АВГУСТИНЧЕ мама ритна, Слънчо сладко се усмихна!

• 13 853
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мами сетих се да ви питам щом от днес влизам в 25 седмица началото,това не значи ли че съм влезнала в 7 лунарен месец  newsm78 Сложих си 2 снимчици на голата пупа в албумчето ни Simple Smileедната снимка е малко кофти ама не се съобразих че ще излезне такава Simple Smile тези дни ще кача други!  Peace Flutter 

# 76
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз сега съм на Флоражин , но него не го броя много за лекарство. Двама различни лекари ми го препоръчват като хигиенично и предпазно средство.

# 77
Тони, ще излизаме ли?Да те 4акам ли или да ходя на вън? newsm78

# 78
Здравейте мамчета!

И аз да се запиша днес, че то от тази работа, вече главата ще ми бръмне. Беснея от всякъде smile3518, сега пък какво се оказва: аз от юли излизам в отпуска по майчинство, та взе че се юрнаха и 2 колежки да напускат и вече ще полудея. Едната щяла да се жени за грък, другата да работи на морето. Реве ми се, на всичкото отгоре обучавам и нов човек на моята длъжност и ще полудея! Weary
Опитвам се да не си тровя нервите, но всеки ме изкарва извън равновесие, а това че съм бременна, изобщо никой не го интересува. Кофти, е че немога да бъда в стихията си, ще им разкажа играта smile3512

Иначе съм добре, опитвам се колкото мога да съм спокойна и да не мисля за дивотии!

Хубав ден! 

# 79
  • ГОре на черешата...
Звъннах на гинеколожката да я питам за лекарствата - каза, че фирмите се презастраховали и да ги пия...и сега се чудя какво да правя...Вие какво ще ме посъветвате, че така като не чувам е много кофти Confused.

# 80
  • София
здравейте бъдещи и настоящи майчета!
Приемете ни и нас във вашата компания. Чета ви редовно ама все не успявам  да се запиша.
Имам едно момченце на 15 месеца, а сега чакаме момиченце на 31.08.

# 81
  • ГОре на черешата...
Здравей, Яница  bouquet! Добре дошла Hug! Ех че хубаво - след момченцето - момиченце Grinning!

# 82
Здравей Яница   bouquet Още една мама с моя термин. Grinning
Мариетка -потърси още едно мнение от специалист УНГ.Ако можеш си намери пъдпъдъча мас. -от някой ловец с малки деца- затопляш маста и капваш по 2 капки и в двете уши -независимо че те боли само едното  .Това знам като най-безвредно .Ако не в аптеката да ти препоръчат нещо хомеопатично .
Има нещо вярно с презастраховането .На някои от моите лекарства ,които ми изписаха за гъбите също пише, че не се препоръчват за бременни .
Айде до после че и аз се разчистих и ще излизам на разходка после .

# 83
  • Пазарджик
pivanov, кофти е така, но не се ядосвай. Така или иначе има много неща, които не зависят от нас и просто не можем да ги контролираме - трябва да ги приемем. Слагаш усмивка на устата, като усетиш, че ти вдигат нервите - излез малко, направи си разходчица - дори и за 5 мин на въздух, поговори с малкото бебче и ще видиш как всичко ще мине  Hug
Мариета, кажи зглавията на тия лекарства, че да ги проверя. Аз проверявам абсолютно всичко, което ми изпишат, преди да го купя. Просто за съжаление им нямам толкова голямо доверие, пък и съм любител на медицината - много ме влече и ми е интересно. Ако мога, ще ти помогна  Hug

Добре дошла Яница   bouquet Леко бременеене до края

# 84
  • Pb
Добре дошла на мама Яница!    bouquet еех, изпълних се с умиление, имам специално отношение към твойто име, сетих за моя мн. близка дружка, твоя адашка, която виждам само 1-2 пъти на година....

# 85
pivanov  и аз се пека на бавен огън тази седмица. и все си повтарям да не се впрягам, ама нещо не се получава. днес така се е разбунтувало мъничето, че чак ми е съвестно  Sad
Мариета, не знам какно да те посъветвам, само знам , че с инфекции в ушите шега ен бива.  Rolling Eyes не може да няма някакво лекарство, подходящо за бременни  newsm78

# 86
  • Ланкър, планините Овнерог
Yanica, добре дошла в отбора!

# 87
Yanica, добре дошла и от мен!  Hug  Много е хубаво, че ще си имате две дечица с малка разлика  Grinning Лека бременност  Hug

# 88
  Да се запиша и аз най-после в новата темичка...много работа, та личната си поща едва отварям.
  Днес си взех резултатите - трагедия бактерии в урината - утре ще давам пак стерилна проба, нисък хемоглубин и то доста...Но ще се лекуваме и ще пия желязо колкото и да не ми се иска Rolling Eyes
 Добре дошли на Яница и Оранжево небето  и леко бременеене...
 Момичета ходите ли на работа още и ако да натоварват ли ви както преди да забременеете? Мен много ме нервират и си върша същите неща както преди че и повече... #Cussing out май не се съобразяват много!!!!

Хайде лек топъл ден на всички, макар и малко ветровит в София

# 89
  • Pb
  Момичета ходите ли на работа още и ако да натоварват ли ви както преди да забременеете? Мен много ме нервират и си върша същите неща както преди че и повече... #Cussing out май не се съобразяват много!!!!

Аз си ходя на бачкане въпреки, че  съм в болнични. Естествено режима ми е по-лек, 'дет се вика по самоинициатива бачкам. Но допреди това направо ми се спираше тока - имаше периоди когато и съб., и нед. съм бачкала и то с ненормирано работно време и мисля, че този стрес беше една от причините да се озова в болницата
Ако не бях в болнични, всичко щеше да е по старому, вкл. с изтощителни пътувания

Общи условия

Активация на акаунт