Отговори
# 9 060
Пак за Русев 😂 хич не можете да четете, напред имаше негови обяснения какви невероятни експедиции са имали в пещерите в Мексико.
И какво значение има кой е подал сигналите, тезата ви е да са си траят, да си продължава ИК да си действа и всичко ще е точно.
Понякога сигналите не са това , което са..
И от това кой ги подава, може да се направи извод за достоверност.

# 9 061
Скрит текст:
чеснто казано, няма да се изнендам да си е накъсал панталона, за да ни позаблуди, че някой ги е напднал или каквото там

имайте предвид, че те са си мислили, че хижата ще изгори докрай и няма да има следи
На мен този панталон ми изглежда от тези шушляковите, които се топят, не че толкова е горял, просто се е разтопил.

О, да ти се стопи изкуствен панталон на краката, не само че следи ще остави по тях, ами ще тичаш наоколо и ще пищиш, няма да полягаш ритуално.
Не и ако си вече мъртъв.
Криминалистите ще ги опаковат и приберат. Местейки ги унищожават веществени доказателства, замърсяват тялото. Не ми се вярва да са местени от дошлоте на място.
Според мен обаче са местени. Така ми се струва просто от снимката.

# 9 062
На мен ми приличат на хора, които са правили ритуал преди да се самоубият и сами са си застанали  с цел. На едни от снимките имаше и нещо като следи от запален огън пред хижата, може да са мислили, че огънят пречиства затова да са го запалили, Ивайло като по-главен да е правил ритуал и така да са се стопили панталоните му.
Както и да се застреляш, тялото ти няма да падне в тази позиция, в която са. Веднъж застреляш ли се в главата, цялото ти тяло и всички мускули се отпускат и тялото ти пада в неестествена позиция, зависейки от предишното му разположение. Всичките тела са сякаш внимателно позирани. Ръцете им въобще не сочат, че са били в позиция, в която могат да използват пистолет, а телата са струнно подредени, което е напълно невъзможно при подобно самоубийство (който е гледал видеа със самоубийства или екзекуции, ще разбере за какво говоря).

може би са били седнали, не непременно легнали, когато се застрелват и така горната част на тялото си идва на място
мислили са го дълго време как да стане

# 9 063
Досега им разглеждам имота в Мексико. Че той си работи по-добре, отколкото е работил преди. Дава се под наем и има доста хора, оставили отзиви. Кой се грижи за този имот (и за другия, който още не съм видяла), ако Деян си е в България? 🤔

# 9 064
Абе имаше един пилот, който се самоуби с пътнически самолет с двеста души на борда над австрийските Алпи и не беше будист, просто депресиран. Не му вървяло по тънката част, но австрийците не обвиниха женската половина на света за това

# 9 065
Моята теория е, че на хижата пак е убийство и самоубийство.
А и тримата са с барутни частици по ръцете, защото и кучетата са застреляни.
Имам едно усещане, че всеки е трябвало да вземе някакво участие с убийство или самоубиство овен Алекс.
Като цяло е ужасна работа.

Мисля, че точно това обяснява нещата. Екзекуторът е бил един, но някой от другите двама (или и двамата) са стреляли по кучетата.

Май средният труп е Ивайло Иванов. Той седи най-случайно разположен.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 14:56 от Solaris

# 9 066

Не се вижда нищо от реквизита на полицията (като маркери, кое къде е било и т.н.). На снимката да само трите тела с ръце покрай торса и никакви оръжия покрай тях.
Тогава снимката е от след това, вероятно направена от някой санитар от линейката, която е прибирала труповете. Вече криминалистите са си били прибрали маркерите

Ако е така, трябва да е утъпкано наоколо от криминалистите. Така ли е?

Няма никакви следи. Средният ми е необясним. Той е бил последният жив. Другите вероятно ги е местил, защото позите   са не естествени. Идеално паралелни едно на друго тела, наредени катэ бирени шишета. Местени са телата след смърта спроред мен, от последният жив. Но той ми е необясним. Панталоните, позата всичко. Най вече че е спазил ритуала и е бил жив, въпреки че си е отнесал цялата предна част на главата, но това не му е попречило, да спази ритуала и да се нареди до тях перфектно. Оръжия никакви не се виждат. Възможно е неговото оръжие да е под тялото, защото ръцете му са под тялото, и може в сърцето да се е прострелял. На снимката оръжието може да е в ръката, но не се вижда зяради тялото. Пушката с която си е отнесал предната част на главата, не се вижда никъде. Много е странно цялото местопрестъпление. Разбирам защо толкова се бавят властите с инфэ за смърта на тримата в хижата. Но дано да работят съвестно и за разкриване на истината, защото тая снимка освен ако не е извадена от контекста, когато вече са взети оръжията, и дори може полицията да ги е местила, за да вземе оръжието от ръцете и на последният. Но снимката е странна и доста необяснима.

# 9 067
Ако тази снимка е правена без да са местени телата, то тези хора не са се самоубили с огнестрелно оръжие в главите.

# 9 068
Този е пенсионер птдавна, както казах е боен пилот. Няма нужда да се филмирате Wink още

# 9 069
Досега им разглеждам имота в Мексико. Че той си работи по-добре, отколкото е работил преди. Дава се под наем и има доста хора, оставили отзиви. Кой се грижи за този имот (и за другия, който още не съм видяла), ако Деян си е в България? 🤔

Има фирми, които управляват такива имоти, срещу процент от печалбата.
Друг вариант е близък или роднина на съпругата му, вероятно отново срещу някакво отчисление, в нета се писа, че е от този град.

# 9 070
  • София
Както и да се застреляш, тялото ти няма да падне в тази позиция, в която са. Веднъж застреляш ли се в главата, цялото ти тяло и всички мускули се отпускат и тялото ти пада в неестествена позиция, зависейки от предишното му разположение. Всичките тела са сякаш внимателно позирани. Ръцете им въобще не сочат, че са били в позиция, в която могат да използват пистолет, а телата са струнно подредени, което е напълно невъзможно при подобно самоубийство (който е гледал видеа със самоубийства или екзекуции, ще разбере за какво говоря).
Никога не съм гледала такива неща, само на филм....Open Mouth
Абе имаше един пилот, който се самоуби с пътнически самолет с двеста души на борда над австрийските Алпи и не беше будист, просто депресиран. Не му вървяло по тънката част, но австрийците не обвиниха женската половина на света за това
Някоя нещастна жена да е подавала сигнал срещу него? Ето как се става морален убиец на 200 души.

# 9 071

Не се вижда нищо от реквизита на полицията (като маркери, кое къде е било и т.н.). На снимката да само трите тела с ръце покрай торса и никакви оръжия покрай тях.
Тогава снимката е от след това, вероятно направена от някой санитар от линейката, която е прибирала труповете. Вече криминалистите са си били прибрали маркерите
Трупове не се местят.
Не се местят докато не се обработи местопрестъплението. После ги вдигат, естествено.

# 9 072
Ще ме прощават будистите, но веднага се сещам за Дони и Нети. Тя е прекрасна, няма да и дадеш годините, той изглежда като раковоболен последен стадии. Просто тая религия за мен промива мозъци, не ядеш, отслабваш, на човек не приличаш...

# 9 073
Първият е Пламен. Вторият, по средата, е Ивайло, третият е Дечо. Забележете, че не само ръцете не само на Ивайло, но и тези на Дечо са окървавени.

# 9 074
Десните ръце са плътно до телата, само на средния е под лицето, а лявата е изпъната нагоре.
Не се местят телата, Прибират се от място.

Общи условия

Активация на акаунт