Мъжът критик!

• 9 488
  • 338
  •   1
Отговори
# 285
Гръдните импланти нали се сменят, след като ми изтече срокът на годност? Доброволно да си причиняваш хирургически намеси за мен не е ОК. Много трябва да не се обичаш.

Сменят се при медицински показания или при желание за корекция на размер и форма. Ако Ви е толкова интересно можете да отидете в темата за мамопластика и там да отнесете всичките си въпроси , мнения и терзания по темата.

Иначе му дадох малко парички, защото в този момент нямаше и исках да му помогна , поне малко да облекча ежедневието му.Исках също така да види , че може да разчита на мен в труден момент и че съм зад него. Като скъса с мен ми каза , че до няколко дни ще ми ги върне по изипей, известно време по-късно писа, че ще ги забави и се извини разбира се , седмица след това все още не съм ги получила, но и няма да му пиша да си ги търся. В общи линии избягвам всякакъв контакт.

# 286
Точно това решение се взима на база “как аз се харесвам” още в млада възраст. Просто как ти я харесваш има почти нулево значение.
И много тъмнокоси, но побелели жени минават на русо в един момент, защото е по лесно за поддръжка
Любопитното е, че твоята теза за „нулево значение“ на това как партньорът те харесва е написана точно в тема, където връзка се е разпаднала заради фиксация върху външния вид.

# 287
Точно това решение се взима на база “как аз се харесвам” още в млада възраст. Просто как ти я харесваш има почти нулево значение.
И много тъмнокоси, но побелели жени минават на русо в един момент, защото е по лесно за поддръжка
Любопитното е, че твоята теза за „нулево значение“ на това как партньорът те харесва е написана точно в тема, където връзка се е разпаднала заради фиксация върху външния вид.

Връзката ни не се разпадна заради това, а заради различия помежду ни и защото не му останах длъжна на всичките критики и желания , които имаше към мен.

# 288
Разбирам твоята гледна точка, но от това, което виждам, основно са били критики към външния ти вид. Разбира се, нямаме цялата информация и нямаме неговата перспектива, така че можем само да съдим по това, което е споделено.

# 289
Е, нейните желания и усет за вкус, естетика и красота няма да коментирам, но той се е държал – хем го боли, хем го сърби.
Не харесвал корекции, но си легнал с нея.
Айде. Laughing

# 290
  • София
Бас държа, че е имало забележки и за други неща. Характер, финанси, работа предполагам...

# 291
Видно е, че не се е получило с изискванията към външността Grinning

# 292
Оо, имаше забележки от всякакво естество, външният  вид е една малка част от тях. Да си призная направих компромиси и промених някои неща в себе си заради него. Станах по-открита към него, опитвах да му докажа , че съм добра домакиня, макар изобщо да не ми се получаваше, опитвах да го подкрепям чисто по женски и да го амбицирам, макар да не е в моята природа да казвам на един мъж непрестанно колко е страхотен , способен и върховен, но го правих, за да се чувства обичан и ценен от мен . С няколко думи започнах да му се доказвам и той в интерес на истината ми казваше, че вижда старанието ми, но изникваха още и още неща, които да променям и ми дойде до гуша. Характерът ми е такъв , че дълго в тази динамика няма да издържа , пък какво остава да е спокойно . Правя реверанси, но до едно време , после започвам да се защитавам, така и стана.

# 293
Разликата в тези процедури , които се прилагат на ниво епидермис и тези , които се въвеждат инжекционно в по-дълбоките слоеве на кожата е че едните са неинвазивни, а другите са инвазивни. И двете се стремят към едно и също а именно опъване, обем-плъмп и блясък, но инвазивните го постигат по-успешно, защото се достига до по- дълбоките слоеве на дермата.

По основната идея на темата, преди няколко дни господинът ми писа, че ще се забави с връщането на едни пари , които му бях дала и се надявал да не са ми спешни. Да ви кажа честно не му и отговорих , през оная са ми тези пари....
     Опипва почвата!Майната му и да не си търси поводи за контакт и"случайни"срещи!

# 294
  • Обран бостан ;)
Фактът, че тези процедури станаха много достъпни, всъщност е проблем. Лесното им прилагане ги превръща постепенно в норма и хората започват да ги използват без реална нужда, просто защото „може“.

Точно.
Стане ли нещо ширпотреба - губи стойност.
Пример - на времето дадох една месечна заплата за да си купя уокмен. Беше ми мечта.
Вчера видях подобен уокмен за 2.5 евро. Можех да си го купя, но нямах желание, а и касетите отдавна са в небитието.

Знаеш ли Бънди, една човешка личност е съставена от няколко аспекта и да има си и тъмна страна, светла страна и така.
Скрит текст:
Има хора, които когато не са поставени от ударен стрес са много мили и добри, разбрани и приятни и като ги плесне живота с по един шамар и тогава показват другата си страна - жестока, егоистична, дори зла.
Наистина човек трябва да е много добър психолог, за да напипа тези чести от самото начало и в къс срок.
Има хора, които толкова силно се надяват, че предпочитат да си затварят очите с надеждата тези неща да се разминат / да не са ги разбрали.
Има и нещо друго - хората понякога са като имотите - избираш най-доброто на това, което предлага пазара.
Ето - аз съм сигурна, че ти се имаш за добър мъж, но ето пак не те избират според тебе правилните.
Ами може просто да не сте се срещтнали - да не е на пазара един вид.
Скрит текст:
Кокетка31 - за корекции, аз като човек израснал в ерата на супер моделите изобщо не съм им фен. Според мен винаги загрозяват жената и я правят евтина. Ти обаче си си господар на собственото тяло, ако смяташ, че ти отиват - прави ги. Щом един мъж не може да приеме външният ти вид и не го кефи, да си търси неговото.

Благодаря за анализа, но нямаше нужда.

При мъжете избора не е като в автокъща - влизаш и избираш.
Обикновено избираме от 1 и после се мъчим да се нагодим.
Понякога става, понякога не.
Гледам, красивите жени в темата вече започват да разбират какво ни е. Wink

# 295
  • Шоплука
Тука пак гледам се започнаха анализи, като извадени от любовен роман. Мъжът трябва да е такъв, пък жената онакава. Всъщтност истината е, че ние сме просто хора и двете страни, със силни и слаби страни в х-ра.
Този мъж до авторката има си в главата някаква идеална жена и решава, че авторката трябва да започне да плилича на нея и стартира моделирането. Незряло. Обаче съм го виждала и в жени и в мъже. Навремето познавах един, видял едно момиче в рейса и решил, че е жената на живота му, та я беше чакал на спирката после цял месец - така и не се разбра тя ли е.
Хората живеят обучени в илюзии и отказват да приемат реалността. Много са чели сигурно долното под различни форми - нали ги помните любовните романи от 80те - Изпепеляваща страст, Изгаряща страст, Любовта на принца и тем подобни. И мъжете винаги са едни, мускулести, страстни, силни, авантюристи, а жените - приказно красиви / за готвене нищо не се споменава/ и понякога богати.
Откърмени сме в тия излюзии.
А всъщтност сме просто хора и нищо друго - и да, неуверени, поддиснати, жадни за валидации и т.н.
Това се приема много трудно.

Ето и Бънди - намира една и се нагажда към нея. Що Бънди? Викаш - ми щото не съм герой от любовен роман през 80те Grinning

# 296
Компромис приемлив е когато правиш нещо, което е различно от твоите навици, динамика на живот, бит.
Това са относително приемливи компромиси, които могат да се отнесат към стиковане на двойката.
Компромиси с начин на мислене, ценностна система, генерална промяна на външност/личност вече не вещаят нищо добро и са неприемливи.
//
Чуби, всъщТност, хората са много различни и няма подобни стереотипи.
Има хора, които са чели малко книги като деца и са ограничени ментално до болка. Впоследствие и живота им преминава в тесни граници на реализации – не виждат по-далече от носа си, защото не са развити като личности.

# 297
  • София
Чъби, права си. С бившия сме си го говорили това, че и двамата имаме недостатъци, имаме прилики, ще се напаснем чрез комуникация.
Обаче в един момент той започна да прокарва своите идеи, своите правила за сметка на това, че аз отстъпвах. Докато накрая вече удари някои мои граници, от които няма да отстъпя.

# 298
  • Шоплука
Чъби, права си. С бившия сме си го говорили това, че и двамата имаме недостатъци, имаме прилики, ще се напаснем чрез комуникация.
Обаче в един момент той започна да прокарва своите идеи, своите правила за сметка на това, че аз отстъпвах. Докато накрая вече удари някои мои граници, от които няма да отстъпя.

Когато някой ти мине червените линии, това вече не е компромис, а казус бели и следва раздяла. Това вече е откровенно, ясно неуважение и заявка - тука се минава на тотално управление. Следва веднага бунт и гилотина.

Басилче - има хора не са чели много книги, но съдбана им е дала добри сърца - и такива знам, имат си много приятели и са щастливи с половинките си.

# 299
Не това имах предвид – ако си простодушен, но знаеш как да се радваш на живота, всичко е точно.
Имах предвид хората в ролите на жертви.

Общи условия

Активация на акаунт