Отговори
# 33 765
Аз пък казвам, че е убит още с първия изстрел от пушката. А вторият изстрел с пистолета е или контролен, или за назидание. Ивей е най-обезобразения от тримата, все едно е убит със злоба. Все едно е най-виновния или главния от тримата.

# 33 766
Хижата не е много усамотена. От там минава туристическа пътека, която е била преместена.
Е, да де, била е преместена, защото те не са искали никой да ги безпокои. Но реално, едни от най-усамотените имоти са хижите, аз не се сещам къде другаде биха могли да постигнат такава изолация.

# 33 767
Хижата не е много усамотена. От там минава туристическа пътека, която е била преместена.
Е, да де, била е преместена, защото те не са искали никой да ги безпокои. Но реално, едни от най-усамотените имоти са хижите, аз не се сещам къде другаде биха могли да постигнат такава изолация.
О, има много места, където човешки крак не е стъпвал от години, има цели махали обезлюдени
 Florecita*  във ФБгрупата "Случая Петрохан" има снимки на Валери .Доре сега има и като голям вече, не само тийн

Последна редакция: нд, 12 апр 2026, 21:19 от Barsa

# 33 768
Cezariana,
Не му знаеш нито психическото нито физическото здравословно състояние.
От твоите аргументи излиза че никой никога не би се самоубил. Само че няма как да си в главата на някого. 5 процента от всички смърти в Канада са евтаназия. Даже някои, които искат евтаназия убеждават и партньора си за същото.
Хем казваш че децата са манипулирани, хем защо не са избягали. Ами това е промивката на мозъка.
Щом тия култове може да изтрият инстинктите за самосъхранение и майчинския инстинкт, развивани в милиони години еволюция, ще питаме защо деца пратени там от 10 годишни не са избягали?

# 33 769
Аз пък казвам, че е убит още с първия изстрел от пушката. А вторият изстрел с пистолета е или контролен, или за назидание.
Тогава как обясняваш кръвта, намерена в стомаха му при аутопсията?

# 33 770
Desi, не разбирам кое не може?
Стреляш от ляво в областта малко над слепоочието и куршумът излиза през дясната скула/буза например.
Като сложиш една мислена линия имаш траектория отляво-надясно, отгоре-надолу, отзад-напред.
Слепоочието е нагоре и назад спрямо скулата/бузата.

ПС: Говорим за разположението на входящата спрямо изходящата точка, а не за частите на главата.

# 33 771
Притрябвало им е, ако искат да инсценират самоубийство. Няма как да се самоубиеш с пушка в слепоочието.

Обяснете ми, защото аз не знам как е възможно това, как се стреляш, с лява ръка при водеща дясна, в лявото слепоочие, косо, отгоре надолу, отзад напред? Ей това удебеленото не го разбирам.
Като почнете с тая водеща ръка. Аз съм десняк, но примерно държа лъжица/вилица или волана на колата с лявата. Никакъв проблем да се гръмна с която и да е. Точно сега си държа ръката, оформяйки пистолет с пръстите, отляво на слепоочието. Абсолютно ми идва отгоре надолу и отзад напред, много е удобно, ще си се гръмна като първия пич.
Но аз не обсъждах изстрелите в слепоочията, напротив, казвам, че всички щяха да с такива, ако беше убийство.
Сега вие ми обяснете, как поне двама човека удържат тоя здравеняк, докато трети му залага дулото на пушката под брадата и защо, за Бога, им е притрябвала тая гимнастика?

# 33 772
Аз пък казвам, че е убит още с първия изстрел от пушката. А вторият изстрел с пистолета е или контролен, или за назидание.
че лъжат.

# 33 773
Уф, голяма боза стана тука
Изстрелът с пушката е отдолу под брадата и е отнесъл само лицето, без да засегне мозъка.
Не в слепоочието.

# 33 774
  • Пловдив
Много лъжи станаха. То истина не остана....

# 33 775
О, има много места, където човешки крак не е стъпвал от години, има цели махали обезлюдени
Махалите обикновено са близо до някое село, т.е. пак не е достатъчно усамотено. Иначе, то може и вдън гори тилилейски да се заврат, където верно човешки крак не е стъпвал, ама ламата не е искал да живее съвсем без условия. А и по-трудно биха му доверили децата там. По мое мнение, хижата им е била идеална, това че е близо до границата е било последното, което ги е вълнувало.

# 33 776
Притрябвало им е, ако искат да инсценират самоубийство. Няма как да се самоубиеш с пушка в слепоочието.
И не могат да използват един пистолет за двама души, както в крайна сметка и се случва?

# 33 777
Е, така е. Нищо ново няма и само се предъвква старото.
Значи, към другите безсмислени мнения да добавя още едно

Тези хора са имали роднини. Все са разказвали какво правят. Ники уж се виждал с майка си (според нея), нещо не и ли е казвал? Извън медитации и пазене на дърветата.
Като искат да очистят името им, да хванат и да поразпитат из селото, съседи, тоя оня, щом мислят че полицията не се интересува. Кметът не може съвсем да е изчезнал, все пак има някакви задължения. Иначе така само се хвърлят предположения без абсолютно нищо конкретно, дори минимално. Ми дори и това защо хижата и къщата в Странджа са точно там, все някой може да е казал нещо. Ми разбери, публикувай, за да ти повярват хората. Иначе какво, не знам как е, ама така не е. Така излиза, че или наистина са били съвсем потайни и нищо не са издавали, или е нямало какво да издават. Ако смяташ, че цялата държава крие нещо, ще трябва да се поразмърдаш, да рискуваш, да се оцапаш, иначе всичко си остава като теория на конспирацията.

# 33 778
Че вероятно не е умрял веднага, а е имал време да преглътне кръв. Може да са го гледали как се дави в кръв и умира, и това да е било целта... да страда, знам ли. Ивей е убит по-жестоко от другите двама.

# 33 779
Desi, не разбирам кое не може?
Стреляш от ляво в областта малко над слепоочието и куршумът излиза през дясната скула/буза например.
Като сложиш една мислена линия имаш траектория отляво-надясно, отгоре-надолу, отзад-напред.
Слепоочието е нагоре и назад спрямо скулата/бузата.

ПС: Говорим за разположението на входящата спрямо изходящата точка, а не за частите на главата.
Пистолета, куршума и частите на главата са ни необходими за изясняване на изстрела, няма как да изключим някое от тях.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт