Всичко за гел лаковете - тема 59

• 18 840
  • 334
  •   1
Отговори
# 30
Аз нищо не съм изхвърлила след истерията с ТРО... Колко микро пластмаса, тефлон (производни) има в кръвта ни  и всякакви отрови в храната, водата и въздуха... Това е тякаква капка в морето просто.

# 31
Ш аз нищо не съм и няма хвърлям.

# 32
съвсем не ми е била такава идеята - даже точно обратното - просто не исках да затормозвам лично автора на поста, ами да попитам този, който беше попитал, или други, които са търсили. но благодаря за обяснението - сега поне разбрах откъде дойде тази реакция.

# 33
  • София
Цоп и аз в новата тема. Вече ми е пролетно

# 34
  • Бургас
Нещо и от мен. Много са нежни тези цветчета.🌸

# 35

Търся си безкиселинен ултрабонд. Дали тези са добри? И дали изобщо са ултрабонд, защото са "наречени " Праймер?

# 36
Имам този на Клареса и ми допада. И да, едно и също са, ултрабонд е безкиселинен праймер.

# 37
Момичета, качвате страхотни маникюри. Искам да ви попитам за пореден път сигурно но… моля да ми кажете откъде да си поръчам база на коди , да бъде оригинална и да бъде подобие на рабър базата на клареса- като твърдост дали има такава?? Защото искам да си взема нещо по качествено от много време и все не го правя.

# 38
Момичета, качвате страхотни маникюри. Искам да ви попитам за пореден път сигурно но… моля да ми кажете откъде да си поръчам база на коди , да бъде оригинална и да бъде подобие на рабър базата на клареса- като твърдост дали има такава?? Защото искам да си взема нещо по качествено от много време и все не го правя.
Nailmastershop, но те доставят с бърза поща от Полша. И понякога не е бързо. Около 3 седмици.

# 39
My nails, официалният представител в България.

# 40
Благодаря, а имат ли подобна на клареса рабър база? Да е твърда. С клареса нямаха  мърдане ноктите ми.Тази как е? И дали ще се сработи с лаковете на клареса. Мисля да използвам каучуковата база на коди и цвят и топ на клареса

# 41
  • На плажа
А защо не си използвате Клареса?

# 42
И аз това щях да питам. Аз лично не харесвам базата на Клареса, особено пък цветните след почти никакво време стават на сопол и пигментът се разделя. За сметка на това каучуковата база на Коди ми е една от любимите. Сега ползвам strong base на F.O.X, също е много добра.

# 43
И на мен ми е пролетно вече 🌱🌸
Изцяло минах на гел. Държи ми се много по-добре от базите.

# 44
Ами защото нали клареса е нисък клас и ми се иска да взема нещо по качествено

Общи условия

Активация на акаунт