Отговори
# 51 135
Не е нужно да изнудваш някого, за да е застрашен живота ти от налична информация. Не се знае кой е разбрал за тази информация и кой има интерес от нея. Може да не е само една страна.
Още повече, ако са ги разработвали до този момент и е имало СРС-та срещу тях, възможностите до чии 'уши' е стигнало какво притежават, стават доста.
Изключването на телелфоните не е случайно.
Нито включването на Старлинка.
Мълчанието за Околчица също.
Нарочно насочват към Петрохан вниманието.
На Околчица заметоха набързо кемпера, доказателства, багажи, телефони, лаптоп, камери от кемпера и данни, и дума никой не обелва за там.
Няма как да го опишат психологически и затова вероятно.

# 51 136

Какви стотици специалисти? Пълни глупости. Всички важно е прехвърлено на 'партньорски служби'.
Което навежда на мисълта, че има международно участие в мътната трагедия.
Според мен цялото 'сбогуване', всички действия и разговори от видеата, обстоятелствата около тях, говорят за напускане. Но не на целият свят и живота, а на България и хижата. Вероятно са разбрали, че са разработвани и, че имат животозастрашаваща информация в архивите си.
На едно от видеата казват: Спря ли крановете? , друг се обяснява: Да, оставих само чешмите, но еди какво си... Водят се разговори като че ли искат да напуснат мястото, но все пак с мисъл и грижа за него. Ако ще се самоубиват, не биха мислили за такива неща. Нито пък ще мислят за кучетата, че и 'те няма да останат'.
Само че, нещо форсмажорно се случва, те си мислят, че държат 'коза' с информацията и ще могат да се измъкнат, но не се получава.
Колкото повече разследващите крият информация за дрон, сървъри, двр-и, кемпер, камери, телефони, лаптоп и т.н., толкова по-достоверна става тази хипотеза.
Да разсекретят разработката на Данс и Гдбоп, да видим какви са били оперативните им дейности?
Нали са много прозрачни?

Ето това са пълни глупости! Една измишльотина, повторена 100 пъти, не става истина. "Имат някаква информация" звучи толкова абсурдно, колкото и професионални килъри. Будисти, пчелари, природолюбители и невероятно слънчеви и усмихнати, спокойни и щастливи хора, избрали да живеят на тишина и спокойствие, са някакви супер шпиони, шпионирали филанкешията, щото няма кой друг да шпионират в изолацията, в която живеят! И тая информация им трябва, за да го изнудват (милите, благи будисти, душички). А между шпионирането, изнудването и смъртната опасност, отглеждат и чужди малки деца, като даже не ги пускат на училище. Така де, може да пропуснат някой сървър, докато са на училище. Или някой куршум...
Аз по-големи глупости не съм чувала в живота си!  🤦‍♀️

# 51 137
По-скоро тях са ги изнудвали за информацията, не обратното. Възможно е и да са ги заплашвали.
Затова и предупреждава в съобщението 'нищо от това, което ще чуеш не е истина', защото вероятно вече са го заплашвали със същото - тежко компрометиране със сигнали 'на трупчета'.

# 51 138
Хижата ми се видя доста изгоряла от 1 репортаж по тв.

Сив плъх,
Аз мисля, че Теа е имала отношения с Ники, не с Алекс.

# 51 139
Това наистина ще се окаже Николай, защото и дрехите са същите. А Пламен е винаги с тази тъмна, работна униформа.
Ако това е НЗ значи другият е ИК. А Пламен и Дечо са били вече убити.
После се качват на кемпера, където може би е Алекс вързан. Взимат го за заложник. Нали Изолде твърдеше, че по ръцете на Алекс има следи от въже.

# 51 140
Хора, аз мисля че не е възможно Деян да не е знаел че са се прибрали от морето.

Първо той дебне какво се случва из селото и по пътя като съгледвач и им се обажда всеки път като забележи нещо съмнително.
Това прави много вероятно да ги е забелязал като се връщат и сноват после с багажа на момичето и Н. да е оставил джипа си някъде около него когато се качва на кемпера.

СМ според мен е усещала отпреди, че той мисли за смъртта, но може да не са само разговорите. Така както е закривал сайтовете си, може и други дела да си е слагал в ред, например да ѝ е оставил негови документи, по-ценни вещи и пр.
Иконата може да я е изпратила, защото е била притеснена.

Общи условия

Активация на акаунт