал твоя отговор.

Bеа_2022, това, че свекървата не я гони (засега), не помага много, след като собственикът я е гонил и може пак да повтори.

# 31
Абе как така казвате на собственика на жилището да идва вечер късно, че да пречи? Такава невероятна наглост рядко се среща. В чужда къща, без пари, но бременна и с куче, без подкрепа от мъж, можеш само да си траеш, да мълчиш и да се стараеш да не ги предизвикваш.

# 32
Хващаш го мъжът ти да мислите за квартира, ако отказва си хващаш чукалата и заминаваш при майка си в Испания.
Все някой ден ще те изгонят така или иначе. Както си гола и боса и детето могат да ти вземат.
Опичай си акъла.
Как ще те гонят пък ти ще седиш? И като виждаш, че толкоз те мразят защо си забременяла? Да се мъчи сега и бебето заради теб.

# 33
  • Melmak
Мъжът ти взима 400€? Не вярвам. Вие с такива доходи къде сте тръгнали деца да правите?

# 34
Добре , благодаря ви. Аз исках съвет очевидно съм сгрешила някъде в преценката си за семейство,  за хора , за мен . Щом е нагло да поискам 3 часа повече с съпруга си насаме при положение че никога не съм я нагрубила , пазила съм и тишина,  от както тя дойде не съм канала никого тук , не съм си позволявала силна музика и нещо на инат и напук . Когато е имала уж здравословни проблеми винаги съм била до нея по болниците и повярвайте ми не искам никой да гоня. Не се галя ехидно по корема и всички да ми правят слуш.Просто жена която е обсебена от сина си по някакъв ненормален начин.  Благодаря отново на всичко може би сте прави !

# 35
  • София
Добре , благодаря ви. Аз исках съвет очевидно съм сгрешила някъде в преценката си за семейство,  за хора , за мен . Щом е нагло да поискам 3 часа повече с съпруга си насаме при положение че никога не съм я нагрубила , пазила съм и тишина,  от както тя дойде не съм канала никого тук , не съм си позволявала силна музика и нещо на инат и напук . Когато е имала уж здравословни проблеми винаги съм била до нея по болниците и повярвайте ми не искам никой да гоня. Не се галя ехидно по корема и всички да ми правят слуш.Просто жена която е обсебена от сина си по някакъв ненормален начин.  Благодаря отново на всичко може би сте прави !
Във ваше жилище е повече от нормално желание, в чуждо жилище не върви.
Ако разбирам правилно, това жилище е на нейния мъж (който не те иска там), не на твоя.

# 36
Нагло е да, защото жилището не е твое на свекъра ти, който не те иска и те мрази.
В такава конфигурация трябва да си по тиха от тревата, за да не те изхвърлят бременна с всичкият ти багаж на улицата.

# 37
  • Далечният изток
Проблемът ти е с мъжа, не със свекървата.
Ако някой нещо ще иска - мъжът ти да го иска от майка си, не ти. Виж там с него се разбери.

# 38
  • София
В общи линии това са ти вариантите, след като с мъжа ти нямате пари да се изнесете:
1. Мълчиш и търпиш;
2. С мъжа ти търсите варианти да си увеличите доходите, за да се изнесете;
3. Отиваш при майка ти.

# 39
Проблемът ти е с мъжа, не със свекървата.
Ако някой нещо ще иска - мъжът ти да го иска от майка си, не ти. Виж там с него се разбери.

При 400 евро заплата, която мъжът й получава няма много варианти за "репчене" срещу мама и тати.
Като нищо и да им дават пари, за да изкарат месеца.

# 40
Проблемът тук е двустранен, защото от една страна е обсебващата майка, която не позволява на сина си да порасне, но от друга е мъжът, който доброволно отказва да поеме отговорност за собствения си живот. Трудно е да градиш бъдеще с човек, чийто приоритет е одобрението на родителите му. И все пак, отговорността пада и върху жената до него, тъй като ние виждаме тези черти още в началото. Изборът да останеш в такава конфигурация е личен и последствията са предвидими.

# 41
  • Melmak
Цялата история е .. майка плаче!
Мъжът ти не е на твоя страна. Ако беше, нямаше да сте в тези условия. Като не ви искат свекърите, редно е да напуснете. Като цяло е грозно какво се случва, толкова мразена снаха, утре и внучето си ли няма да искат.. тръпки ме побиват от такива хора.

# 42
  • Mediterraneo
На мен ми е интересно къде се очаква да бъде по цял ден свекървата, за да идва само да спи.
Изобщо, целият казус е майко мила!

# 43
  • Далечният изток
Ти защо все към скандали дърпаш бе, Ариел?!
Нормални разговори между майка и син не са ли възможни?! Ай спри се.

# 44
На мен ми е интересно къде се очаква да бъде по цял ден свекървата, за да идва само да спи.
Изобщо, целият казус е майко мила!

Кое му е странното?
И друг път сме чели такива теми - дъртите се мразят взаимно и за това свекървата трови младите вместо да се разведе.

Аида, дори и да седнат да говорят човешки със свекървата факта, че не зачита граници е показателен. Говорили са й човешки, че искат време за себе си - тя продължава. Е какво остава освен скандал според теб???

Общи условия

Активация на акаунт