Отговори
# 48 060
Скрит текст:
Хижа "Петрохан" изведнъж стана много необходима на БТС. Толкова години за пътеката Ком-Емине нямаше проблеми, сега зор.
Втората част на материала е от интервю с криминалиста Иван Савов във Фокус.
https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/727632-kazusa-petrohan-maykata- … de-hizhata-na-bts

От сутринта се обяснява в темата, че никой, който няма цялата фалтология на случая не може да е надежден и не е професионално да коментира.
Така се дискредитираха сума си хора за няколко часа.
Тук човекът даже си казва, че отдавна не следи какво излиза и става. Абсурд да му се приеме мнението, говори си там, какво разбира той като я няма цялата фактологията.
Според единствения оцелял от групата, това е мотив за убиството - държавата, в лицето на БТС да си върне хижата, за това, чрез службите са ги убили. Вижда ми се съвсем логично!
А де? Нали бяхте абсолютно сигурна, че е разширено самоубийство? Или нещо бъркам?
И сега какво? За една хижа - шест убийства. Какво ли мазало ще стане заради петзвезден хотел?! До какво доживяхме.

Последна редакция: вт, 07 юли 2026, 22:31 от katta

# 48 061
Не изглежда добре и това колко са убедени, че държавата и разследването не били за вярване. Нищо от това не ми изглежда нормално…
Не са само те хората, невярващи в независимостта на прокуратурата. От днес, вестник "Сега" (https://www.segabg.com/category-observer/8-neudobni-vuprosa-za-s … evski-i-atanasova):
"Дали ще доживеем някога да видим едно честно и обективно разследване, проведено така, че и обществото да е убедено в истинността на установеното?" А сега де. От форума ли са преписвали?!

# 48 062
Изключително нетактично, дори нагло от страна на Васил Николов да се пазари за хижата преди дори да е приключило разследването от името на БТС. Изглежда точно като институционален натиск хижата да остане под надзора на държавата. Явно властите се  притесняват да не попадне в ръцете на СМ тази хижа. Защо ли? Голямо пазене пада. Възможно е и затова да отлагат приключването. Явно нещо много ценно се пази там от родната полиция, което не бива да става публично известно. Уж случаят ясен още от първите часове, а пазят една изгоряла хижа близо половин година.  Какво точно пазят там и от кого? Не е ясно.

# 48 063
Котката дали хранят поне? Така и така висят.

# 48 064
  • my own world....
Нека да даряват, докато лично не ги ужили РА няма да схванат, така че - аз съм за да й даряват на женицата, а тя после ще скокне да поставя ступи в някоя държавица, дет нямаме споразумение с нея за екстрадиция Cold Sweat

Общи условия

Активация на акаунт