Отговори
# 10 485
Това за секирата изобщо не се връзва с бъртвежите на майката на Валери как дори и на комарите правели път тия добри момчета...
Кучетата, ако не са застреляни, най-вероятно са се задушили от дима от огъня, така че едва ли са се мъчили много.

# 10 486
Как така в официални показания ще има сбъркано име? Това е несериозно. ИИ ли е писал тези обяснения не разбирам.
Моля специалистите да кажат валидни ли са тези показания с грешно име. Не сгрешено веднъж заради изпусната буква.

# 10 487
Скрит текст:
Показанията на майката на Калушев от репортажа на Нова:

И от майката на Дечо:

Тези показания отричат точно намерение за самоубийство, но ситуират, че нещо се е случило някъде след 19:10, като само Калушев праща тревожни съобщения (другите вече не са имали възможност за това), знаейки, какво се случва (или че нещо се случва) без да е на място.

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 22:05 от Tsugumi_

# 10 488
Баща насилник... Нещо в тази връзка е искал да казва.

Сигурна съм 100%, че не става дума за сексуални посегателства върху него, както много хора тук си мислят, а е някаква гадничка история (или незаконна/нелегална) свързана наистина с баща му, но аз мислех, че става дума за бизнеса, а то ето какво било. Ами имайки предвид за коя става дума, не съм изненадана, че търпението на бащата се е изчерпало. Не оправдавам насилието обаче. По-добре да я изхвърли на улицата и да си чупи главата тая куха лейка.

# 10 489
Блърнали са показанията на Валери, защото са изключително подробни и гнусни. Ако ви се чете какво точно е правил Калушев с Валери в сексуален план:
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22285538

# 10 490
Тези от вас, които предполагате версията убийство, как си обяснявате тази  ритуалност, която се вижда в кадрите. Ритуалност с  жестове и фрази?
Как си обяснявате публикацията ИК на стихотворението Борба на Ботев, което е един протест срещу морала и социалната несправедливост на тогавашното общество. И писмото до майка му как обяснявате?

# 10 491
Може да са живи децата и ламата, майки говорят по тв, бащата не си бил променил мнението, ако е видял детето си мъртво така ли ще говори.
Овчар намира кемпера, направо абсурдно е всичко, всички мълчат, тия в хижата може да са чакали да ги отведат от България, но преди тях са дошли други и са ги гръмнали

# 10 492
Не знам кой е знаел., но до сега по новините все говореха, че е заварен с патрули Единствения път до хижата. Нямало друг,а явно има се оказа

# 10 493

Нямам идея, обаче звукът със сигурност беше пипан, когато го пуснаха. Лично вкъщи си играхме със спектрограмата и имаше доста интересни дупки по звука, приличащи на изрязване.

# 10 494
Да, много странно се появи този неизвестен досега втори път към хижата. Постепенно идеята за убийство си проправя път и в пряк и в преносен смисъл.... Съдебен лекар също се изказа по бТВ, че и двете версии са възможни.

# 10 495
Много интересно се получава как всякакви гнусотии започват да излизат след смъртта на някой..
Особено като с тази информация си можел да защитиш други жертви..
Не знам 4 години какво му пречеше да надува тъпана и да опази други деца.

И друго, ако е имало чадър на групата, тия хора са още живи....

# 10 496
Повдигна ми се и ме втресе.

# 10 497
  • Другата България
Не знам кой е знаел., но до сега по новините все говореха, че е заварен с патрули Единствения път до хижата. Нямало друг,а явно има се оказа
Така е, има патрулки все още, и ще има до .....напролет, както се оказва.
Цитат
Според информация на bTV патрулите на полицията са около всички отклонения към хижата и ще останат, докато не се стопи снегът, но екипът ни намери и друг път до хижата, макар и трудно проходим
Тоест, ще стоят там още поне месец. Минимум.
Най-логичното нещо за мен, като причина за това продължително разследване е, че търсят, ще търсят....каквото търсят под снега, който чакат да се стопи. За трима “самоубийци“.....как да им вярва човек?

# 10 498
Блърнали са показанията на Валери, защото са изключително подробни и гнусни. Ако ви се чете какво точно е правил Калушев с Валери в сексуален план:
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22285538

Бляк. Това със сигурност няма как да го цопнат в никоя от централните емисии...

Твърди, че сексуалните практики били негови лични (на ламата), а не традиционни будистки тантрични практики. Валери твърди също, че Калушев се нарекъл тертон.

# 10 499
  • Далечният изток
Офффф....
Това, което са публикували в 24 часа.... Нямам думи.
Тия малоумни депутати нали трябваше да пазят интимните подробности в тайна?! Кой изтропа всичко на медиите?
Как хората да имат доверие в разследващи и прокуратура като всички подробности стават обществено достояние?! Мнооооого гнусно, много.

Общи условия

Активация на акаунт